Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsek
tag
Ha van valakinek infója mikorra várható T-nél kék változat pls írja meg! (tudom, hogy várhatóan 2-3 hét) thx
-
lecsek
tag
Nem tudja esetleg valaki a Mammut-ban lévő T-pontok közvetlen telefonszámát (már ha van olyan?)
Mert csak központi számuk van. -
lecsek
tag
válasz Drbonci #1460 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat: T-pontokhoz nem tud telefonszámot mondani,
3 mobil számot adott meg, Aréna pláza, Corvin pláza, meg még vmit. ebből 2 vette fel a telefont, két reakció: - hivatalosan csak jövőhéttől forgalmazzák (viszont eladók gondolom), a másiknál, hogy csak fehér van náluk jelenleg. -
lecsek
tag
ejjj web-shop-ba lehet választani a kéket
-
lecsek
tag
válasz joefasalasso #1497 üzenetére
én is rendeltem kíváncsi leszek mikorra jön meg
-
lecsek
tag
Valaki próbálta már az SPB Shell 3D -t a telón?
-
lecsek
tag
válasz muveszur #1873 üzenetére
Én pénteken rendeltem, tegnap még "jóváhagyás alatt" volt, küldtem e-mailt, hogy mikor várható a megkeresés telefonon, 2-3 órán belül hívtak, utána "Szállításra várás", holnapra ígérték, 1 órája: "Szállítás alatt", remélem holnapra meglesz. Szal szerintem érdemes velük beszélni, vagy e-mailezni.
-
lecsek
tag
Megjött kék T-mobilos, hálózat függő, iszonyatosan tetszik!
-
lecsek
tag
tudna valaki progit vagy widget mondani, ami névjegyzékböl nézi ki a születésnapot, évfordulót? 3 progit probáltam már + play is néztem :s sikertelenül
-
lecsek
tag
erről mi a véleményetek?
-
lecsek
tag
nincs vhol az èterben egy lista kimondottan s3-hoz, ami egyenkènt leírja a gyárilag fennt lèvő szolgáltatásokat ès programokat, hogy mi micsoda pontosan illetve hogy ezek biztonságosan eltávolíthatók-e?
-
lecsek
tag
akinek van tapasztalat extsd2internal moddal kapcsolatban
olyan problémám van, hogy pl fényképet, videot készítek az eredeti belsőtárra, de a fájlok olyan joggal írodnak oda, hogy galériából (mappa link segítségével látja camera mappát úgyan) nem betölthetőt ír ki.
Fájlkezelővel úgyan ha adok a fájloknak jogokat egyenként! akkor legalább megtudom nyítni őket és ezután már galériában is látható
nincs erre valami okosság?
probáltam mappák jogait is de az nem segített
[omega13 & siyah rc1][ Szerkesztve ]
-
lecsek
tag
Aki ezen a fólián gondolkozik, Ne tegye! :
Samsung Galaxy S3 Screen Protector Steinheil Curved Crystalnagyon yóó!! Nem érzékelni sem érintéssel, sem ránézésre, hogy rajta van!
gyártó honlapjáról rendeltem meg, 2 hét alatt meg is jött postán.
+ nem vettem észre, hogy két fóliát írnak a honlapon. -
lecsek
tag
sammobile-n melyik a legfrissebb független magyar firm?
-
lecsek
tag
http://new.livestream.com/cnet/SamsungGalaxyS4
élőbe nézem, azokkal még akik fennt vannak
Csak nekem van azaz érzésem, hogy S3 koppintás minimális hardware tuning-gal, és több software-s fejlesztéssel?
-
lecsek
tag
-
lecsek
tag
Üdv.
Kb. amióta 4.3-t használok, telefonálás közben nem tudom a hangerőt változtani (még headset-sel sem), csak akkor ha megmozgatom a telót, hogy ne legyen elsötétedve. Omega 56 & Boeffla kernel. Mit ronthattam el? -
lecsek
tag
Nekem ezzel a Tokkal mind a Spigen Curved és Spigen Ultra Clear fóliával nincs semmi problémám. Az elsőt szépen lefedi a tok, oda figyelve a tok leszedés/felrakása egyszer nem hozta fel még fel a fóliát, utóbbinál pici hézag van a tok és a fólia között, de magától ez sem jön fel.
[ Szerkesztve ]
-
lecsek
tag
BeanStalk-ra tudnátok fényképező & video felvevőt ajánlani?
Nekem a stock camera jött be...Hx-mod
Jelenleg fényképezésre Camera FV5-t raktam fel. -
lecsek
tag
válasz balazs1022 #84493 üzenetére
-
lecsek
tag
válasz PowerBuldog #84725 üzenetére
Spirit UL
-
lecsek
tag
Ha valakit érint a vezeték nélkül töltés, nekem egy ilyen jött meg. Gyári tok mögé tökéletesen befér és TPU tok-n keresztül is töltődik a telefon.[ Szerkesztve ]
-
lecsek
tag
válasz PainKiller13 #92940 üzenetére
-
lecsek
tag
válasz Imi1981 #93737 üzenetére
[ROM][I9300][6.0.1_r46][SaberMod][v9.5] Temasek's UNOFFICIAL CyanogenMod 13
8.3-a vált be nekem, eddig legjobb, Boeffla Kernel, Xposed + egy kis rendszer app-ok csorbítással. Tény a telefont telefonálásra nem használom [igo+runtastic bike pro+zene]. Viszont Bluetooth 4.0-s pulzus mérőpánttal, megfelelő soft-val mükődik a teló, erről még senki nem írt infot.
Összehasonlítási alapom nincs, multitask-ra a ram még mindig kevés, elég megnyitnom a firefox-t...
De még mindig meg van, és meg is lesz a teló.[ Szerkesztve ]
-
lecsek
tag
Aki esetleg már cseréltett microusb port-t, legyen szíves megírni, hogy hol és mennyiért. (+ hogy elégedett-e)
-
lecsek
tag
válasz turbobusa #93827 üzenetére
Hát... Gyári rom nem megoldás szerintem, ha már gyáriszerű, akkor keres XDA-n 4.4.4 romot, vannak akik azt dicsérik, bloatware-k letakarítása alap, volt annó egy lista, hogy milyen gyári alkamazásokat lehet biztonságosan leszedni. Ennél sokkal többet nem lehet sajna tenni érte.
Boeffla kernel > CPU 1600 mHz, és egyéb opciók
Android = valami mindig van/marad a memóriábanEsetleg még a startup-s indulásokat lehet kiszedni, hogy a progik ne induljanak el automatikusan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest