Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz BigBlackDog #56649 üzenetére
Van olcsóbb alternatíva! Ebayen szétnéztél már? Olcsó dokk ami csak egy álvány, és uténa kötsz egy utángyártott mhl kábelt, ennyi.
-
nggabi
félisten
hoztam egy új romot, új pittel LTE-re.
=================================================
Reprtos gyári i9305 LTE-s rom, unbrick [link]
=================================================ha ez se megy még tudok adni egy német DBT-set
"szenyor dzsíííí"
-
adammkaa
senior tag
válasz Gizmo94 #56647 üzenetére
Sokkal kisebb tudású? Hardverileg erősebb az s4 pro procival, kamera 8mp, 2gb ram, erősebb, nem kevesebb tudású szerintem, és 4.3 androidnál tartanak, nem tudom mi hátrányom lehet, mégpedig a google android sokkal jobban bejön mint a samsung-é. Letisztultabb, szebb. Kijelzője más az egy dolog mert az IPS, viszont nem pentile matrixos. Nem tudom miért tudnék mellényúlni.
Nexus 5 Black
-
[P]laci
senior tag
válasz adammkaa #56653 üzenetére
Hát a jobb kamera, Super AMOLED, microSD, cserélhető akksi, USB OTG, LTE, Samsung okosságok, ezek azért egyértelműen a Samu malmára hajtják a vizet.
Nexus 4 ellen szól még a garancia is... hisz köszönőviszonyban sincs semmi a Samu prémium garanciájával.Az, hogy a nexus 4 4.3-nál jár most, az egy netto baromság... az, hogy kiszivárgott egy build, amit 1 telóról leheggesztettek, hááát...
ráadásul sosem használtál még natúr androidot, hisz mint alantas módon többen utaltunk rá a cm nem az, így echte nem jelentenék ki semmit ilyen téren.de persze mindenki arra költi a pénzét, amire akarja... szóval jó szórakozást a n4-gyel. mondanám, hogy hiányollak majd, de az szemtelen hazugság lenne.
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz adammkaa #56653 üzenetére
Majd meglátod ha megvetted. A nexus sorozatot egyébként a galaxy s sorozathoz tudnám hasonlítani, csak a nexus gyengébb hardveresen.
S1=nexus s
S2=galaxy nexus
S3=nexus 4haver azt mondta hogy hülyeség, én nemtom, nagyon hasonlóak a hardverek, csak a nexusból ki van spórolva a vas, ezért olcsóbb is.
Amúgy az LG-re kemény 1 év gari van, meg a szopás ha gariztatni kell
-
[P]laci
senior tag
válasz mgTerminator #56655 üzenetére
Azért az S4 Pro, ami a nexus 4-ben van, az nem rossz cucc...mondjuk melegszik is rendesen, ha kedve szottyan.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz mgTerminator #56657 üzenetére
de amúgy jó ötlet volt az üveg... ha kész a tojás, akkor könnyebb letakarítani. Cillit Bang Powa!
Viccet félretéve, az egyik legjobb barátomnak n4 van és ha általános dolgokra használja (nem nyom éjjel-nappal game-t rajta), akkor nem melegszik. Mikor én nézegettem, akkor meg csak általános melegedés volt csak.[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
balees
tag
Ezen most meglepődtem... Persze nem volt túl erős használat, de azért nem rossz.
-
veterán
Miért nem tudom dowland modba rakni a telefonom?
A 3 gombos megoldásra gondolok. -
Zsolaf
addikt
Nekem valaki ajánlott cserébe az s3-ért. Hirdetem...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nggabi #56652 üzenetére
Engem érdekelne egy LTE DBT német 3file-os! Az enyém független német telefon és még jól jöhet.
chriss23: én nem cserélnek... Nekem is volt, aztán besírtam a kijelzőn meg a minőségén. Visszamentem Note 2-re majd S3 pénzhiány miatt.
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
-
adammkaa
senior tag
-
Anulu79
addikt
A Play-ben a könyvek között talált valaki magyar nyelvűt? Én idáig csak angol nyelvűt találtam.
-
BigBlackDog
veterán
válasz havri1 #56683 üzenetére
Most próbáltam S3 LTE-n, nálam nincs akadás, ha az energiatakarékos mód ki van kapcsolva. N7-en is sokat nyomtam(nyomom), talán valamivel folyamatosabb volt ugyan, de a látvány részletességben N7-en érdekesmód rosszabb volt.
(#56686) adammkaa: Pl. Antutuban nem hozott több pontot semmilyen kategóriában sem (Pont fél órája futtattam mindkettőn le, csak azért hoztam példának). Én is csodálkoztam, de nem tűnik gyorsabbnak máshol sem, annak ellenére, hogy Tegra 3.[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
válasz havri1 #56683 üzenetére
Az más abba Tegra 3 van
Menjetek fel mindketten play re szedjétek le az rr3 graphicset. Ott megnyitjátok és be tudjátok állítani hogy low mid high ultra high ráböksz kilépsz és utána inditod real racing 3 at , s3 lte mediumon használom mert 40 fps alá nem megy. Feltettem telora az fps meter apps ot és ott mutatja. Meglátjátok beállítjátok ultra high ra játszotok egy CUP ot, és kezdésnek akadozni fog ott kb 20 fps lesz.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz BigBlackDog #56685 üzenetére
Azért mert nexus4 be snapdragon s4 pro van, köze sincs a tegrához. De egyébként szintetikus tesztekben nem mutat kimagaslom az n4 csak használat közben. Mennyetek fel youtube írjátok be hogy nexus 4 mobilaréna és nézzétek végig azt a 20 percet. Pont a video elején volt az a 10 mondat kb hogy "Zsolti nem tudja elviselni hogy s3-ját letaszitották a tronrol".
Nexus 5 Black
-
-
roberto211
őstag
válasz adammkaa #56687 üzenetére
Persze, hogy használat közben gyorsabb, gordulekenyebb mivel egy full alap
Android van rajta zero extrákkal, semmivel. Nem hinném ,, hogy egy n4 letaszítja a trónról
az s3at de kinek a pap kinek a paplan.De látom te is arra fordulsz amerre a szél fúj.
Jó az n4 de s3 szerintem jobb. Gariban is, rugalmasságban,szolgaltatások stb és Samsung eddig elég szépen villantott Lg meg most a n4el ami mondhatni nem is az övé. Optimus g vel tud még jönni az egy eltalált telo és ennyi.
Lehet hogy jó az n4 de engem semmi nem fog meg benne .
De minket szerintem hiába győzködsz
nem hiszem hogy ettől akarkinek is negvaltozik a véleménye hogy te itt sztarolod a nexus t.[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
-
w333
félisten
válasz roberto211 #56689 üzenetére
Tessék S4 Pro és 33% gyorsabb mint az S3 / Exynos ! bocsi és "peace"
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
adammkaa
senior tag
Én aztán nem győzködök senkit mivel s3 lte tulaj vagyok jelenleg még, meg mindenki azt használ amit akar felőlem érted.
Nexus 5 Black
-
w333
félisten
válasz roberto211 #56693 üzenetére
Kamera és SD kártyán kívül mindenben jobb mint az S3
Én mikor S3 LTE -ről váltottam Nexus 4 -re meglepődtem hogy milyen gyors és folyamatos az egész rendszer, mikor megvettem kb. olyan érzésem volt mint mikor Grand X IN -ről váltottam S3 LTE
Én azt mondom, az összes android így kéne hogy működjöniPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Rem-X
senior tag
Na rászántam magam a cm10.1-re. Nagyon szerettem gnexem csak eddig visszatartott a sok rossz akksi időről szóló beszámoló. Most úgy döntöttem megnézem magamnak :-)
Try again, fail again, fail better!
-
apaszka
veterán
Folytatom -
Kamera szarabb a N4 ben tény! ,dizájn? Gyártó?És hiába lesz arra 5 ös droid,mikor nekünk még "csak 2.1" de majd hallgasd meg az én telómat ,és azt ugyan azzal a zenével.és FLAC tömörítéssel természetesen!
Szórhatják a csicsát rá,ha megöli a rendszert virtuális rendszer mivolta miatt! ?
Mikor egy 2 éves Samsung telefon gördülékenyebben működik mint a leendőd???? Pedig nem prémium 2 giga RAM ,hanem 512 van benne? Akkor erre varrjál gombot?szerk:
Én feladom. Jobb igen a NEXUS Marha jó! Szép ,és jönnek rá azonnal a frissítések! Sőt akár videózhatsz is HDben vele ,akár fél órát is!
Ja ,hogy egy koncert tovább tart???
Írj nekik,hogy hagyják abba,mert ennyi a tárhelyed![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
roberto211
őstag
válasz apaszka #56696 üzenetére
2eves Samsung alatt mit értesz?
2 évvel ezelőtt mondjuk úgy, hogy a Samsung nem talált ki különféle "csicsákat"
de akárki akármit mond nekem tetszenek ezek az apróságok is ha a csicsa alatt ezeket érted , hogy elhúzom a tenyerem és screenshotol, "elkapja"a nem fogadott hivasokat és rezeg egyet, az kifejezetten hogy addig nem kapcsol ki a kijelző amíg nézem stb stb. De a touchwizt azt kifejezetten utálom mert úgy eszi a ramot mint az állat , és amennyit igényel annyira nem jó ezért is szoktam nova launcher t használni. Tény , hogy sok fölös dolog van a gyári romban de ezt meglehet oldani mint mindent. De ebben egyetértek , hogy ezek a sok "extrak" illetve amit belepakolt a Samsung megöli eléggé az egész rendszert. De ha nem lennének benne ezek az extrák akkor nem lenne semmi különleges az s3ban és akkor mivel reklámozná a Samsung? Akkor nem bírták volna azzal reklámozni, hogy "érted kelt életre"[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Rem-X
senior tag
válasz mgTerminator #56699 üzenetére
Hehe. Kíváncsi vagyok mert a nexuson semmi gond nem volt az akksi idővel szóval reménykedem hogy idővel javulni fog itt is.
Sebességre egyelőre a megszokott gyors :-)
Try again, fail again, fail better!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest