Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Neworder

csendes tag

Sziasztok

A hétvégén szereztem be egy S3 LTE-t és eddig elégedett vagyok vele :K ... megjegyzem, első körben S4-et akartam, de egyszerűen a jobb ár-érték arány miatt, jóérzés mellett, nem lettem volna képes kiadni az a plusz 70-90e forintot érte. :DDD Szóval, még mindig csak ajánlani tudom az S3-at, azoknak, akik S4 vagy S3 váltáson/vásárláson gondolkodnak. Gyári, magyar 4.1.2 utolsó verziós szoftverrel, nem telepakolva minden hülyeséggel, még energia takarékos módban is egész elfogadható sebességgel üzemel - sőt, gyorsnak mondható :U

Lehet volt már szó itt a fórumon a tok-fólia témáról, de szeretném megosztani saját tapasztalataimat. Első körben vettem hozzá egy Cellularline tokot és fóliát. Kedvenc IT-s boltomban ezt árulták, és gondoltam, ha már ott vagyok... Tévedtem. Első próba: Cellularline tükröződés mentes fólia. Nagyszerű, csak a kijelzőt "olvashatatlanná" teszi, szétszedi a pixeleket - olyan lesz tőle, mintha közelről néznél egy régi sugárcsöves tv-t - azonnal leszedtem. SOHA SENKINEK nem ajánlom. Tok: ultravékony típus, tök jó, ehhez is volt fólia. Felraktam azt - megjegyzem ez is és a másik is csak a képernyő "közepét" védi, mivel a hajlított részek felé nem mernek menni vele (jogosan). Aztán beleraktam a tokba ([TOK]). Mivel matt, kemény műanyag ezért csúszik mint a franc. Nem ajánlom, majdnem eldobtam a telefont miatta - ez is kuka... szuper 2-ből nulla... (illetve a mellékelt fólia végülis jó, bár kicsi és szereti a zsírt gyűjteni)

Megjegyzem egy rokonom Iphone4S-éhez vettem Cellularline bumpert, amihez volt ajándék fólia is a csomagban, nos az például egyáltalán nem rossz. 2x esett le benne a telefon, és mindkétszer megvédte és a fólia is egész jó arányban fedi a kijelzőt.

Következő kísérlet, GSM boltban vettem hozzá gyári Samsung vékony "tokot" vagy védőt, bárminek is hívják. Ez már jó, pontosan illeszkedik, nem csúszik, aránylag "szép" - már amennyire egy ilyen szép lehet. 2 db van a csomagban és így a darabára kevesebb mint a fent említett hulladéknak...

Új fólia: BELKIN, a dobozon azt mutatja a kép, hogy kiér a telefon széléig. KAMU... :(( Perszehogynem. Sőt felrakása nehezebb, ugyanis kimaradt a dobozból a ragadós műanyagcsík - ha nem lett volna a másik fóliák miatt otthon, akkor nem tudom felrakni szöszök nélkül. 3db volt a csomagban, egynek a felrakása sikerült hibátlanul, ugyanis:
    - mint mondtam, nincs szösztelenítő csík, a fólia maga is nagyon érzékeny, ha hajlítgatja az ember megtörik (olyan mint a celofán), felrakás közben a mellékelt karton összekarcolja, ha levetted róla a második védőt :Y ... ja, és mivel pont egy kicsit nagyobb a fent említett Cell Line-nál, ha egy fél miniméterrel odébb rakod, akkor már íves a kijelző és le akar jönni magától :W
    REMEK TERMÉK BelKÍN(ai - f*s) ... köszi - kamu képpel [ez a kép van a dobozán is]

Ezek után kérdésem, hogy drága jó kis hazánkban, mondjuk Budapesten, Budán... Kinél, vagy melyik boltban lehet normális, 99%-osan fedő fóliát venni S3-hoz? Tippjeim vannak, pl.: speedshop - brando fólia (? az jó egyáltalán - úgy értem, adnak hozzá folyadékot amivel fel lehet nyalni az ívre is, stb.) :K
    Viszont hálás lennék, ha valaki tudna mondani olyan helyet, ami mondjuk a 7. kerületben van - ma nincs nálam a kocsim és nem akarok kibumlizni oda biciklivel, gyalog. Előre is köszönöm :R - persze, ha máshol van, akkor elmegyek érte a világ végére is, csak legyen már egy jó fólia (és legyen már "vége" lassan többe lesz mint egy előlap csere ... :B

ui: Sorry for the long post

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés