- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Igen, ez igaz, gépen most lett elegem a firefox-ból, 10 évig azt használtam (tudom, egy ideje elérhető a chrome-ban is az adblock pro, szóval most már több érv van a chrome mellett). Éppen csinálom az átállást a chrome-ra, telón még gondolkodom, én is szeretem a samsung böngészőjét.
A chrome-ra átállás közben nézegettem, hogy a google miket követ, azt látom a fiókomban, hogy a telón milyen appokat nyitottam meg, percre pontosan, bármikor... kis spotify, kis óra - ébresztő állítás, email, böngésző. Durva. Mindegy, az az igazság, hogy megkönnyíti az életet a google. Azon is gondolkozom, hogy a három használatban lévő emailcímemet a gmail-lel kezelem és elszakadok a microsoft outlooktól is. A naptáram már így is a google-é.Sajnos onedrive-ot használok, erről nagyon nehéz lenne átállni drive-ra, szóval ez egyelőre marad.
-
törölt tag
Rohadt jó lenne a Samsung féle böngi, de van vele két bajom.
1, duplatap+húzás féle finom nagyítás nics benne.
2, nincs pc integráció, azaz az asztali gépen nyitott weblapok olvasását nem tudom félálomban folytatni telefonon. (Bár ez utóbbi a netes társadalom szemszögéből nézve lehet mégis hasznos funkció...)
-
Mintha lenne valami feature, ami megakadályozza, hogy a zsebben bekapcsolódjon a készülék, és ehhez a proximity szenzort használja, de most nem találom a beállításokban (és abban sem vagyok biztos, hogy nem xposed modulként találkoztam vele az előző telómnál), de az pont így viselkedik.
-
taas
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Röviden a sztori:
Telenoros telefon, novemberben vettem. Májusban a kijelzője elkezdett zölden villogni. Akkor premium assistance, és persze Telemax...
Javítás után kb. 10%-ot merült óránként nyugalmi állapotban, USB fel sem tudtam tölteni, gyári töltővel is csak max. 80%-ra.
Újra Telemax. Utána mindig 100%-ot mutatott, de ezt már nem küldtem vissza, nem akartam, hogy ennél rosszabb legyen.
De lett, mert utána újra gyorsan merült.
Újra Telemax, visszaküldték, hogy minden rendben van vele.
Ekkor már pipa voltam, email a Samsungnak.
Újra Telmax, bevizsgálásra.
Utána levél a Samsungtól, hogy akkor most adnának egy csereutalványt.
A telefon még mindig náluk van valahol, a többi alkatrész meg nálam.
Az érdekesség, hogy a Telenornál épp akció volt, ezért 0 forintért "vettem" a telefont. Gondolom, vagy inkább bízom benne, hogy nem ez lesz a csereutalvány összege
A csavar még az, hogy egyrészt hűségidős még, másrészt már nem lehet náluk S7-et kapni.
Szóval ezért kérdeztem, hogy mi is a menete, mert nem akarok csúnyán ráfaragni. -
-
Dyingsoul
veterán
Arra mondjuk kíváncsi leszek mikor fogják szállítani őket, mert neten elég sok rosszat lehet olvasni az "egyedi szállítási határidő"-ről... MM topikban is van pár releváns hsz. Én még mindig nem kaptam olyan emailt sem amiben azt írták volna, hogy várni kell a kiszállításra.
-
viewdetails
addikt
"Kizárólag a Magyar Telekomnál vásárolt készülékeken vehető igénybe a szolgáltatás.Más szolgáltatónál, illetve nyílt piacon vásárolt (pl. Media Marktban) vásárolt készülékeken nem működik."
Szinte biztos, hogy ezt egy TMH ROM feltétel orvosolja annak, aki T kártyás és fontos a VoLTE. Más kérdés a bootoláskori tadadadadammm, ami miatt sokan tettek fel XEH-t...
-
Burt1793
veterán
Próbálgathatod, én már kitapasztaltam anno, 6-os androidon, még tavaly.
Ez szomorú, nekem ma is meg lett volna pont a 6 óra SoT, ha használtam volna annyit, fényerő átlagban 50% felett volt, spotify is ment rendesen, bár nem bluetooth-on, hanem fülesen.
Ezt még régebben írtam, talán hasznát veszed. Én hetes droidon nem állítottam be, le sincs töltve az app.
-
Burt1793
veterán
Ne aggódj, az android rendszer alá van listázva a vr service, így annyi százalékot ír hozzá, amennyit az android rendszer merített, nekem pl ma 6%-ot.
Ja és PDPRO-val hiába tiltod, ott lesz a listában és ugyanezt fogja írni, de akkor tuti nem merít (bár megjegyzem, hogy így se nagyon). Ne csinálj semmit. Ez így normális.
Nekem ez most egy szűk 3 óra SoT-s üzemidő, sok zenehallgatással, egész napos 4G-vel.
-
Real Ghoost
aktív tag
Köszi szépen a fülest, reggel nyitásra ott voltam a debreceni Fórumban, kicsit olyan érzésem volt, mint anno amikor Swarci rohangált a Turbóman baba után, akkora tömeg kezdett kialakulni, a biztonsági őr meg csak az óráját mutogatta, hogy még nem engedhet be, aztán a hangosbemondó adta meg a jelet, hogy lehet indulni, egy idősebb házaspár be is előzött, ők egy S7 edge-t vettek, én meg elhoztam egy halálos fekete sima S7-est
-
-
-
Burt1793
veterán
Ha repülőben volt, akkor elég különös, persze előfordulhat, lehet, hogy a töltés nem sikerült jól és csak este tért magához, vagy csak zavar volt az erőben.
Egyszeri alkalom esetén nem kell aggódni, töltsd fel, használd, ha sokszor előfordul, akkor resetelni kell, ha nem szűnik meg, akkor gari. -
F-ECT$
titán
Ennyiből lehetetlen megmondani, nekem 1x volt ilyen 6-os alatt, ezek szerint itt is előfordulhat. Egy wakelock detector segíthet, de jópár funkciójához root kell, illetve visszamenőleg az sem mutat semmit, csak akkor ha ismét megtörténik.
Tolj egy wipe cache-t, és reménykedj, hogy nem fordul elő ismét. -
Richie86
senior tag
Amúgy sokáig nekem is max annyi volt. De egyébként ez most tényleg a "csúcs-csúcs" amit ki tudtam hozni belőle. Amit nem írtam, hogy végig amikor nyomkodtam elég alacsony fényerőn volt. Ha ez megnyugtat nekem átlagos használat mellett amikor naponta töltöm csak 2,5 max 3 óra szokott lenni! Olyankor aztán nem figyelek semmire, megy az AOD, szinte egész nap 4G kapcsolat, elég erősen megvilágított irodában dolgozom, a fényerő is minimum a felén vagy magasabban van, tehát ugy nekem is jóval kevesebbet tud. Ez a mostani "rekord" nem teljes mértékben fedi a valós használati szokásaimat, csak meg akartam nézni mi a max.amit ki tudok hozni belőle
-
samu74
addikt
14. Megújult, változatos színek a tárcsázó felületen: különböző színek rendelhetők kontaktokhoz,
amik megjelennek hívás indítás és hívás fogadás esetén
Ezen kicsit húzgálom a szám,szerintem tök béna lett...A 6-os droidon legalább a hívókép kb. a képernyő fele,a 7-es meg egy 12 mm-es körbe "bigyeszti" a képet... -
p87
senior tag
Hmm az már nem rossz. Jó lenne lecserélni az S6-osom, csak őrlődöm nem tudom megérne-e ennyi pénzt a csere. Használtan gyári 2év garisat nem találok már régóta.
Nagyon megvagyok elégedve az S6-osommal, csak jó lenne a plusz tárhely, jobb üzemidő, vízállóság.Ha valakit érdekel most jártam utána ennek a gyári garanciának.
Idézet a hivatalos Samsung terméktámogatástól:
"Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy amennyiben az Ön által említett készüléket a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, számla illetve jótállási jegy alapján 12 hónap garanciaidővel rendelkezik, amely termékregisztrációval további 12 hónappal bővíthető.Amennyiben az Ön készülékét külföldről importálta a kereskedő, tehát nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, azonban az Európai Unión belülről származik, kitöltött illetve lepecsételt számla alapján egy év teljes körű jótállás vonatkozik rá, amelyet bármely magyarországi márkaszervizünkben érvényesíthet. Márkaszervizeink a 12 hónap letelte után is készséggel állnak rendelkezésére, és velük van lehetőség egyeztetni a javítással kapcsolatos díjszabásokról is."
Az első részét eddig is tudtam, csak a másodikat nem.
Tehát ha EU-s a készülék, elég csak a számla 1 év gyári jótálláshoz.
Így már elgondolkoztató, a gsm bolti verzió is, mert így már 147ezerért lehetne venni, igaz csak 1 év gari a 2 év helyett de akkor is. -
dwelablack
tag
Köszi, most akciós náluk egyébként a telefon.
Akkor a premium-mobil nem ajánlott társaság? Ez elég baráti áron van itt, S6 topikban ajánlották ezt a boltot -
air
nagyúr
Lényegében az igaz, hogy a jótállást a kicserélt elemre kell újraindítani, a jogszabályban is ez van. De!
Az már nem igaz, hogy "Márkaszervizünk az alkatrészre vállalhat további jótállást".
Ez nem megengedő, vagy feltételes mód. Kell vállalnia, és minden ezzel kapcsolatos tényt a jótállási jegyen fel kell tüntetni.
Ha ez elmaradt, akkor emiatt reklamálhatsz. -
Thief
aktív tag
Nonszensz, hogy ilyet mernek irni. Hivatalos markaszervizbe vittem en is, bar eloszor a vodaba mentem de a csaj mondta, hogy igy bukok 2 napot menjek at a samsungba, ott elintezik egybol. Atmentem, MASNAPRA kicsereltek az alaplapot es az akksit, majd amikor mentem erte delelott, meg megjegyezte a kiscsaj a samsungban, hogy innentol ujra el az 1+1 ev. Igaz itt egy kicsit maskepp mukodnek a dolgok, de a jogszabaly ugyan az.
-
air
nagyúr
Ez konkrétan tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat! (Magyarul megtévesztés, konyhanyelven hazugság.)
Írd vissza nekik ezt:
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Horgász topik
- Autós topik
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- For Honor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!