- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
F-ECT$ #27530 üzenetére
Na de nem rég nyomtam FR-t. December óta van meg a teló azóta már nem is tudom hányszor volt FR. Más megoldás nincs? Nem tudom ki hogy van vele, de nekem baromira nem buli mindig belakni a telefont. Aztán kezdeni előröl megint. Gondoltam hátha van valami konkrét tipp hogy mi vagy milyen app okozhatja ezt beragadás dolgot, de akkor ezek szerint nincs. Wipe cache-t is minden héten legalább kétszer nyomok, de az is csak dísznek van. Mindenesetre köszönöm.
-
gerner1
nagyúr
válasz
F-ECT$ #27460 üzenetére
S7 gyári, adaptív töltőfej : EP-TA20EWE
Gyári USB2.0 kábel: ECB-DU4EWE -
Tesztelo.hu
senior tag
-
Burt1793
veterán
válasz
F-ECT$ #20630 üzenetére
Játék alatt biztos van értelme, egyszer majd rakok rá valami játékot. Eddig csak android frissítés és elcseszett weboldalak böngészése közben melegedett, mióta megvan volt ez összesen 3-4 alkalom. Annyira nem melegszik, hogy el is felejtettem, milyenek voltak régen a csúcstelók (nem is kell annyira visszamenni, a Lumia 930 is radiátor volt).
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
F-ECT$ #20285 üzenetére
Szolgáltatós oldalról nem tudom hogy működik a csereutalvány dolog, mert az enyém SES store-os készülék volt.
Bár a múltkor írta egy csóka hogy a szolgáltatós Alpha-jára csereutalványt adtak, s a szolgáltató hozzávágott egy 2017-es A5-öst. Bár ha esze lett volna akkor ráfizetéssel elhoz egy S7-et. -
Icetee
aktív tag
válasz
F-ECT$ #17857 üzenetére
Ha EU-s a telefonod akkor itt:
[http://www.samsung.com/hu/microsite/szervizpontok/]
De ha GSM boltba vásároltad kérdezz utána, mert lehet csak rajtuk keresztül tudod érvényesíteni a garanciát.
Álltalában 5-15 munkanap a hivatalos szerviz, de a Samsungnál gyakorlatban 1 hét alatt megvan szinte bármi.
Csere készüléket nem mindig adnak. Ha mégis akkor sem egy S7-et fogsz kapni. Egyik barátom fél éve egy S3 Mini készüléket kapott az S5 helyett cseretelefonnak -
HaliGab23
senior tag
válasz
F-ECT$ #16258 üzenetére
"Wifi ki/be: néha úgy tűnik, hogy csatlakozva van a wifire, aztán mégsincs net. Lehet, hogy a router hibája, még nem jöttem rá, egy gyors kapcsolás azonnal megoldja a dolgot."
Baszki nekünk akkor valami nagyon hasonló dolog van! Nekem is csinálja ugyanezt!!!
Szerkesztve:
De ne vegyél új routert, mert én már vettem és ugyanúgy csinálja
Szerkesztve 2:
Sőt én már vettem wifi jelerősítőt is, de még akkor is
-
Burt1793
veterán
válasz
F-ECT$ #16256 üzenetére
A wifi ki-be miért kell?
Pattogó hangot én nem tapasztaltam, bár lehet, hogy nem figyelem eléggé.
A hálózatgond telenornál nincs jelen, részvétem nektek, én már csak emiatt telefont cserélnék, ez mondjuk igaz, de nincs vele gondom, mint mondtam.
A fényerőszabályzó tényleg csak nagyon nagy különbségre változtat egy idő után.
A random merülés egyáltalán nem telefon hiba (vagyis nagyon kis százalékban biztosan), valami alkalmazás produkálhatja, amit minden androidos telóra felrakhatsz, nekem 2 hete a spotify merített rajta 5%-on készenlétben rövid idő alatt, ki is írta az intelligens kezelő, ezelőtt nem volt ilyenem.(#16254) HaliGab23: Maximum azonos szoftververzió miatt, azonos programok használata mellett, lehet, hogy összeférhetetlen alkalmazások vannak fent a mobiljaitokon (bár nálam is sok minden fent van). Remélem a hetessel már jó lesz nektek is (avagy nekem nem lesz olyan, mint a tiétek
).
De pl hyperlapse videót nagyon ügyesen csinál a teló, tegnap volt hozzá szerencsém, van automata módja, amikor nem ész nélkül, adott értékkel gyorsítja a videót, hanem a kép változásának függvényében, hibátlan lett az eredmény és mindössze 35%-ot merült 2 óra alatt úgy, hogy fotózáskor maxra tolja a fényerőt.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
F-ECT$ #16250 üzenetére
Az a legelszomorítóbb, hogy "csupasz" gyári firmware-nél is csinálja, tehát user error kizárva.
Van a "közelemben" néhány S7 (~10db), és az enyémen kívül még kettő csinálja.
Ez már elég soknak tűnik ahhoz, hogy azt lehessen rá mondani, hogy véletlenül rosszat fogtam ki.Egyébként meg nagyon jó kütyü, mert más kifogásom nem nagyon van ellene (talán a fürdetés utáni hangszóró recsegés, de alapból nem ez a normál üzemmódja ennek a készüléknek - erről már írtam korábban).
-
Burt1793
veterán
válasz
F-ECT$ #16250 üzenetére
Furcsa, én meg fordítva tapasztalom, a samsungok mindig kegyesek hozzám, sőt az egész család szereti, kisebb családi körben 12-ből 12 embernek van samsungja most már. Oké, én a WP irányba néztem a 930-cal, LG-t nem vennék, annyira jó ez az S7 is, google play services beakadás nem s7 bug amúgy sem.
Nálam 100%-ban tökéletes a telefon, bő fél éve semmi különöset nem produkált, repülőbe se kellett rakni már 3 hónapja, mindig elértek, erről se fog kiderülni, hogy szoftverfrissítéssel vagy a telenornak köszönhetően szűnt meg (vagy mindkettő együtt). -
Burt1793
veterán
válasz
F-ECT$ #13723 üzenetére
Talán játékoknál be lehet állítani, hogy háttérben maradjon a hívás (game launcherrel), én nem játszom, ezt a game launchert is tiltottam. Amúgy ne zavarjanak módban nem csörög ki, ha hívnak, miközben használod a telót, simán hagyhatod, hogy csörögjön, persze a fenti sávban jelzi, hogy hívás van, de ettől függetlenül lehet netezni például.
Valszeg amúgy van erre alkalmazás, ami ügyesebb, nekem ilyenre nincs igényem, így nem tudom, de majd biztos segítenek. (Megpróbálhatod az android topikban).
(#13725) ollie: Ha így telibe világítod, akkor a fekete is csillog (nekem is ilyenem van), persze lehet, hogy ez még egy kicsit jobban csillog, képről ezt már nehéz megmondani. Viszont azt a szép "csíkokban fodrozódást" (nem tudom, hogy mi a marketing/hivatalos neve), amit a sima fekete tud az elő és hátlapon is, itt nem látom, de lehet, hogy ez is csak a fények miatt tűnt el.
-
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
F-ECT$ #11873 üzenetére
Az alkalmazás amit keresel a myprofiles.
időzíthető hogy mikor melyik üzemmód legyen aktív, üzemmódon belül pedig screen time-out-tól kezdve csengőhang/értesítési hangon kívül minden szart lehet állítani. Sőt elvileg hely alapú profil váltást is tud, ha gps full time aktív.
Minek milyen hangja legyen vagy ne legyen egyáltalán.
Adathasználat/Wifi/repülőmód módosításhoz viszont root jog szükséges. -
UfoZoli
aktív tag
válasz
F-ECT$ #11524 üzenetére
Mivel magyarul is tud az app ezért nem mennék bele abba hogy miket érdemes beállítani.
Értelem szerint ami neked folyamatosan kell, azt nem szabad hibernálásba tenni.
Illetve figyelni kell arra hogy agressive dose esetén külön kell beállítani a "fehér listát" vagyis a kivételeket.A donation package azért jó mert nem csak a telepített alkalmazásokra eljátszható a dolog, hanem az előre telepített dolgokra is, pl gyári e-mail alkalmazásra, naptárra, google play áruházra is. (Ezeket a listában utána piros névvel jeleníti meg.) Persze természetesen ha ezek nem kellenek akkor a package disabler-rel is tilthatók totálisan.
De ha valamiről nem tudod hogy micsoda azt inkább ne babráld.Röviden mindenkinek érthetően: Package disabler pro arra való hogy a sok előre telepített szart totálisan tiltsd, illetve az olyan előre telepített alkalmazásokat amik számodra irrelevánsak, pl Vr cuccok.
Greenify erre jön rá: pdp-vel nem tiltott app-ok energigazdálkodását, sunyi újraindulásukat managel-i. -
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #11163 üzenetére
Dehogy neteztem csak.
Ott van minden, 14 óra alatt lett ennyi net, telefon meg minden amire egy telefon való. Van Messenger is csak az nem fért a screeshotra.
Általában 2-3 óra beszélgetés 1-2-óra net,sok email, bank stb szokott lenni napközben. Igy reggel 6-tól este hatig max 50% fogy el. Este még böngészek a maradékból. Nem játszok,nem zenélek..
Hozzá tartozik, hogy egész nap WiFi-n lógott. Mobolneten nem ilyen szép az eredmény.Igen sima Opera. Nem mondanám torkosnak.
Csak netezéssel jó wifi mellett összejön a 10 óra sot is. Egyszer Note4-gyel megcsináltam(2 napig "maláriás" voltam, feküdtem) , szerintem ez még annak is kifujja az orrát. -
Pitti11
tag
válasz
F-ECT$ #10515 üzenetére
Sejtem én, hogy a többségnek nincs ilyen gondja, csak nemtom én mit kezdjek ezzel...
Egy Telenoros ügyfélszolgálaton mire megyek ezzel a problémával? Gondolom ott a kisasszony fel sem fogja igazán, hogy mi a bajom a telefonnal... Firmware a legfrissebb rajt, tippem sincs mi lehet.
Találtam egyébként egy topicot s samsung hivatalos fórumán, ahol ugyanilyen videókat is linkeltek, szóval azért teljesen egyedül nem vagyok a problémával, de ott sincs semmi segítség vagy ötlet csak a panaszok. -
Motion_Blur
félisten
válasz
F-ECT$ #10465 üzenetére
Ez igaz.
Én ~10 éve fotózgatok DSLR-el, szóval mindent nézek és a G4 volt az első telefonom amire azt mondtam hogy megállja a helyét tisztességgel kamera téren. Eddig az utolsó is.
Hozzáteszem hogy mind anyagában, méretében és gyorsaságban is odaver a G4-nek (ahogy videóban és autófókuszban is), de kamerában most szerintem G4/G5/P9 az etalon.
-
roxan
senior tag
válasz
F-ECT$ #10379 üzenetére
Az automata fényerő-szabályozás nekem sem megy rendesen. Hiába "öntanló" állítólag, nekem folyton le kell húznom, mert az esetek 90%-ában túl erősen világít. Este otthon, sötétben vezetés közben. Nem nagyon akarja megjegyezni, mit szeretek. A K Zoom-on tökéletesen működött, itt valahogy bolond.
-
Burt1793
veterán
-
Sly189
senior tag
-
asuspc96
senior tag
válasz
F-ECT$ #10165 üzenetére
ahogy elkezdtem magam beleásni az s7 edge tesztekbe, egyre jobban efelé húz a szívem.
bandi0000
"oldalról a kezét akaratlanul érzékeli, és szerintem nehezebb is védeni a kijelzőt"ezt más is tapasztalta/hallotta/olvasott róla ?
beszerezhető hozzá valami normális tok, ami teljes egészében véd (azaz nem csak rápattintom a hátlapra azt csók)"Az S7 Edge másik lényeges eleme a hajlított kijelzője, amelynek ugyan továbbra is minimális a haszna, az emberek mégis imádják azt - az előrendelések során az emberek 64 százaléka az Edge modellt tette a kosarába, míg a szimpla S7-et csupán a vásárlók 36 százaléka választotta. Habár érezhető, hogy a Samsung javított a szélek érzékenységén, így csak kevesebbszer fogjuk véletlenül benyomni oldalt a kijelzőt, az előcsalható funkciók egyelőre még mindig kimerülnek a plusz ikonokban, oldalsávban. Remélhetőleg idén lesz már olyan fejlesztő, aki végre kitalálja, hogy mi lehet a funkcionális haszna az oldalsáv használatának. Persze nem állítjuk azt, hogy felesleges lenne, hiszen pusztán a létének köszönhetően egyszerűbb átfogni a készüléket, más 5,5 hüvelykes mobilokhoz képest (iPhone 6S Plus, LG G4) sokkal vékonyabbnak fogjuk érezni tesztünk szereplőjét."
összességében ez az oldalsáv akkor mennyire is zavaró ?
-
MPite
tag
Este tudok majd csak.
Nem olyan durva a helyzet, csak ha az eltelt időt nézem és ha belegondolok, hogy még mennyi idő, mire megjön a kijelzővédőm megérkezik. 2-3 mikrokarc/6 óra, kb 2 hét mire ideér, ki lehet számolni, mennyi lesz rajta akkor
Bocs, hogy itt offolom a topicot a problémámmal csak nagyon bosszant a dolog.
-
P3Dr0
senior tag
-
-zolee-
tag
Szervusz.
Épp azért fura, mert az asztalra letéve kikapcsolt WiFi, kikapcsolt mobilnet, kikapcsolt GPS mellett merült így. Ha megnézed a pl. Dorcika50 által postolt képeket látod, hogy ott sok helyen mennyire kilaposodik a grafikon (mint pl. nálam a Nexus 4-nél), na ilyennek kellene lennie. Nálam nem volt ilyen épp ezért volt fura. Csináltam egy Cache partíció törlést, meglátjuk mi lesz az eredmény.
Szerk.: Ha az AOD erre az aktív kijelzős megoldásra utal akkor az is ki van kapcsolva.
Üdv.
Z -
Burt1793
veterán
Nálam nem működik az automata újraindítás, pedig nincs sim zár, fel van töltve, nem használom, mégse indul újra...
Mindegy, néha manuálisan újraindítom....így belegondolva, lehet, hogy azért, mert a telefon zárolva van (indításkor be kell írnom a PIN-kódot és feloldja a rendszert és csak utána kezd bootolni).
Elég sok mindent visszaállít ez a két dolog, de valszeg nem mindent, 95%-os.
-
-
Teewine
tag
Köszönöm a segítségedet.
Nagyon meggyőző a cikk, vagy teszt.
Rengeteg tesztet olvastam már és még a több száz ezer Forintos fül, vagy fejhallgatókat is leírják.
Pont ezért próbálok segítséget kérni, mert már lassan nem hiszek a teszteknek.
Magánszemélyek tapasztalatait meg nagyon keveset lehet találni, az is eléggé szűkszavú szokott lenni. -
Csigger
őstag
Egyetértek, futáshoz mondom elviszem ezt mégis agybadugós, de hát többet szenvedtem és idegesítettem magam vele mint amennyit használtam, borzalmasan gagyi.
Lg g4 volt előtte annak a fülese 100x jobb volt!Btw: egy viszonylag olcsó jobb BT fülest keresek most tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Parfüm topik
- Synology NAS
- IKEA
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest