- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Rendeltem egy ilyen fóliát, amire itt jó véleményt olvastam. Megérkezett, felraktam, nem ajánlom.
Nálam sajnos alul és felül fél mm-t nem ragad le, így ment a kukába. Feladtam a fóliás kérdéseket, egyik sem jött be sajnos. A gyári Samsung kb 2 hétig volt jó, annak meg oldalt, a felső réteg kezdett el kopni.
Ami miatt szükségem lenne rá, pár hét múlva sivatagos területre megyek 10 napot. Nem tudom mivel védjem, félek tőle, hogy karcolódik majd a kijelző. A finom por és homok simán kikezdi ezt a GG üveget -
TOZ
addikt
válasz
600700 #17953 üzenetére
Két nexus típus esetében is beleszaladtam ilyen problémába, és nem azonnal (migráció volt szolgáltatok között), hanem hónapokkal később. Sőt a második esetben gyakorlatilag az összes céges telefon esetében köhögéseket tapasztaltunk.
Persze nem azt mondom, hogy nem lehet szar a kolléga telefonja, de a jelenség előfordul. Egyszerűen a szolgáltatók adótornyaiban levő hw-ek sw-ei is módosulnak. Telefon sw frissítéssel változik a modem beállítás, amit a szolgáltató nem követ le, nem is tud róla, hogy állítani kéne stb.stb.. van ilyen, na. -
samu74
addikt
válasz
600700 #17946 üzenetére
Mondjuk úgy, nemigazán tudsz meggyőzni arról hogy a telefonnal nincs probléma.
Az pedig, hogy egy szoftver frissítés után jó, megint a samsung sara. Nem lakom pincében vagy barlangban, még csak nemis valami hegyes/völgyes helyen.
A google mit dob megint nem releváns, ha beírod hogy kétfejű kutya, arra is dob csomó találatot...
Hogy ki mit hal,vagy olvas...Az megint érdekes, mert itthon van 5 telefon, csak ez csinálta. Ez tény. És ez annyiba kerül mint a másik 5 együttvéve...
Pálcát az felett törünk, amivel probléma van meg ismerünk. Nem seperjük a szőnyeg alá. -
_Moriarty_
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
válasz
600700 #16683 üzenetére
Ha hazamegyek válaszolok a kérdésekre csak a teló dobozában van a többi papír, a bolt garihoz a jótállási jegy szkennelve van.
Én a 3. tulaj vagyok, a 2. tulajt személyesen is ismerem, az első tulaj !ph-s de nem túl segítőkész, ő egy cég nevére vette a készüléket amit nem sokkal vétel után továbbadott a 2. tulajnak.
-
Burt1793
veterán
válasz
600700 #16626 üzenetére
Naggyon jó!
Optimizatua gomendat.!Régen is voltak ilyen finomságok, óra elhelyezésére:
Top, middle, bottom angolul az magyarul legjobb, közepes, lent lett.Itt lehet lejjebb venni a felbontást is? Te QHD-n használod? Ha leveszi az ember, akkor valszeg gyorsabb is lesz a rendszer.
-
pcsabat
őstag
válasz
600700 #16563 üzenetére
nálam ahogy bejött a napom funkció ilyen 800-900 mAh körül zabált a messenger úgy hogy nem is használtam. Vissza a 91-es verzió és visszaállt a világ rendje. Nem tudom, hogy javították-e már, de én vissza nem fogom rakni még egy darabig, ahogy olvasgatom a google play hozzászólásait az app alatt
-
-
Burt1793
veterán
válasz
600700 #16024 üzenetére
Világos, én nem használom ezt a kamerát, ha nem lenne rajta, az se zavarna. Olyan régimódi vagyok, hogy csoportképet is állványról csinálok önkioldóval. Magamat meg nem fotózgatom, az női dolog (általában). Próbáld meg szelfibottal, lehet, hogy arra állították be a fókusztávolságot... 😃
Van olyan telefon, aminek az előlapi kamerája nem fix fókuszos? -
-
DonJoee
tag
válasz
600700 #14848 üzenetére
Nekem az S2 kijelző sarka sárgult be kissé 2-3 év múlva, de aztán az valahogy idővel eltűnt.
Lehet, hogy erre a képernyő beégésre is vannak olyan "gyógyító" praktikák, mint plazmatévére? Pl. feketéből fehérbe "söprés" -animáció, fekete és fehér képernyők egymás utáni kapcsolgatása stb? Lehet, hogy lenne kereslet egy ilyen appra, ha valóban működne és gyógyulna tőle valamelyest a kijelző.Ha én S7-et veszek és tartósnak bizonyul, akkor lehet, hogy S12 lesz a következő telóm. Nem vagyok az a kéthavonta cserélgetős fajta.
Egyébként nem kellene ilyen drága telefon, de ennek van a legjobb kamerája. Ahogy néztem, jópár kompakt fényképezőt is lepipál. Nálunk meg most kicsi a gyerkőc és mindig akad olyan pillanat, amit meg kellene örökíteni. Nem tudok mindig külön fényképezőt vinni mindenhová. Meg amúgy sem vennék egy kompaktnál nagyobb technikát. Csak a gond van vele, félteni, óvni, cipelni... nem vagyok én fotós.
-
DonJoee
tag
válasz
600700 #14846 üzenetére
Köszi! Azt hiszem, akkor túltárgyaltuk.
Az S2-esem is be volt regisztrálva a 2. évre a Samsungnál, de nem kellett élnem vele. Azóta toltam rá 6.0.1-et is és jó sebességgel megbírkózik vele szegény.
Bár az akkuidő épp, hogy elég a nap végéig.
Nem tudom, hogy minőség terén az S2 óta változott-e valami?
Emlegetik ezt a képernyő beégést. Nem tudom, én mindig 50%-os fényerőn használom az S2 "ős" AMOLED kijelzőjét és semmi nem égett be rajta az 5 és fél év alatt. Igaz, nem játszom és chatelek rajta napi 8 órát.
Gondolom, a technológia azóta csak előre fejlődött, nem visszafelé.Ezt a full-üveg borítást sem értem: ez nem egy csilli-villi, múzeumi műtárgy, amit vitrinben fognak mutogatni, hanem egy kézbevevős, néha odakoccantós, nagyon ritkán leejtős használati tárgy, aminek nem feltétlenül tesz jót az üveg mivolta. De mindegy, majd tapasztok rá valami skint vagy tokot.
-
DonJoee
tag
válasz
600700 #14804 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Nyilván nem az eredeti garanciapapír megléte a Szent Grál ebben az elméletben, csak mondjuk dobna valamicskét a bizalmon.
Persze próbálnék én olyan webshopban vásárolni, ahol mérhető némi vásárlói elégedettség is.Egyébként garancia tekintetében nem igazán szorultam még a Samsungra. Most egy 2011-ben vásárolt S2-esem van és még mindig csipog-zenél-világít gond nélkül.
A 14x eFt-s árral még nem találkoztam, csak sima S7-tel kapcsolatban. Ha ez edge ár, akkor esetleg kisegítenél a beszerzési helyet illetően?
-
viewdetails
addikt
válasz
600700 #14747 üzenetére
600700
"Haverom alis samsung qi toltoje"
Mhm... aztán ventillátor volt-e benne, mert a Samsung eredetiben van a gyorstöltés funkció miatt.
Amelyik noname töltöben nincs, az meg 1A-val tölt (pontosabban a veszteség miatt olyan 0.7-el).TOZ
Nagyon el lehet veszni a funkciókban. -
Sokee
aktív tag
válasz
600700 #14298 üzenetére
Nekem most másodszor, berepedt a kijelző de üveg sértetlen volt, vissza dobta a szerviz hogy nem garanciális, írtam a Samsungnak emailt, aztán jött a válasz hogy a kellemetlenségek miatt felajánlanak egy csereutalványt. Úgy hogy én megvagyok elégedve a Samsunggal, eddig még csak pozitív tapasztalataim voltak.
-
Sokee
aktív tag
válasz
600700 #14293 üzenetére
Igen, értem hogy 189, de ha kapnék a késöbbiekben egy csereutalványt akkor nem vagyok benne biztos hogy simán visszaadják a pénzt. Most kaptam másodszorra utalványt, először egy S5-re edigitálos vásárlás volt, szó nélkül kiperkálták a pénzt, most meg egy repedt kijelzős S6-ra adott a samsung utalványt, amit majd most fogok beváltani a sestoreban, szerintem ott se lesz semmi gond. Ezek után azt gondolom hogy ha veszek egy S7-et ott is benne van a csereutalvány esélye.
-
maximilian4
addikt
válasz
600700 #14241 üzenetére
Rendben, én kivonulok ebből a fórumból. Én ezt a szintet nem vállalom. Gratulálni tudok, további minden jót. Én szégyellem magam, hogy a prohardveren/mobilarénán vannak olyan topikok ahol ez vállalható és megegyezik az oldal arculatával. Ráadásul senkinek nem szúrja a szemét az is szomorú.
-
maximilian4
addikt
-
badxgirl
aktív tag
válasz
600700 #14138 üzenetére
Köszönöm, a reg törlése és újraregelés megoldotta.
szóval nálam az működött hogy vdh 6.0 odinnal fel, mivel vdh csc tuti nincs a nougat romban.
erre tettem rá a nougat bétát, így a csc végre btu lett.
utána a galaxy beta programban 2x kellett ugyan regelni, de végre jön ota-n minden. -
maximilian4
addikt
válasz
600700 #14015 üzenetére
Hidd el itt sem mindenki cserélgeti.
Egyébként én is úgyezt ajánlhatnám neked. Ha zavar amit írok, "gorgess at ennyi".
Szerencsére nem te szabod meg egy fórumon, hogy ki mire és mit reagálhat. Utasítást meg senkinek nincs jogod adni."Befejeztem veled nincs ilyen emberekre idom..."
Milyen emberekre? Azért arra figyeljünk hogy ne forduljon át a beszélgetés személyeskedésbe. Nem vagyunk pajtások.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest