Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz mentic18 #35600 üzenetére
Ahhoz egy gyárilag BTU -s készülék IMEI, és S№ számai kellenek. De letölthetsz egy OXA -s firmware -t alternatív forrásból (azzal BTU lesz, mert az OXA -ban az a default), és felrakhatod ODIN -nal. A flash után pedig, OTA -n update -elhehted a készüléket Oreo -ra.
SamFirm -hez, BTU -hoz kódok, hogy maunal -ban tudj letölteni:
SM-G930F
BTU
☑ Manual
G930FXXS2DRC3
G930FOXA2DRB1
G930FXXU2DRB6
Binary Nature ☑ ( + a másik két helyre is pipa...)Esetleg várhatsz néhány napot, amíg átkerül ez release (is) a public szerverekre, és akkor egylépésben letölthető lesz, maga az Oreo. Aztán jöhet az ODIN.
A többi benne van az Összefoglalóban, részletesen.Persze nem kötelező elem. Kivárhatod, amíg megérkezik a készüléked aktív CSC kódjára is...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz bajzal #35607 üzenetére
Pontosan leírtam annak, aki kérdezte, hogy BTU -ra miként válthat (ahhoz, esetlegesen SamFirm -et használva, adtam a kódokat), majd miután már BTU -n van, OTA -n letölthetővé válik az Oreo. Továbbá azt is (másik poszt), hogy jelenleg csak OTA -n érhető el, + azt hogy kell néhány nap, amíg a release átkerül public szerverekre is, és többek között SamFirm -mel is letölthető lesz.
-
-
samu74
addikt
válasz gerner1 #35542 üzenetére
Ok,aki simán egy factory resetet nyomot és nem mászott bele a fejlesztői menüben és FRP Lock lett a teloján, nyugodtan irányítsd hozzám.
Az Odinnal is kb. egy 9 éves gyerek is tud felrakni romot ,ha nem egy hulladék lelakott gépen próbálkozik egy tescós usb kábelt próbálva...Mondjuk úgy techanalfabétának kell lenni hozzá kb .-----------
-
zolikaDB
veterán
válasz fornettisuti #35610 üzenetére
Tudom, de en szerettem ott az i betut...
Ismerem amugy a felfele suhintast, az sem rossz, na! -
törölt tag
válasz samu74 #35611 üzenetére
Tényleg nem értem, mi a problémád azzal, hogy szóba került a kérdés.
Szerinted melyik a jobb út?
Előre szólni, közzé tenni a topikban, hogy mi történhet egy adott esetben (egyúttal a megoldást is leírni a megelőzésre),
VAGY
utólag hozzád irányítani az esetleges károsultakat?
Nem régen vagyok jelen a topikban, ám sajnos már olvastam FRP problémába ütközött felhasználó posztját. Ez és csak ez az, ami miatt írtam a megelőzés módjáról. Ez baj?
-
vodrosjozsi
őstag
gerner: fel akartam rakni a btu-s romot, le is szedtem samfirm-ről de 03.06 idejű. Ezt akkor nem lehet felrakni azért mert újabb biztonsági frissítés van nekem fent ugye?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35618 üzenetére
Milyen ODIN verzióval próbáltad ? Illetve, most milyen CSC -n vagy, és melyik firmware verzión ?
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35620 üzenetére
Próbáld meg az újabbal, amely már az AP SWREV: B:2 -es firmware verziókhoz ajánlott. Az Összefoglalóban, az ODIN leírásban van LINK a letöltéséhez.
-
embe
nagyúr
Ha még nem volt:
Megindult a Samsung Galaxy S7 modellek Android Oreo frissítése -
vodrosjozsi
őstag
Ennyit vesződni a semmiért zsamo.. és még why fr-t is nyomott a drága Odin. Kész, el lett bacva a zeste
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35625 üzenetére
Nekem letölti a *2DRC3 -ast, amely az Oreo előtti közvetlen utolsó 7.0 -ás release.
Melyik CSC file -t tallóztad be? ODIN -ban, lefutott hiba nélkül a szekvencia ?Szerk.
Látom lefutott, és megvolt az automatikus FR is, ahogy az az ODIN leírásban is szerepel. Így most -ha minden jól ment- akkor BTU -n kell lennie az aktív CSC -dnek (Phone INFO -val ellenőrizheted, mert ez OXA multi-CSC). Amennyiben ez is rendben, akkor csak indítsd el a telót, és Manuális frissítés letöltéssel próbáld letölteni az Oreo -t.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz vodrosjozsi #35630 üzenetére
Nem bizony, mert ez XEO (Lengyel független régió) . De, ha vársz még egy kicsit, akkor egylépésben letölthető lesz SamFirm -mel a BTU -s Oreo. Edge -re már elérhető, szóval csak idő kérdése...
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Ha jól értelmezem az írásokat akkor elindult a készülékre a 8.0?
-
vodrosjozsi
őstag
válasz vodrosjozsi #35632 üzenetére
Jò, èrtek már mindent h mi az oxa meg mi a xeo de azt nem hogy ha oxa csc ment fel akkor facè xeo..
-
gerner1
nagyúr
U.K. Vodafone (VOD) -ra is elérhető az Oreo, OTA -n.
-
samu74
addikt
válasz vodrosjozsi #35625 üzenetére
Egyszerűbb ha nem bízod a samfirm-re a letöltést. Az updato vagy sammobile oldalról leszeded a romot ,kicsomagolod majd betallózod az Odin-ba.
BTU Oreo frankó, néhány play app nem kompatibilis vele (még),de jó gyors, van jopár plusz dolog a kamerához is,billentyűzet is eléggé bővült funkciókkal, jó lesz ez.-----------
-
samu74
addikt
válasz vodrosjozsi #35640 üzenetére
A sammobile nálam is folyamatosan prémiumot akar vetetni...Hiába vagyok bereggelve, free opciónál néha nem akarja az igazságot.
De az updato keresőbe beírod a típust meg a fent kiválasztod a romot/régiót , majd beadja. Arra figyelj hogy összevissza rakja, nem a legfrisebb van legfelül. Amúgy tegnap nekem lejött normálisan.
Leszeded a legutolsó 7-es droidot, aztán OTA feldobja a 8-at.-----------
-
addikt
Ez az OEM unlock arra kell, hogy kinyithassuk a bootloadert? Vagy csak a FRP-t tiltja le?
-
addikt
Értem. Miért para amúgy ennyire a FRP lock? Ha tudod az email címed és jelszavad, akkor elvileg nem lehet gond. Vagy mégis?
-
OCTAMD
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz Superhun #35646 üzenetére
Igen, ha tudod akkor nincs gond. De, sokan elfelejtik, vagy a hozzá tartozó jelszót, stb. Aztán sok használt készülék adás/vétele körül, szokott bonyodalom lenni ebből, és hasonlók. Ezt aktívra állítva, ODIN mode -ban OFF -ot ír a készülék az FRP LOCK -hoz. Egyszerűbb, mint kijelentkezni, és a készüléket kivenni a google fiókodhoz csatolt készülékek közül. Főleg úgy, hogy amúgy is Te használnád tovább a készüléket, a flash után is...
[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz vodrosjozsi #35642 üzenetére
Annyi,hogy ha BTU romot teszed fel a hivóazonositó meg spamvédelem azon nem mükszik .
Még annyit ,hogyha valaki parázik felrakni az angol romot mert elmászik a CSC...Nemrég volt garanciális szervizben a telefonom ,nem foglalkoztak azzal hogy a magyar vodás telefonomon miért van német régió. A Knox ne legyen ugrasztva, többi nem lényeg.
[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.