Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz Csocsesz75 #35051 üzenetére
És a 3310 korában ez senkit nem érdekelt...
Mellesleg van pár régi telefonom, pl egy Nokia 7650, nem agyonkímélt, de kívül semmi olyan nincs rajta, amik miatt manapság hisztérikusan vásároljuk a tokokat, üvegfóliákat... -
Freiherr
őstag
válasz Csocsesz75 #35051 üzenetére
Dedikált zseb a lényeg. 1 év után egy kis hajszálkarc a hátlapon, tudni kell vigyázni rá.
XXX
-
Dare2Live
félisten
válasz zolikaDB #35052 üzenetére
najó de egy 3310.... izomból földhözvágás után max szétesett, de aksi vissza előlap, hátlap visszapattint és bekapcsolt.
Egy s7et izomból földhöz vágnék eleje, hátulja pokhálósra törik, gazdasági totálkár, mehet kukába.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fornettisuti
veterán
válasz zolikaDB #35052 üzenetére
3310 korában max műanyaggal és némi fémmel találkoztunk a mobilokon, vehettél rá elő-hátlapot gombokért.
Most meg elől-hátul üveg, úri huncutság cseréltetni.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
Valaki tud ajánlani widgettel rendelkező bevált barométer appot?
-
-
Talala
senior tag
Hali. Ti jártatok már úgy, hogy nem tudtatok kimenő hívást kezdeményezni? Bárkit hívok süket a telefon, tényleg egy mukk sem jön ki belőle és nem jelzi hogy felvették vagy hogy tárcsázna. 15 perce hívtak engem semmi gond nem volt, most meg én hívnék valakit és nem megy. Wipe cache meg volt. Mint kiderült már engem sem tudnak hívni.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
LED Wiew Cover tokom is befutott.
Postával kb. 10k volt kintről a fekete, sajna a p.k. többe fájt, mint maga a tok, de nagyon vonzott és bizony nem csalódtam, mert az első benyomásaim szuperek.
+ tapintásra prémium anyag, egész nap simogatnám
+ a beüzemelése volt vagy 1 perc, NFC be és kész
+ becsukod a covert, lezárja a telót, kinyitod feloldja
+ tudsz vele úgy telefonálni, hogy a cover végig csukva van!
+ tudsz a coveren swipe-olni, így ha hívnak és nem akarod felvenni csak balra húzod, ha fel akarod venni, akkor meg jobbra. Ha a hívást meg akarod szakítani sem kell kinyitnod a telót, bekapcs. gomb megnyom és értelemszerűen ekkor leteszi.
+ töltéskor akksi LED ikon + %-os értesítés az állapotáról
+ ha van egy kis időd barátokhoz, családhoz, melóhelyhez, stb. előre elkészített LED ikonokat rendelhetsz, így ha hív pl. párod, akkor nyilván egy "szív" jelenik, ha otthonról hívnak, akkor kis házikó, stb.
+ hangerő LED-es kijelzés is van, sőt Frinky-vel is együttműködik rendesen, egy zenét is léptethetsz vele, meg persze hangerőt is állíthatsz (Igen, ehhez kell a Frinky.)
+ üzenet LED kijelzés term. van- nem volt egyszerű az Ultimate Shield miatt bepattintani, mert az ugye növeli a telefon szélességét, hiszen a szélén is van csík, de csak sikerült.
Ha nem fog tönkremenni én ezt nagyon fogom imádni, mert már odáig vagyok érte, pedig csak apró figyelmességeket tud, de nagyon tetszik. Jah, parasztvakítás nem vitatom, de akkor paraszt vagyok, vállalom.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Fifi
őstag
válasz OCTAMD #35077 üzenetére
Telekom topikban írták:
"Tudnak a problémáról. Építkezésen kábelt vágtak..." -
mantequilla
aktív tag
Szerintetek milyen vasarlas most egy S7 125-ert? Foleg kamera miatt. De fontos a sebesseg es a szep kijelzo. Honor 8-rol valtanek.
-
törölt tag
válasz mantequilla #35083 üzenetére
A háttere sokat számít (jótállás miatt). Anélkül nehéz erre válaszolni.
-
kutga
nagyúr
válasz mantequilla #35085 üzenetére
Nem nagyon van jobb ajánlat. Kár hogy nem pár hete akartad venni amikor a Telekom szórta ki őket.
Let the Zone take me if I am.
-
törölt tag
válasz mantequilla #35085 üzenetére
Akkor az úgy rendben van.
-
fornettisuti
veterán
Ha pénztárcád nem bánja az összeget...
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Viktor77
titán
Most már bármikor... [link]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
junior11
veterán
Ha meg vagy elégedve a Honor 8-cal, szerintem nem.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
crane75
senior tag
Sziasztok, pár hete váltottam S7-ről S9+ ra. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem hiányzik a méret, az előlapi ujjlenyomat olvasó és leginkább, a (munkámból kifolyólag) a hívásrögzítés. Biztos itt is volt téma, hogy a Samsung szépen fokozatosan blokkolja a hívásrögzítést, az Oreo-n ez már megtörtént. Ha még S7-em lenne, biztos kerülném a frissítést, számomra egyébként sem egy nagy ugrás maga a rendszer...
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
samu74
addikt
válasz junior11 #35094 üzenetére
Jobb nemigen lesz,inkább más.
A launcher és 1-2 plusz "ficsör" lehet jól fog jönni, de az akksi az adott ,szóval túl sokat nem fog változni szerintem. 6-ról mikor váltottam 7-re se sokat változott a helyzet, remélem csak ,hogy rosszabb nem lesz.
Mondjuk lesz aki anyázni fog, pl. az ilyen dolgok miatt mint a hívásrögzítes, stb.Mert az nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-----------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest