Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz ferrari1 #2300 üzenetére
Mivel gondolom, nem a rés (ami vagy van, vagy nincs) fogja meg a vizet, hanem a burkolat alatt lévő tömítőanyag, szerintem a vízállóság szempontjából lényegtelen, hogy van-e ott hézag vagy sem.
Beviheti, persze. Bár nekem nem érne annyit, hogy emiatt belenyúljanak a készülékembe, meg szervizben legyen akármeddig, akár két-három hétig.
Xiaomi 13T
-
gameradam89
csendes tag
Egyébként nem tudom micsoda hőelvezetés van ebben a szuper készülékben ,de melegszik telepítés közben az tuti Lumia 1520-asom volt és kamerázás közben forró volt a kamera környéke
-
gstup
csendes tag
válasz Viktor0610 #2301 üzenetére
Elvittem samsung szervízbe.Ugyanezt mondta az alkalmazott is.Hogy a rés ami ott van,nem azon múlik a vízállóság.Hanem alatta van egy gumimembrán.És inkább ne szedjék szét ilyen miatt a telefont.Lehet azzal többet ártok mint javítok!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz gameradam89 #2302 üzenetére
És kaptál rá frissítést?
Nekem nem jött semmi. -
pohár
félisten
válasz gameradam89 #2303 üzenetére
telepítés közben mindig is fog, bármilyen nagyobb teljesítményű telefonról is legyen szó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TODI1111
veterán
Remélem ezek az újraindulásos dolgok szoftveresen javíthatóak és a frissítés meg is oldja (ha még valaha ideér hozzánk is). Március 23-án vásároltam a készüléket (telenoros) azóta 3-szor indult újra ma pedig olyat produkált, hogy böngészés közben lefagyott és kikapcsolt, download módba tudtam csak újraindítani.
[ Szerkesztve ]
-
gameradam89
csendes tag
-
törölt tag
válasz gameradam89 #2312 üzenetére
Gondolom német.
Próbáltad ujra beállitani? -
vitya81
tag
Hali!
Lenne egy kérésem felétek: megtenné valaki hogy lő 1-2 fényképet automata módban, félhomályos ill. sötét helyen és feltölti ide? Nekem furák ezek a képek. Mintha kicsit sötétek lennének. Olyan mintha kicsit késne a képkészítés a villanás után (nem vagyok fotós, nem tudom mi erre a hivatalos megnevezés). Professzionális móddal egyelőre nem szeretnék molyolni, jobb szeretem, ha automatán szinte tökéletes képeket készít a telefon. Légyszíves írjatok véleményeket, tapasztalatokat, javaslatokat a témát illetően. Íme pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
Korábban ugye írtam hogy a hátsó kamera előtti átlátszó rész betört. A kérdés megéri megjavíttatni drágán? Ugyanis nem tudom bejuthat-e úgy a víz és por a készülékbe ha sérült. Sokallok kiadni érte 30 ezret.
-
cousin333
addikt
válasz TODI1111 #2311 üzenetére
Ha már nem bírsz várni, ide tettem fel az UK verziót: [link]
Telepítés menete nálam a következő volt:
- alapadatok mentése Samsung SmartSwitch-el
- kijelentkezés a Google, Samsung... stb. fiókokból
- rendszer-visszaállítás
- ROM telepítése ODIN-nal
- visszajelentkezés a fiókoba
- adatvisszatöltés SmartSwitch-el
- programok újratelepítése (mert új eszközként adtam hozzá a telefont)Így van egy tiszta, stabil rendszerem.
"We spared no expense"
-
törölt tag
válasz Dj.Mike #2316 üzenetére
Igen bejuthat.
A hátlapi kamera védő üvege ennél a telefonnál a hátlap réssze, szerintem csak azt kell cserélni. Az egy másik kérdés, hogy a vízállóság megmarad e egy hátlap csere után.
Egy s6 hátlap 10e körül van(ott az csak hátlap). Szerintem várj egy kicsit és csináltasd meg a Samsung szervizben.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz cousin333 #2317 üzenetére
Köszi,hétvégéig még várok,(mert nekem kell a frissítéshez 1-2 óra) ha addig sem jön a független magyar akkor megy fel. Mindig tiszta telepítést szeretek csinálni és az kb. annyi idő mire újra teljesen belakom a rendszert.
RedCat: Köszi a tippet, de ha már frissítek akkor a legújabbat akarom feltenni.
-
kengyel
nagyúr
Már majdnem minden ország megkapta, csak mi maradunk a végére.
kengyel
-
gstup
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam pár oldalt,meg random belekerestem a fórum hozzászólásokba,de nem találtam sok információt arról hogy ki milyen tokot ajánlana a telefonhoz.Valaki tudna adni egy kis segítséget hogy milyet érdemes venni,mert láttam hogy ezer féle van?!Előre is köszönöm.
Üdv,
G -
sagit
veterán
Végre frissultem Pd1 re
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
vitya81
tag
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz vitya81 #2325 üzenetére
Nem tudom mi a bajod ezekkel a képekkel vagy milyennek kéne lennie. A fotózás alapjait kicsit át kellene nézned főként ha ennél jobbakat is akarsz. A jó fotó 70 % a a fotóson múllik. Tudni kell hozzá mit miért mikor.
Ne gép döntsön Helyetted hanem a Saját Szemed. Ha Neked ez sötét exponáld fölé.
Mi a sötét neked itt és milyen a világos amire gondolsz? Amúgy ez nem vaku hanem egy sima nagyobb fényű led aminek a fénye nem tud bevilágitani mindent, főként ha valmiröl visszatükröződik a fénye azt képet az automatika alá fogja exponálni minden esetben és ez így működik jól.
És ,hogy mikor kell villania azt csak akkor fogod megérteni ha tudod a fotózás alapjait.Bocs de erre válaszolni
[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
TODI1111
veterán
Telepítettem a frissítést,de nem nagyon volt időm nyomogatni, illetve nekem eddig "csak" az újraindulásos problémám volt a készülékkel (minden más tökéletes. Térerő,hívásminőség,stb.) az meg csak napok, hetek elteltével fog kiderülni, hogy ez a hiba megszűnt-e a frissítéssel.
-
vicces
addikt
válasz TODI1111 #2336 üzenetére
német médiamarktos. pont aznap lett véve. hazaérve pedig jött az update. először azt hittem, hogy ez valami régebbi lehet, mert biztos régebbóta állt a telefon az üzletben. de ezek szerint ez már az új verzió rajta. az always on display-t is ezzel próbáltuk ki és ezzel a verzióval produkálta azt a lehangoló akkumerülést. ergo ez a hiba már marad. ettől függetlenül tényleg jól birja az akku. az asszony nem tudja 1 nap alatt lemeriteni. pedig ő próbálja..
akkor nem maradt már mint az én z3c-met figyelni tovább, hogy az mikor kap frissitést. állitólag szerdán.. valamelyiken
[ Szerkesztve ]
:)
-
WZP
aktív tag
Van még valakinek OXX-es régiókodja ? Én azt hittem eddig hogy XEH-es vagyok, de kiderült hogy nem. És eddig összesen egy updatet kaptam nemsokkal megjelenés után.
gyorsboltos a telefon egyébként.
Inter Arma Enim Silent Leges
-
RedCat
senior tag
Ezzel a mai frissítéssel nagyon sokat javult a telefon. Az ujjlenyomat olvasó sokat gyorsult, szinte mire kivilágosodik a kijelző ki is nyitotta a zárat + javult az érzékenysége is, eddig mindig elfogadta az ujjam, amit eddig néha nem.
Ezenkívül gyorsult a telefon, pörgősebb lett minden.
Akku időt nem tudom, a fényképezőt nem próbáltam, bár nekem eddig se volt vele bajom.
A hívás megszakadás eddig nem jelentkezett. Összességében szerintem ez egy nagyon jó csomag lett így egyben. Remélem ez így is marad.[ Szerkesztve ]
-
-
pitimany
tag
Sziasztok!
Összefoglalóból eltűnt az Odin-nal történő room telepítés leírása.
A legutóbbi firmware kicsomagolva 5 db file-t tartalmaz.
Meg tudnátok mondani, hogyan kell pontosan telepíteni a legújabb firmware-t, mindent be kell e tallőzni, vagy csak az AP.t?
Azért tenném újra a roomot, mert Smart-tal frissült és utána nem mindig küldte el az sms-eket, jobb lenne egy tiszta telepítés.Előre is köszönöm a segítséget.
-
nuri
aktív tag
válasz gameradam89 #2343 üzenetére
Fel kell ébresztened a telót, benyomod a gombot és felengeded, miközben rajta tartod az ujjad.
Mikor hozzáadod az ujjlenyomatod akkor abból az irányból is scanneld ahogy majdan fel fogod oldani. -
gameradam89
csendes tag
Kedves #nuri !
Júhúúú Köszi sikerült
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz kengyel #2348 üzenetére
Azért lepődtem meg én is tegnap, mert a Sammobilon néztem és ott semmi nem volt majd amikor a telcsin elindítottam a manuális frissítés letöltést akkor ott jelezte az új verziót.
leslien: Mint említettem nekem más problémám nem volt eddig a készülékkel csak az, hogy néha önállóan újraindította magát (természetesen anélkül, hogy be lett volna állítva az újraindítási funkció). Este még volt időm egy kicsit nyomogatni és úgy tűnik mintha egy kicsivel még smoothabb lenne a rendszer mint eddig volt, talán mintha a szabad ram is 1-2 száz megával több lenne, de ezt annyira nem figyeltem. Az ujjlenyomat olvasó is mintha egy picit gyorsabb és pontosabb lenne bár nekem ezzel eddig sem volt problémám. Ami viszont feltűnt, hogy ha nem a bekapcsoló gombbal zárom le a készüléket akkor nem tudom felnyitni ujjlenyomattal csak kóddal.Nova launchert használok és eddig ha a dupla koppos módszerrel zártam le a készüléket akkor simán fel tudtam nyitni ujjlenyomattal most viszont nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest