Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Ez így van, egy megkímélt telefont többért lehet eladni, mint egy nem megkíméltet, ez nem újdonság
Nekem az volt a pech, hogy akkor még egyáltalán nem volt annyi fólia rá, 5 gsm boltban voltam, 1 helyen volt, de undorítóan nézett volna ki, szóval nem vettem meg. Pech. Azóta meg nem érdekel, majd ha kicseréltetem a kijelzőt, lesz rá fólia egyből (remélhetőleg lehet is akkor majd normálisat kapni rá), am meg flip tokban van, a többi része védve.
Amúgy leendő tulajoknak mondom: tényleg gondoljatok a védelemre az első naptól, mert nagyon csúszik!
-
TODI1111
veterán
Dobd fel a GLANCE PLUS progit.Én ezt használom. Többet tud mint a gyári always on display és kevesebbet fogyaszt.Be lehet állítani, hogy képernyő lezárástól mennyi ideig látszódjon, zsebből elővéve egyből bekapcsol a megadott ideig vagy asztalon pihenve a képernyő előtt oda-vissza kézmozdulatra bekapcsol. Ujjlenyomat olvasóval is együttműködik és van benn dupla koppos ébresztés.
-
600700
senior tag
Több ismerősömnek fent van már hetek óte volt lehetőségem kipróbálni a tapintasát, és ez a gond vele. A sima kijelző a legjobb tapintású utána az üveg kijelzővédők aztán a klasszikus fóliák és végül ez az említett fólia.Előnye vitathatatlanul az , hogy tapad nem levegős sehol de a tapintása ragadós. Az ujjad nem ugy csuszik rajta ahogy kellene.Egy Fruit Ninját kész szenvedés nyomni rajta.Külföldi fórumokon ha utánaolvasol 100 emberből 90 ugyanezt mondja.De ha Neked megfelel az a lényeg. Szerintem egy kalap *ar.
-
-
törölt tag
-
Kasya
nagyúr
Ugyan az a tolto. Biztos rendben lesz.
SD kartya sebesseg meresehez ezt javaslom.
-
a8l
aktív tag
Engem érdekelne, pont ugyan ilyen 64GB EVO+ kártyát rendeltem bele én is, meg van itthon 64-es evo is. HA nem tudja kihasználni a plus sebességét akkor jó bele a normál evo.
Már csak a telefon hiányzik. A k.. anyját az e...diginek. Van érvényes rendelés, visszaigazolva, hogy holnap átvehető a fehér edge vr-el együtt, erre küldenek egy emailt hogy lehet mégsem és akkor szemcsi se biztos hogy jár. 4.-ei rendelés. Holnap kiderül, azért vésztartaléknak ma még előrendeltem egyet a telenornál kártyás csomagban egy arany-at, ott nincs is fehér, fekete meg nem rendelhető, nem is kellene.
-
Fineous
csendes tag
Melyik szolgáltató?
Én a magentásokban most pozitívan csalódtam, a honlap szerint csak az kapja meg 8-án, aki megrendelte március 3-ig, én tegnap reggel adtam le a rendelést, ma már jött az értesítés, hogy átvehető a megadott helyen. Pénteken megyek is érte.
m1lan: 180-ért veszem az S7-et, ugyanezen konstrukcióban a 16 gigás 6S 220 ezer lenne... Kicsit el vannak szállva a szolgáltatónál a szifonok árával.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Külpolitika
- Linux kezdőknek
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motoros topic
- Stellar Blade - Idő előtt kiderült a PC-s változat megjelenési dátuma
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest