Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
-
MadMancs
veterán
-
MCs88
aktív tag
válasz
Max1mus #4775 üzenetére
http://wallpaperswide.com/macos_mojave_night-wallpapers.html
Reméljük nem épp most viszi vissza
-
NY_A
őstag
válasz
Max1mus #3892 üzenetére
Én beszoktam látni ha hibázok mert tökéletes én sem vagyok, de itt most tényleg ez volt a megoldás. Ezért sem tudom szó nélkül hagyni a reakciódat mert így kvázi azt állítod, hogy hazudok, amit viszont nem tűrök el senkitől.
Nem sértődtem meg vagy ilyesmi, elvégre azt sem tudom ki vagy csak szeretném, hogy tudd, ez szemét dolog tőled. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Max1mus #3884 üzenetére
Mikor az s7-et megvettem akkor már egyáltalán nem kellett ilyen külső romokhoz nyúlni. Mondjuk az is igaz, hogy akármelyik custom rom-ot próbáltam régen mindig volt valami sz@rság ami miatt vissza kelle térni a gyárira.
Inkább érdekességnek voltak jók azok a romok.k3z3w:
Nagyon szivesen örülök, hogy sikerült végül. í -
NY_A
őstag
válasz
Max1mus #3880 üzenetére
Ha ezt tegnap este írod elküldtelek volna a ****, de most már túlvagyok rajta. 1 órán keresztül próbálkoztam mindenféle kombinációval ennyire sügér nem vagyok, hogy 2 gombot nem tudok megnyomni. Végül így sikerült. [link]
Ahogy így kapcsoltam ki elsőre sikerült, marha érdekes.
Rinocerosznak még egyszer köszönöm a segítséget. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Max1mus #3662 üzenetére
Aki még nem hallott "rendes" sztereos telefont, annak minden újdonság innováció, főleg egy bizonyos árszint felett. Teljesen igazat adok, pl. egy Alcatel Idol 3(?) ég és föld pl. Persze a hangszoronak hely kell, ami itt nincs.
Nem kell meglepodni, lathatoan neki minden újdonság és prémium érzetet kelt. A kommentbol nekem legalabbis az jon le, hogy az eloszor tulajdonosa egy Samsung flagshipnek. Telefon anyaga, fényeffektek, Qi toltes, Edge panel, stb. mint kiemelendo extra... Masnak ezek mar sokeves megszokott dolgok, sot minimum elvarasok.
Szoval had elvezze az ujdonsag varazsat, es legyen elegedett, hiszen ezt az ehseget hivatott kiszolgalni a Samsung
Emiatt nem hibáztathatod. Mi is ezt keressuk, ugy gondolom.
-
IIIstIII
senior tag
-
gery14
senior tag
válasz
Max1mus #3520 üzenetére
Mondjuk ott maga a sony a vicc én akkora fostailcska telokat rég láttam :D(nem megsertodni volt nekem is de nagyon nem váltak be) maga az osszerakás meg ahogy amit kitalaltak a tervezés az egész vicc a szevizes pályafutásom allat csak hánytam a sony tol nem is értem mit esznek benne az emberek. S6 óta fasza az ujjlenyomat gyors pontos. Az ultrahangos elso verziojat nem probaltam az s20 éval nincs gondom de majd osszehasonlitom. Talán ha nem Samu akkor kiprobálnám ujra az oneplus 8 pro-t csak hát az árakal kicsit enyhén elszáltak... csak kinai es csak nem tettek még le anyit az asztalra.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Max1mus #3453 üzenetére
Ezt írod, alattad párral meg már ezt írják: [link]
Ennyi erővel tedd bele egy páncélszekrénybe ott 100%, hogy nem lesz baja.
Aki manapság egy telefont nem tud megvédeni a behatásoktól az felelőtlen ember és a kezébe nem adnék ilyen drága eszközt.Tőlem akár tehetsz rá 3 kristály fóliát is engem az sem zavar, de én biztos nem fogok rátenni semmit a gyárin kívül.
Sőt az A70-et fólia nélkül használtam és igaz, hogy megjelentek rajta mikrokarcok, de semmi más nem történt vele mert NEM dobáltam és nem csapkodtam neki a falnak.
Véletlenek előfordulnak persze, de ha meg is történik az az én szegénységi bizonyítványom, hogy még egy telefonra sem tudok vigyázni.
Vettem az S20+-ra szilikon tokot "mert hátha" de erősen gondolkozom azon, hogy leveszem róla mert ronda lesz tőle a telefon alakja.
Legalább 2 évre tervezem ezt a telefont szóval addig pont lesz rajta annyi "karc" amennyit alapból is csökken az értéke ugyan is ahogy néztem a PH használt árakat nem mindenkit érdekel az ha karcos a telefon hátulja vagy oldala és a karcos is ugyan annyiért van fent mint a megkímélt karcmentes.
Azért tartsam díszdobozban a telót, hogy más majd jó járjon vele mikor használtan megveszi? Ugyan már.
Már most van fent ilyen teló 220-ért 2 év múlva 110-ért utánad szórják csak vidd el ha nem kevesebbért.
Ennyit erről a témáról. -
DaDa
senior tag
válasz
Max1mus #3410 üzenetére
Ez mondjuk érdekes mert nekem az utolsó 5 telefonom gyári app drawer je egyik sem tudta, hogy mappa közé alkalmazás kerüljön. LG, szifon, Honor Huawei... Az utóbbi 3 mappazni sem tudott. Ezután a Samunál felüdülés volt, hogy legalább mappazni lehet. Bár más miatt én is Novat használok évek óta.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Max1mus #3408 üzenetére
Vagy legelöl vannak a mappák vagy ABC sorrendbe rakja őket az appok közé.
Csak ez a két variáció van, olyan nincs, hogy szabadon lehet őket mozgatni.
Viszont az Alkalmazás keresőhöz lehet hozzáadni még több oldalt.
Tehát ha előhúzod az alkalmazásokat akkor el tudod tolni balra jobbra is ahová szintén pakolhatsz mappákat és appokat.
Példa:
Az Alkalmazások tabon csak alkalmazások vannak ha balra eltolod akkor ott meg csak mappák vannak.
Sztem ez még jobb ötlet mint az, hogy az alsó sarokba pakolászol és végig kell görgetned ehhez mindent. -
NavySeal
senior tag
válasz
Max1mus #3379 üzenetére
De mi a baj a fejem a falba verem és a nice-al, most őszintén, amiért egyből és csípőből irónikusan kell válaszolni? Miért gondolod, hogy ez miatt még csak meg is fordult a fejemben, hogy eladjam a telefont?!
Szerinted nem lett volna egyszerübb csak a választ leírni?!
Persze, hogy bosszantott az egész napos munka után az asztalról felvett telefonon ez a hibaüzenet! -
válasz
Max1mus #3207 üzenetére
Bixby összes szemete, Samsung daily, Samsung cloud, dictionery, digitális jólét, Duo,
Gamedriver, Galaxy Store, Gamebooster, game launcher, Game optimizing, gyereksarok, Health Service, időjárás, knox analytics uploader, netflix, onedrive, samsung checkout, galaxy friends, samsung pass, Pass provider, wearable manager eltávolítva. Ha FC-zik majd szólok. -
NavySeal
senior tag
válasz
Max1mus #2841 üzenetére
Amennyiben a gariztatás megoldott és nem rizikós én is a SD-s verziót választanám. Nálam az S20+ azért lett 5G-s, mert két változat közül választhattam: S20+ 4G Exynos vs S20+5G Exynos szolgáltatónál. Jó ajánlatot kaptam, ezért lett 5G. Amúgy, ahogy az elöttem lévő kollégák írták a 8GB sokáig elég lesz még.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Max1mus #2843 üzenetére
Nézd, az 5G még itthon elég kezdeti, még nem jártam vele olyan helyen, hogy ki tudtam volna próbálni. Az előző telefonomban is 8GB- ram volt, és az a 2.5GB szabadon dolgozott.
Ezt neked kell eldöntened, ne az én véleményemre alapozz.
De ha a másik oldalt nézzük, több a ram, és van 5G.
Nagyon meg kell gondolni !
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Óra topik
- Tippmix
- Milyen autót vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest