- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
TODI1111 #9116 üzenetére
Nem értek egyet. Felhasználás függő. De amúgy szerintem is szomorú hogy még a cpu sebességet is korlátozni kell hogy ne fűtse szét magát a kezedben.
Engem pl nem érdekelnek a játékok sem a fényképezés. Ami miatt ezt vettem az a vezeték nélküli töltés és mert még ennek nem volt annyira batár nagy kijelzője bár ez is lehetne még kisebb momdjum 5,8 inch. Jó lenne nekem akármelyik galaxy A szériás teló is de hogy hogyisnem a samung azokba nem teszi bele ezt a funkciót sajnos.. (vezeték nélküli töltés)Természetesen nem.újonnnan vettem hanem használtan. Szerintem a kutyát nem érdekelné a legtöbb flagship telefon ha bizonyos funkciókat az olcsobb telefonjaikba is bele raknának akár gyengébb kamerával vagy kijelzővel ami nem annyira fontos. De nagyon ügyes számító marketingel csak a flagship mobilokba teszik hogy a hozzám hasonlókat is bevonzák. -
Enigma1945
őstag
válasz
TODI1111 #8925 üzenetére
Persze, 2 telekom sim, és 1 vodafone.
érzékeli néha a hálózatot, de el is dobja.
amúgy teljesen érdekes ez az egész.. nem akarok itt most semmiféle konteós dolgot mondani, de azóta nem jó a telefon, amióta a telekom hálózatában karcag és ladány között hiba lépett fel.
mindegy, wifizésre teljesen alkalmas, de mondom hátha ezek a dolgok megoldják.. -
Enigma1945
őstag
válasz
TODI1111 #8905 üzenetére
igen, megpróbáltam, de a smart switch, amikor csatlakoztattam a telót akkor fehér lett, és nem csinált semmit, pedig a samsung usb drivert is telepítettem a programon belül.
ezzel a programmal legalább el tudtam hagyni a képet, amit mutattál, már csak új android kell rá.. de miért dob hibát? valaki? -
Oldman2
nagyúr
válasz
TODI1111 #8884 üzenetére
Ennék „sokkal egyszerűbb” (?) a helyzet.
Az azonos csoportba tartozó CSC-k firmware-ek fájljai bitre pontosan ugyanazok.
Csak azt kell tudni, hogy a jelenleg a készüléken lévő CSC melyik csoportba tartozik.
Pl. a DBT, XEH, AUT, SEK CSC-k azonosak.
Az OXM csoportba tartozik:
ACR AFG AFR ATO AUT BGL BNG BRI CAC CAM CAU CHO COO DBT DKR ECT EGY EON EUR
ILO INS ITV KSA LAO LUX MID MWD MXO MYM NEE NPL ORX PAK PEO PHE PHN ROM
SEB SEE SEK SKZ SLK SMP THL THR TPA TPH TTT TUN TUR
XEF XEH XEO XEU XEZ XFE XME XSG XSP XTC XXVHogy ennek mi értelme? Azt talán csak a Samsung tudja.
Egy biztos, a különböző CSC-kre más-más időpontban jönnek ki a frissítések. De a Frija és az Odin a fentiek alapján megoldja a kérdést.
-
Szaszati
tag
válasz
TODI1111 #8874 üzenetére
Hmm.. A lista alapján a telón tavaly augusztusi firmware van, azóta 7 vagy 8 újabb jelent meg, ennek ellenére a Szoftverfrissítés nem talál újabbat
Egyébként ha jól látom, a linken találhatók mind valamelyik szolgáltatóhoz kötöttek - az nem gond?
Vissza nem küldeném, mert egyébként kiváló áron volt és ezt leszámítva minden rendben vele. Édesapám használja, és jelenleg nem gond, hogy a beállítások vannak angolul, be sem lép oda. Inkább attól tartok, hogy idővel kerül elő valami funkció, amire szüksége lenne, és angolul lesz.
-
ClioRS
őstag
válasz
TODI1111 #6427 üzenetére
Végignyomtam mindent az app indulásakor, nem is enged továbblépni, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja
Na akkor lehet rápróbálok mégegyszer.
Az AoD időzítését hogy lehet megoldani az app-pal? Csak mert nekem 9-23:30 közöttre van belőve, jó lenne, ha így is maradna. 23:30 és 9 között nem is kell, hogy villogjon ha jön értesítés. -
alcapone386
őstag
-
LimaBravo69
tag
válasz
TODI1111 #6156 üzenetére
kezdem teljesen elveszteni a fonalat..
néha azt hiszem, rossz topikban vagyok, nincsenek ilyen menüpontok nálam
Ami ennél is érdekesebb: tegnap este a galéria egyszercsak feltöltődött a Onedrive tárhelyre..
Esküszöm előtte, közben nem csináltam semmitLenne mégegy kérdésem: az a lehetőség ami a Samsugn Cloudnál megvolt a backupokra, hogy ki lehetett választani naptárt, névjegyzéket, stb-t, az most elérhető valahogy a Onedrive esetére is?
Tényleg küldjetek át másik topiba, ha létezik ilyen kérdésekkel foglalkozó fórum, ne itt foglaljam a helyet a telóhoz kapcsolódó szakmai kérdések elől.
-
LimaBravo69
tag
-
MadMancs
veterán
válasz
TODI1111 #6085 üzenetére
És novinyul, köszönöm az infókat
nightzone, Nekem S20+ 5G van, hívás dologgal nem találkoztam se 10 se 11 alatt. VDH Sw, voda, Telekom és digi sim felváltva, első kettő 99% ban VoLTE, utóbbi VoLTE vagy VoWiFi. Nagyon sokat beszélek telefonon.
Kamera jelenségbe én is nagyon sokszor belefutok. Többnyire vaku nélkül. Vakuval is de nem olyan sűrűn. És csak kb 0,5m nél közelebbi felvételek esetén. Zoom kamerával meg szinte sose. Ezen 11 se segített. Tuti hogy szoftveres gebasz, mert amúgy nagyon szép és éles képekre képes. -
MadMancs
veterán
válasz
TODI1111 #5899 üzenetére
Eddig fel se tűnt, valóban.
De WNorbert85 fórumtárs megoldása helyrebillentette. Elkerült az elmúlt 7 nap statisztikája, mai napi kicsit megborult (szerinte 1nap 7 órája töltöttem utoljára) de ez legyen a legkisebb gond.(S20+)
-
d.beni
aktív tag
válasz
TODI1111 #5892 üzenetére
Hamarosan ki fog derülni. Bár ha "Kis Béla GSM" boltba vásárolt telefont számlával kötelesek lesznek szervízben is elfogadni közvetlenül, akkor azt valószínüleg nem fogják nagyon hírdetni mert kinyírná a hivatalos forgalmazókat az áraik miatt.
Valószínűnek azt tartom amit te mondtál, mert ha úgy lenne ahogy én gondolom akkor a hivatalos samsung partnerektől csak nagyon kevesen vásárolnának.
Ezalól a nagy szolgáltatók természetesen kivételek, ott ezek után is ugyanúgy fognak vásárolni az előfizetések és a kamatmentes hitelek miatt.
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
TODI1111 #4681 üzenetére
Én is izgultam ez miatt, de egyenlőre nem találkoztam semmi hibával. Pl: ha beírok valamit youtubera akkor azt gépen ki is dobja nekem rögtön. A felhőbe nagyon nem szinkronizálok, de mikor vissza raktam a telefonra a Vdh-t akkor bekapcsoltattam véletlenül az auto szinkront és másolta fel a képeket szépen. Email, messenger, időképről is jönnek az értesítések.
Persze lehetnek olyan dolgok amiket nem veszek észre, de lekopogogom eddig jó minden. -
-
saril
senior tag
válasz
TODI1111 #4209 üzenetére
Igen, írtam is a hozzászólásomban hogy ismerem, hiszen mint említettem végigolvastam az összes hsz-t
sőt! meg is vettem, de még nincs kiforrva az app, nekem akkor is villog még amikor már megnéztem az adott értesítést, ha sokáig akarod hogy villogjon akkor kozkáztatod a képernyő beégését is (elvileg).
Remélem ahogy fejlesztik egyre jobb lesz! -
válasz
TODI1111 #3746 üzenetére
5-7-8 ami értékelhető, a többi nem. Viszont azok tényleg egész jók. Kíváncsi lennék egy aznos helyszínen azonos körülmények között S20-20+-20u fotókra, mert ránézésre elég közel van a sima 20 a 20+-hoz. Bár én ilyen helyre többnyire több objektívvel géppel megyek, de tényleg egész jó fotókat lő.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest