- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
silvergod #4815 üzenetére
Hát ha én tudtam volna hogy létezik ez az un. egykezes funkció , akkor 20 ultra-t veszek, nem ezt. Az ultra túl nagynak tűnt azért választottam ezt.Majd egy munkatársam felvilágosított hogy létezik ez a feature, hogy közép gombot lehúzod és lekicsinyíti a screen-t. Szóval emiatt maradtam ennél, szívesebben vettem volna ultra-t.
-
jacis
nagyúr
válasz
silvergod #4815 üzenetére
Én most rendeltem meg a saját S20+ -om.
Előtte bele olvastam a One+ 8pro topikba. Ott is pont így megvan a feszkó pár ember részéről hogy gyorsan merül a telefon és melegszik is.
Szerintem a 120Hz erősen megrántja a telefon akkumulátorát így ezt el kell fogadni.
Egyszó mint száz szerintem semmivel nem rosszabb mint a többi jelenleg kapható csúcsteló. -
-
csubííí
senior tag
-
csubííí
senior tag
válasz
silvergod #4235 üzenetére
Ez érdekes, eddig minden telómon gyárilag volt egy hasonló, mint ami ennek a hátlapján van.
Egy kis "füllel" ellátva amit megfogva könnyen levehető. Ezért így egyiknek sem volt megsérülve a gyárilag felrakott rendes kijelzővédő fóliája. Értelemszerűen, amin meg nem volt fólia, ott pedig a kijelző nem sérült ezáltal, csomagolás, szállítás stb. esetén. -
Steelheart2
őstag
válasz
silvergod #4194 üzenetére
Én leragasztottam a hangszoronál és semmi gond nem volt.Ezért is irtam,hogy nem kell sok ragaszto.3 helyre folyattam egy mogyoronyi nagyságut és ovatosan,a hangszorotol kezdve tettem rá az üveget.Nem kell nyomni sem.Szépen szétfolyik a ragaszto az üveg alatt mindenhol.A felesleget letöröltem fültisztitto pálcával.
Ahogy irtam,az ujjlenyomatolvasonál tartsd tovább a fény alatt.4 üveget probálltam ki és 3 foliát.Ez vállt be. -
Steelheart2
őstag
válasz
silvergod #4190 üzenetére
Ezt a tipust használom és elsőre vette az ujjlenyomatokat,amit üveg nélkül vittem be.Annyi a titka,hogy az ujjlenyomatolvasonál tovább tartsd az UV fény alatt.Én kb 10 percet UV-ztam az egész telefont.2 drb üveg van 1 csomagolásban.A ragasztot nem kell az egésszet felhasználni,mert ugyis kifolyik az oldalain.
0,2 mm vastag az üveg. -
TODI1111
veterán
válasz
silvergod #4099 üzenetére
[adb]
Nagyon leegyszerűsítve a pc-re kötött telefonon ezzel a módszerrel tudsz parancsokat végrehajtani.
Ha teljesen ismeretlen a számodra akkor előbb olvass utána.
Rendeltetés szerű használat esetén semmit nem kavar be a telefonnak és teljesen problémamentes.
Természetesen mindenki csak saját felelősségre használja! -
TODI1111
veterán
-
NY_A
őstag
válasz
silvergod #3928 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy tökéletes telefonom még sohasem volt, csupán kisebb vagy nagyobb kompromisszumokkal való együttélés. Ezidáig ez a telefon az amivel a legkevesebb kompromisszumot kell kössem. Esetemben ez a Plusra is igaz volt, ha nem lenne Ultra biztosan nem cserélem le hosszú ideig. Az én számomra fontos területeken tökéletesen kielégítő, emellett eltörpülnek az esetleges "hibák".
A hozzászólásom többi részét inkább visszatöröltem ami a fikázókat érinti, mert többen magukra vennék és nem akarok megbántani senkit.
De a lényeg, hogy hasonlóan látom mint Te. -
Rinocerosz
őstag
válasz
silvergod #3933 üzenetére
Az szép dolog akkor tényleg. Nekem most Faterom kapott egy A40-et cégesnek, de teljesen vállalható a telefon. Igazából szoftveresen kicsit le van butítva mert.. hát na még is, de szépen használható.
Szerintem akinek nincsenek nagy elvárásai annak tökéletes. Viszont az A71 már igen komoly kis készülék. Szóval szerintem is nagyon kezd felzárkózni a samsung. -
Rinocerosz
őstag
válasz
silvergod #3928 üzenetére
Most volt egy cikk, hogy a smasung 3 év főverzió biztosít a telefonokra és ott valaki felvilágosított, hogy a Xiaominak milyen a frissítése. Elvileg csak a kinézetet hozzák el, de a funkciók lemaradnak
. Mondjuk itt samsungnál is van ilyen, de azért kapnak a régebbiek is szépen az új dolgokból.
-
válasz
silvergod #3660 üzenetére
Pl egy sztereó hangfal szépen szól, legyen egy Edifier R1850. Elég jó példa?
Tök jó lenne értőn olvasni és kevesebb rózsaszín ködből nézni a hozzászólásokat. Nem fikáztam a telefon hangminőségét, arra próbáltam rámutatni hogy véleményem szerint nincs értelme a sztereó hangszórónak egy nyamvadt telefonon. Sem ezen, sem másikon. Zenét fogsz hallgatni rajta?
Nálam a telók kihangosított vagy média lejátszáskor kiadott hangja két kategóriában van: szar és korrekt. A szaron belül sem próbálok szinteket felállítani, a korrekten belül sem. Szóra érdemes minőségű hangkeltésre nem alkalmas, no nem azért mert a telefon ótvar, hanem azért mert a fizikát még mindig nem lehet megb.....Tisztázzuk, erre reagáltam: "Sztereó hangzás első osztályú"
"ragaszd le az egyiket akkor mono"
Te pedig gondolom az orrodat jó erősen hozzányomod az LCD panel közepéhez hogy a sztereó hatás jól kijöjjön, ugye? -
-
-
Teal'C
veterán
válasz
silvergod #3572 üzenetére
Mondtam hogy nem csalódsz. Hát igen a hangja az űberli mindet ami eddig nekem volt. Note 10 topikban volt komoly vita a rezgésből, igen ennek is rezeg a háta de ha valami ilyen hangos ne csodálkozzunk. Én nem tettem 120hz-re mint azt neked is írtam nem látom annyi előnyét. Használd egészséggel.
-
válasz
silvergod #3064 üzenetére
GPS nekem nem szokott hülye lenni, napi szinten használom android autonál, akkor eléggé melegszik is mikor lehúzom a kábelről. Ezt leszámítva nem tudok kirívó példát mondani, amikor érezhető és zavaró lett volna a melegedése. Az ujjlenyomatolvasó hektikus működése jobban zavar, baromi érzékeny az ujjad tisztaságára. Illetve az is számít, hogy tök sötét kijelzőn akarod feloldani, vagy már a záróképernyőn vagy, mert onnan baromi gyors és pontos, viszont lezárt kijelzőnél AoD mellett nekem gyakran pontatlan, olyankor az arcalapú feloldás jobb.
-
Des1gnR
őstag
válasz
silvergod #3056 üzenetére
Mind a két kérdés elég szubjektív, de nekem baromira bejön, hogy ilyen keskeny ez a telefon. Olyan mint minden telefon pár évvel ezelőtt, csak azóta hozzászoktunk, hogy mindenkinél valami böszme nagy dög van amihez két kéz kell.
Nekem még nem volt vele térerő gondom vodánál, sőt a digis kártyám most olyan helyeken is fog térerőt, amivel az Mi 8 nem tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged