Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Viszont a lehető legmodernebb bixby lesz hozzá.
-
Aki esetleg debloatolja a romját és frissítés után nem megy a settings.apk, a következő alkalmazást kell sajnos visszatelepíteni a 0-ás userhez:
com.osp.app.singnin
adb shell parancs:cmd package install-existing com.osp.app.signin
Az előző settings apk még megvolt az integrált samsung account nélkül, az új sajnos nincs. -
válasz
viewdetails
üzenetére
Találkoztam. Töröltem a BT kapcsolatot, Android auto OFF, BT kapcsolat létrehozása, Android Auto ON. Azóta jó.
-
Még mindig az FR-t próbálom kerülni, valaki akinek a friss rendszer van a telefonján megtenné hogy küld priviben egy apk listát? Igazából a system appok érdekelnek csak.
A legegyszerűbb módja:
App List Package manager [link]
Jobb felső sarokban a frissítés nyíl, bal felső sarokban három vonal menü, All Apps... Menü, Save list of all apps, az ide létrehoz egy TXT fájlt:
storage/emulated/0/AppList/appList.txtNa ezen txt tartalmára lenne szükségem.
Esetleg ha valakinek az adb parancsok szimpibbek:
adb list packagesNagyon szépen köszönöm ha valaki rámszánja ezt a 2 percet!

-
FR belső tárolót is törli?
-
válasz
viewdetails
üzenetére
Köszi, azzal kezdtem. Egyszerűbb volt adb reboot recovery paranccsal, de a vége ugyanaz. Sajnos a wipe cache nem segített rajtam.

-
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Nincs mit, nem tudom hogy ez kritérium vagy sem, de nálam így működik.
-
válasz
MadMancs
üzenetére

Ugye pont az fr elkerülése lenne a cél.
Azt csinálja hogy a beállítások egyes menüi működnek (pl nyomom a WiFi csempét és feljön a hozzá tartozó settings rész) még egy szintet vissza navigálni is lehet és a kereső is működik (fr menüje is elérhető így). Viszont ha a beállítások főoldal jönne, vagy az alkalmazást indítanám akkor nem indul, végül dob egy fc üzenetet.
Valaki egy beállítások főmenü screenshotot tenne fel? Végigmennék az amenükön keresővel, hátha meglesz mi miatt akad el.
Ha nem marad más, nyomok egy fr-t de ez melós telefon, nem sok időm van most belakni ugyanígy szépen, szívesen kihagynám. -
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Tegnap nekem meg ment wifin. Kell hozzá ugye az autó wifije és rendszer beállítás módosítás engedély az Android Auto appnak.
Megöl az ideg hogy szar a frissítés nálam.

-
Most jutottam el odáig hogy az Android 11-re frissítsek. Nem kellett volna...
Más is járt úgy hogy a beállítások fogaskerék és az app is fc-zik.
A teló látszólag működik, csak éppen nem működik a beállítások alkalmazás.Restart után sem, de indításkor egy lebegő üzenet a záró képernyőn:
Failed to start backup. -
válasz
DrTechnoid
üzenetére
+ chromium alapúak is. Fostalicska sajnos a Chrome már egy ideje.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Szólj majd ha akkuban...
-
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Egyéne válogatja hogy valódi hangokat akar hallani, vagy van kívánt hangkép (pl. V, U, sok mély stb).
Én egy Bragi Dash Pro-t használok, szerintem igen jó cucc, de pl nekem nem üvölt a fülemben soha semmi, már vigyáznom kell rá.Szerintem fáradj át ide: [link]
A srácok alapvetően segítőkészek és a TG kemcso elég régi motoros a témában.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Hát nem tudom, nekem a Sony launcher és stock közeli ui sokkal jobban bejött.
Pl. valaki tudja hogy lehetne a gyorspanelnél kikapcsolni hogy csak az ikonra lehessen kattintani? Gyűlölöm hogy felhozza pl a BT menüt az elhúzós kapcsolóval ha mellé nyomok egy picit. -
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Én távoztam S2 után a samsung vonalról, most tértem vissza újra. Végülis csak egy 0-át kellett utána írni.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Hát ja, a lassú proci és kevés ram igényli a pucolást és faragást. Ott még látványos volt a sebesség változás egy custom romnál.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Durva hogy már galaxy s2-nél dettó ugyanez volt.
-
-
Pedig egyszerű a megoldás, benne van a munkaszerződésbe és a gdpr tájékoztatóban is hogy mindennemű privát adatforgalom és használat tiltott 8-17 óráig, amennyiben mégis privát ügyben akarja használni, úgy kikapcsolhatja a szoftvert (tényleg kikapcsolhatja, de ugye az automatikusan jelzésre kerül). Autóra, laptopra, asztali számítógépre dettó ugyanez.
-
Persze. Van valami gondod vele?
Esetleg lemaradtam arról hogy a GDPR óta felégették az összes vállalati security és tracking appot és céget, majd behintették őket sóval? Eddig abban a hitben éltem hogy a szabályozás pontosan definiálta mit és hogyan lehet tárolni és felhasználni, de lehet tévedtem, ahogy a bevezetést koordináló cég és az auditor is. -
válasz
Fornetti
üzenetére
1. Semmi jóra.
2. Nálad van a hiba, van pár s10e nálunk céges telóként követő szoftverrel, hibátlanul működik a gps adat rögzítés. Eléggé egyben van és megbízható teló.Egyáltalán ha nem számít a plusz 2 cm magasság és 20% súly növekedés, miért vettél anno 10e-t? No flame, tényleg érdekel.
-
válasz
Shinnokina
üzenetére
A Spotify nálam most az akku infó szerint aktív 3 perc (tehát kijelzővel), háttérben 1 óra 6 perc alatt 1,2%-ot evett.
Én 42%-on állok most (reggel 8 óta), de nálam volt debloat, azóta lényegesen jobb az akku fogyasztás. -
válasz
TODI1111
üzenetére
5-7-8 ami értékelhető, a többi nem. Viszont azok tényleg egész jók. Kíváncsi lennék egy aznos helyszínen azonos körülmények között S20-20+-20u fotókra, mert ránézésre elég közel van a sima 20 a 20+-hoz. Bár én ilyen helyre többnyire több objektívvel géppel megyek, de tényleg egész jó fotókat lő.
-
válasz
Rinocerosz
üzenetére
A Play Services már akkor is a háttérben futott mikor még galaxy S4-nél tartottunk.
-
-
Én örülök amúgy az ő és az összes többi elégedett tulajdonos örömének, magam is inkább elégedett kezdek lenni a készülékkel. Van pár dolog ami zavar, de ezek egy része vásárláskor ismert problémák / tulajdonságok voltak, másképp sokat faragtam a saját szám ízére. A kamera számomra pl. előrelépés, és pont az aminek én örülök. Na mindegy, nem is ez a lényeg.
Nem hibáztatom a fórumtársat, csak azt jegyeztem meg, hogy a sztereó hangzás nem első osztályú.
-
válasz
silvergod
üzenetére
Pl egy sztereó hangfal szépen szól, legyen egy Edifier R1850. Elég jó példa?
Tök jó lenne értőn olvasni és kevesebb rózsaszín ködből nézni a hozzászólásokat. Nem fikáztam a telefon hangminőségét, arra próbáltam rámutatni hogy véleményem szerint nincs értelme a sztereó hangszórónak egy nyamvadt telefonon. Sem ezen, sem másikon. Zenét fogsz hallgatni rajta?
Nálam a telók kihangosított vagy média lejátszáskor kiadott hangja két kategóriában van: szar és korrekt. A szaron belül sem próbálok szinteket felállítani, a korrekten belül sem. Szóra érdemes minőségű hangkeltésre nem alkalmas, no nem azért mert a telefon ótvar, hanem azért mert a fizikát még mindig nem lehet megb.....Tisztázzuk, erre reagáltam: "Sztereó hangzás első osztályú"
"ragaszd le az egyiket akkor mono
"
Te pedig gondolom az orrodat jó erősen hozzányomod az LCD panel közepéhez hogy a sztereó hatás jól kijöjjön, ugye?
-
Köszi a megosztást. Amúgy a lényeg:
A Bravogroup egyik cége a magyarországi importőr (bravophone), a másik cége a cikkben említett szerviz. Tehát nem tetszett a szerviznek, hogy nem az ő cégcsoportjukba folyt be a készülék árrése.
Mondhatnám hogy a cég egy mocskos szemét tetű banda, aki ráadásul tudjuk kinek az érdekeltségébe tartozik, de ez lehet erős lenne.
A lényeg, hogy kivételesen az emag nem tűnik hunyónak. Főleg hogy jelezte hogy ők intézik a teló garanciális javítását (valószínűleg a román szervizzel). -
Nem sértődök meg, max nem értek egyet. Nekem a Samu kényszer pálya, ha felb... visszaállok az XZ2c-re amíg szét nem hullik. Amúgy ami gyengébb az s20-on:
- ujjlenyomat érzékelés
- akku teljesítmény
- NFC antenna érzékenység (rohadt idegesítő)
- Power gomb működése (szintén idegesítő)
- GPS akku fogyasztása -
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"Többször megfogattam már, hogy Samu telóm többet nem lesz"
Csak egyszer fogadtam meg, hogy nem veszek többé egy adott márkás cuccot. Ha már többször és mégis itt kötsz ki, veled van a gond.
Plusz elmész a haverhoz egy szaros telóval rajolni, amit a kezeslábas mozdonyszőke is hazavisz szolgáltatótól??? Jaj...
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nem tudom mit pörögsz ezen. Senki nem mondta hogy felelőtlen vagy mert elégedett vagy a gyári fóliával.
Azt írták hogy törik, mert "az a dolga". Te pedig kérdezted hogy nem érted miért teszik fel az emberek, azt pedig leírtam. Hadd döntse már el mindenki magának hogy mit akar a telefonjára tenni. A szemed pedig felesleges forgatnod, attól még hogy valamire neked nincs szükséged, még mások használhatják. Mondom ezt úgy, hogy nekem is csak a gyári fólia van rajta, azt se régóta tudom hogy van ilyen. Biztosításom van, ha törik kifizetik. -
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Idézem magamtól:
"Most már tud olyat hogy az appokat nem főképernyőn hanem app listában szerkeszted mappákba és azok sorrendjét és közéjük ikonokat lehet tenni?"Nem tud. Minden nyamvadt app drawer és launcher tudja már, a Nova nem.
Nem akarok több oldalt, nem görgetek semmit, szépen le vannak válogatva az appok mappákba és ezt használom évek óta. Minden telefonomon az adott app ugyanott van, csukott szemmel is indítom, egy kézzel is ami jó helyen van - sűrűn használt.
Ne győzzük meg egymást más módszerekről, használja mindenki a Novát ha neki jó. Nekem nem jó, de a pénzem nem kértem vissza.
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"minek"
Vannak akiknek meg az összes többi felesleges. Nekem a mappázhatóság alapfeltétel, eddig az összes telefonos launcher tudta amit használtam / próbáltam, kivéve a Nova.
Hogy minek annyi app? Én csak egy képernyőt vagyok hajlandó nézni app drawerben és főképernyőn is. Ergo a Samsung által előre telepített szemétkupac is több oldalt töltene meg. Ennél letisztultabb már nem is lehetne. Főképernyőn is csak egy widget van az óra mellett, egyetlen pötty a circle launcher. -
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Szerintem a Nova szar, legalábbis mikor utoljára próbáltam. Megvettem anno az akciós primeot, de sok értelme nem volt.
Most már tud olyat hogy az appokat nem főképernyőn hanem app listában szerkeszted mappákba és azok sorrendjét és közéjük ikonokat lehet tenni? Hirtelen leszedem újra, de nem találtam most sem. -
Megkérdezhetem hogy adb-s debloattal próbálkoztál esetleg? Ha benne vagy egy tesztbe, nagyon szívesen segítek neked megcsinálni. Nálam nincs melegedési probléma (a gyári bőrtokban van, üvegfelület felől érződne), de túlvagyok a pucoláson.
Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretem ezt a telefont, a kényszer szülte váltás eredménye...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)