- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Rinocerosz #5999 üzenetére
Nekem nem adta magát ilyen könnyen
-
ClioRS
őstag
válasz
MikeWazowski #5995 üzenetére
Nekem S20-on is megjelent ez a mobilkeresés, és addig kapcsolgattam ki és be míg megszűnt. K.rva idegesítő volt, alapból nekem is ki volt kapcsolva, és volt, hogy percenként jelzett.
-
Teaway
veterán
válasz
Amelyik kontaktot nem akarod fixre tenni, azt hagyd alapértelmezetten (ez a hívás előtti rákérdezés).
-
MadMancs
veterán
válasz
Mobil megjelenése melyik? Online nekem aktív, offline kb hetente 1x szól hogy kapcsoljam be, Igen ez a hívás ikon bosszantó, de nem lehet mit kezdeni vele. Max ha raksz fel egy tárcsázót play ből. Ujjlenyomat grafika kikapcsolható teljesen, vagy csak érintésre jelenik meg.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Igaz nekem s10+-om van, de nektek már egy ideje elérhető az android 11, így ide tennék fel kérdést, vele kapcsolatban. A mobil megkeresés nekem mindig ki van kapcsolva, de most óránként értesít, hogy kapcsoljam be. Ezt hogy lehet megszüntetni? Valamint, két sim-mel használom a telefont. Eddig hívásnál ott volt a két sim-et jelző ikon, most csak az amelyik alapértelmezett... ezt meg lehet valahogy változtatni? Macera mindig állítani a prioritást. Azt láttam, hogy egy kontakthoz fixre lehet állítani melyikről hívja, de azt se akarom, mert néha erről, néha arról hívnám... utolsó kérdésem, hogy lezárt képernyőnél az AOD-on, ki lehet kapcsolni az ujjlenyomat ikonját? Köszönöm előre is! -
alcapone386
őstag
Na 4 ből 3 uv ragasztós kijelzővédő megérkezett. Lassan jön a teszt, felrakok egyet, ha műxik, osztom a linket. Ha nem működik, felrakom a következőt
Remélem 4 ből 1 legalább jó lesz. Csak olyat rendeltem, amik alá írták felhasznalók, hogy nekik működik.
-
Rinocerosz
őstag
A sim kártyát benne hagytad a telefonban? Szerintem azért állítódik így mert észleli a T mobilos kártyát. Továbbá nekem se változik már meg a szoftver verzió neve. Gondolom van a szoftverekben már valami megoldás, hogy ne változzon össze vissza
.
Amúgy én azt mondom neked, hogy nem kell ezzel kínlódni. Előbb utóbb úgy is jön a frissítés. A szoftver változtatásokkal meg csak megkavarodik a firmware.
Lehet fogod kapni a frissítést 2 évig, de az is lehet csak pár hónapig. Használd a T-mobilos rommal az a biztos.Nekem az s7-nél volt azt hiszem, hogy német romot használtam és sokáig kaptam frissítést, de 1x elrontottak valamit a romnál ezért kiadtak egy másikat és onnantól borult az egész.... utána vissza raktam rá a magyar függetlent és kész.
-
pflamm
csendes tag
válasz
alcapone386 #5985 üzenetére
A CSC_ lett betöltve.
A szolgáltatói szoftver verziónál azt írja:
SAOMC_SM-G986B_OXM_TMH_RR_0003
TMH/TMH,TMH/EUX/TMH -
pflamm
csendes tag
válasz
alcapone386 #5985 üzenetére
Minden a XEH szoftver letöltésénél kapott dolgot a helyére tettem a tiszta telepítéshez és mégis a TMH-s szoftver van rajta.
-
alcapone386
őstag
Xeh - s20plus jött frissítés!
-
pflamm
csendes tag
Ha Odinnal a független (XEH) szoftvert teszem fel, akkor miért marad TMH?
-
Ferdzsoo
addikt
A legutóbbi Update óta nektek is durván nőtt a kijelzőidő? Nekem majd 1 órával.
-
NY_A
őstag
Sikerült összetörnöm az Ultra kijelzőjét. Vagyis maga a kijelző nem sérült csak az üveg. Hívtam a Samsungot, ők csak kompletten cserélik 110 ezerért.
Tudtok olyan szervízest aki kicseréli csak az üveget? -
MCs88
aktív tag
FYI ma jött update play store-ban a Device Care app-ra, gondolom az eltünedező akku stat javítása (bár nekem eddig se tűnt el).
-
MadMancs
veterán
válasz
nemeth.akos #5962 üzenetére
Nálam kb 50 képből 1x elofordul ilyen.
Bobó_20, Beállítások kapcsolatok - nfc és érintés nélküli fizetés - érintés nélküli fizetés menüpontban be van simple állítva alapértelmezettnek? Én is simple használom 2 bankkártyával. És így beallítva nem kell app megnyitni, automatikusan terminálhoz tartva indul simple fizetés az alapértelmezett kártyával.
-
Bobó_20
aktív tag
Sziasztok,
nem találtam itt a fórumban választ a kínomra, szóval kérdeznék. Alap szituáció, hogy Simple-t használok fizetésre, előző telefonomon így működött: ujjlenyomatos vagy PIN-es feloldás, érint, siker (Huawei Mate20). Itt feloldom ujjal, majd hiába érintem, be kell lépnem az alkalmazásba, kiválasztani a kártyát és úgy működik csak, minden más esetben kiírja a terminál hogy használjak chip kártyát. Mit rontok el, mit állítsak be?
További kevésbé fontos kérdés: ez a Game Booster a rendszervezérlő gombok mellől nem lőhető le? -
viewdetails
addikt
válasz
Próbáld tok nélkül, ha van rajta.
-
NY_A
őstag
válasz
Nincs fólia a kamerán?
-
nemeth.akos
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne keresgéltem a fórumban nem találtam valaki találkozott e ilyennel, hogy ha fényképezek és a vaku be van kapcsolva akár sötétben világosban ki feheredik a fénykép nem teljesen fehér de [kép] [kép] itt a kép. És a videózádnál is nem kell elindítani videót egyből be kapcsolom vakut világítson már ilyen a kép. Nincs a vaku bekapcsolva akkor semmi probléma normális képet csinál. Valakinek van rá vmi tipp szoftvetes vagy más baja lenne? -
Zsolty20
senior tag
válasz
viewdetails #5960 üzenetére
Hosszú jelszó volt megadva, de most kicsit variáltam rajta a tanácsod szerint. Meglátjuk mennyire lesz így használható :)
Köszönöm :) -
viewdetails
addikt
válasz
Zsolty20 #5957 üzenetére
Ha ujjlenyomat volt beállítva, akkor kellett mellé PIN is márpedig ezekkel nem fog nyitni zsebben. Feltételezve, hogy nem 11111 volt a kód, a következő beállításokra tippelek:
a, Beállítások - Zárolt képernyő - Biztonságos zárolás alatt az Azonnali zár ki van kapcsolva és/vagy a Auto lezárás nagyon magas érték (több mint 1 perc)
b, Beállítások - Zárolt képernyő - Smart Lock - itt van valami bluetooth eszköz beállítva vagy viselésérzékelés ami nyitva tartja a képernyőzárat.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Lehet volt erről szó, de olyan problémám van, hogy a telefon képes simán feloldani a zsebemben és ez eléggé idegesítő, mert utána önálló életre kel és megnyitni külön alkalmazásokat. Ujjlenyomattal oldom fel, de már levettem róla. Mit lehetne még tenni, vagy mi a probléma forrása? Köszi :) -
alcapone386
őstag
válasz
MadMancs #5954 üzenetére
Igen, ip65 arra elég hogy lemossa az ember, illetve egy két medencés bulinál is jó, de sós vízre nem vonatkozik a tanusítvány, mivel a só maró hatású. Másik, hogy pl tóba sem ajánlott az apró homokrészecskék miatt szabadon áztatni a telót. Persze user hiba miatt már folyt bele pl nekem tengervíz, de gyorsan édesvízzel lemostam és no problem
A sárga kis lebegő karkötő meg kifejezetten jó cucc. Sokszor vettem hasznát. Ennyi pénzt bőven megér.
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
A gyári e-mail kliens beállításához kérek segítséget. Egy fiókhoz tartozó két alias-t hogy lehet beállítani? Most két külön fiókként állítottam be egyelőre, de így duplán értesít ugyanarról a levélről.
Válaszokat előre köszönöm. -
MadMancs
veterán
válasz
alcapone386 #5953 üzenetére
Nem rossz dolog.
Bár mióta valaki itt írta időnként én is csap alatt mosom telóm, szépen bírja a vizet, de sós vízbe nem tenném (lerakódások miatt). Arra tökéletes lehet. -
alcapone386
őstag
Ma megérkezett a vízálló tokom. S5 óta minden telómra ugyan azt a típust veszem, és most sem csalódtam. Amitől féltem, hogy nem fog működni az ujjlenyomat olvasó, de bakker. Működik az is vele!
Akinek esetleg kéne extra védelem (tenger, ect..), ajánlom figyelmébe: link
-
Ck.
addikt
válasz
Juhaszatti #5948 üzenetére
Köszi szépen!
Azt megtudjátok még mondani, hogy ha a Samsung saját fülesét használom (Buds és társai) azok alapertelmezettként melyik kodeket használják a legjobb minőség elérése érdekében?
-
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
A One Ui 3.0-val eltűnt a 120hz + energiatakarékos mód egyszerre való használata.
Viszont most megint találtak rá egy trükköt. Itt a video: [Activate Long Battery Life + 120 Hz Refresh Rate]
Úgy látom, hogy a Energia takarékos módot be kell kapcsolni és csinálni kell egy "Összes beállítás visszaállítását".
Fontos, hogy nem Gyári adatok, hanem csak a beállításokat kell vissza állítani.
Én nem próbáltam ki mert egyenlőre meg vagyok elégedve az üzemidővel, de talán valakinek jól jöhet. -
Ck.
addikt
Sziasztok,
ezek a csodák aptX-HD-t tudnak-e már? Nincs Sony fejesem, ezért LDAC nem játszik. Az viszont elég gáz lenne, ha csak az SBC maradna... -
NY_A
őstag
válasz
LimaBravo69 #5935 üzenetére
Nekem sem volt jó csak egy újraindítás után.
-
badmad
senior tag
Sziasztok...s20+ 5g van müködő gcam alkalmazás?
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
WNorbert85 #5929 üzenetére
Köszönöm. Remélem megoldódott ezzel a probléma.
-
lasse001
senior tag
válasz
Blackphant'r #5936 üzenetére
Én tegnap csináltam meg a cikk alapján és azóta is jó. Pedig éjjelre kikapcsoltam a telót.
-
Blackphant'r
tag
Ez kezd kicsit olyan lenni mint a xiaomi együttható vkinek valahogyan működik másnak pedig sehogyan sem
Én simán követtem a sammobile- os cikkben a leírtakat. Ezek után azt hiszem nem leszek meglepődve ha holnaptól még sem. -
MadMancs
veterán
válasz
viewdetails #5931 üzenetére
Tegnap csináltam meg, azóta volt egy full töltés is.
-
MadMancs
veterán
válasz
replay007 #5928 üzenetére
Nekem nem volt még 11 es főverzió óta update. Ezért mondom hogy csak véletlen egybeesés. Anélkül is meghalt stat elsején.
WNorbert85, megcsináltam amit linkeltél. Utana se jó.
-
WNorbert85
tag
válasz
Pistike1985 #5926 üzenetére
Ezt csináld meg és jó lesz
-
MadMancs
veterán
Erre van valakinek ötlete miért jelenik meg majdnem mindig? Ugyanúgy funkcionál mint a másik. De minek van ott?
-
patyi1989
tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne, ha Bluetooth fülessel csatlakozok a telefonra, akkor visszavált hangzásban szerintem normál beállításra a gyári equalizer. Aztán belépek a menün belül a hangminőség és effektek - be, ahol az egyénit mutatja (amin kéne hogy működjön, mert az egyéni van nálam kiválasztva) és abban a pillanatban "frissül" a hangzás is, és az általam beállított hangzásban szól tovább a füles(több különböző fülhallgatóval is ezt csinálja). De elég idegesítő, hogy addig szarul szól, amíg nem lépek be ebbe a menübe.
Találkozott valaki ezzel, esetleg van rá valami megoldás, vagy esetleg beállítás, amiről nem tudok?
Köszi előre is. -
MadMancs
veterán
válasz
WNorbert85 #5915 üzenetére
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A telefon névjegymél a sim kártya állapotnál mit jelen az, hogy az IMS regisztráció állapota? 2 sim van a telefonban az egyiknél azt írja regisztrált a másiknál azt, hogy nem registrált.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Teaway
veterán
Január 10-től már fogja mutatni rendesen. Akkor is, ha bezárom, majd újra megnyitom.
-
NY_A
őstag
Ultrán is eltűnt.
Bár ha nem írjátok észre sem veszem. -
NavySeal
senior tag
válasz
Blackphant'r #5910 üzenetére
Szintén zenész S20+ 5G.
-
Blackphant'r
tag
Nálunk is eltűnt. Sima s20+ és s20+5g.
Tényleg nem számoltak 2021-el -
patyi1989
tag
Nálam sincs. Én ma le fel raktam a vezeték nélküli töltőre, azt hittem attól hülyült meg teljesen, de ezek szerint központi a probléma. Lehet egy ilyen év után nem számoltak 2021-el a fejlesztők.
-
MadMancs
veterán
Igazatok van. Eltűnt.
-
MadMancs
veterán
válasz
TODI1111 #5899 üzenetére
Eddig fel se tűnt, valóban.
De WNorbert85 fórumtárs megoldása helyrebillentette. Elkerült az elmúlt 7 nap statisztikája, mai napi kicsit megborult (szerinte 1nap 7 órája töltöttem utoljára) de ez legyen a legkisebb gond.(S20+)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest