- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
A sim kártyát benne hagytad a telefonban? Szerintem azért állítódik így mert észleli a T mobilos kártyát. Továbbá nekem se változik már meg a szoftver verzió neve. Gondolom van a szoftverekben már valami megoldás, hogy ne változzon össze vissza
.
Amúgy én azt mondom neked, hogy nem kell ezzel kínlódni. Előbb utóbb úgy is jön a frissítés. A szoftver változtatásokkal meg csak megkavarodik a firmware.
Lehet fogod kapni a frissítést 2 évig, de az is lehet csak pár hónapig. Használd a T-mobilos rommal az a biztos.Nekem az s7-nél volt azt hiszem, hogy német romot használtam és sokáig kaptam frissítést, de 1x elrontottak valamit a romnál ezért kiadtak egy másikat és onnantól borult az egész.... utána vissza raktam rá a magyar függetlent és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest