- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
A grafikonra klikkelve a napot kiszámolva kilehet szamolni, ott irja a kék csik a töltes, utana siman irja az időt is...
-
sgeza
veterán
válasz
HoldfenyLuna #17992 üzenetére
Szerintem pedig 0 órától számolja. Sehogy másképp nem jön ki az az érték, amit a menübe belépve látok. Ráadásul túlságosan sok is ahhoz, hogy a töltés óta teljen el ennyi. Egyébként egyszerű ellenőrizni: nézd meg napközben az értéket, majd töltsd fel 100%-ra. Szerintem nem fog nullázódni.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ma nekem is lesz FR. Az órám nem működik rendesen vele. Volt egy, de mindent csak visszaállítottam mentésből. Elméletileg minden engedély megadva, mégsem az igazi :/ Talán vmit az engedélyékkel is csináltak, másként működik, úgyhogy remélem ez segít majd... Én amúgyis szeretek tiszta lappal indulni: )
Kivi leszek...
-
Valkűr
addikt
En is mikor ráfrissitettem a régire nem volt az igazi, majd toltam egy system restore es ugy lett feltéve. Utólag a szoftverekre is ráfrissitettem.Most faxan megy minden, wifi, mobilnet hibatlan. Van pár dolog ami fura lett, es a miértet nem értem, de meg kell szokni.
-
pzoley
őstag
válasz
bandi0000 #17986 üzenetére
Bár én "nem értek az Android"-hoz, de leírom a véleményem szerintem mi lehet a gond, miért panaszkodnak sokan.
A FR semmit old meg OTA után. Csinálhatsz mentést, felteheted Odin-nal, akkor is lesznek problémák, de nem az új rendszer miatt. Nekem 9.-én volt OTA frissítés azóta semmi gondom. De..., én a frissítés után letettem a telefont, elmentem kávézni, 15 perc és mire újra felvettem a telefont, a kb. 50 saját telepített programból 38-ra jött 10-es frissítés. Ezzel azt akarom mondani, hogy azoknak akiknek gondjuk van, nem biztos, hogy az android miatt, sokkal inkább a nem frissített, általuk telepített programok miatt. Ha ez igaz, akkor hiába van FR, Odin, mentés, induláskor a mentésből újra lehúzza a programokat amelyek között lehet olyan ami a régi rendszer szerint próbálja beállítani a saját mentett konfigjait. Ez ugye a 10-esnél már biztos hogy nem jó.
Ezért akinek nem szűnnek meg a problémák, azt javaslom csináljanak a recovery-ből FR-t, de indulás után ne lépjenek be egyből a fiókjukba, ne kapcsolják be a wifi-t, mobilnetet, hanem csak a tiszta rendszert próbálják ki. Ha akkor nincs gond, egyesével telepítsék fel a programjaikat, és nézzék meg melyik után lesz probléma. ha valamelyik program nem úgy működik ahogy kéne, akkor nem egyből a rendszert kell szidni, hanem megnézni, hogy van-e frissítés 10-re. Ha nincs, bármi előfordulhat. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Igen, mert már menet közben is figyeltem. Csak nem szabad hozzányúlni, mert akkor a jóég tudja milyen statot kezd el mutogatni
Most is stimmel az idő, amit épp látok. Illetve gondolom, hogy egy adott intervallumot lehet kijelölni és megnézni a statisztikát arra az időszakra.
-
KZP
őstag
Lehet, hogy a Vodával lesz itt a gubanc. Korábban volt hasonló eset, talán a Mate10Pro-nál, hogy a Telenor hálózatán egy frissítés után szintén nem működött 4G. Aztán pár hónap tagadás és harc után végül megcsinálták. Valami hálózati eszközük nem volt kompatibilis.
-
vohanyi
senior tag
Nekem voda és digi van,és semmi gond.Éjjel ugyanugy kb. 4%-ot merül,és nem látott még rep.modot... 4G is rendben,nem dobálja, fr nemvolt csak recoveryből amit már irtam. Ezért nem értem, sokan miért általánosítanak egyéni hibákat...
-
MrBazsi
senior tag
én is csináltam Fr-t de nekem is jobban merül mint a 9esen, nem tetszik ez így, egy digis meg egy telenoros kártya van bent, nem tudom mi lehet a merülés oka, nem vettem észre jelentős térerőingadozást....
-
petrson
senior tag
Nálam volt frissítés után FR és ma eldobta a mobilnetet 2x. Voda, egyébként.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Face8814 #17985 üzenetére
Nem értem ezt a sok agyalàst, lehet csinálni mentést a beàllïtásokról, akkor meg akinek baja van vele húzza újra odinnal
Habár igaza van neki, hogy csak a vàltozàsokat tartalmazza a frissítés mégis félrecsúszhat bármi, pont mint a windows frissítések esetén, főverzió vàltásnál ajánlott legyalulni a rendszert és akkor biztos minden úgy fog működni ahogy kell
-
zzola
titán
Ez a 10-es rendszerfrissítés minden, csak nem jó!
OTA frissítettem, mert természetesen a Smart Switch nem volt képes rá. Bezzeg a 40k-s A10-et le tudta frissíteni.
Utána csináltam egy gyári visszaállítást.
Lakásban lecsatlakozik a wi-fi-ről.
A megeszokott programok nem úgy működnek, ahogy korábban... -
Face8814
őstag
Ha valaki használja, megtenné hogy megnézi az Edge panelon a Direct Call funkciót? Nálam sajnos az sem működik 10-es droid alatt. Hiába szerkesztem, törlöm, majd újra feltöltöm kontaktokkal, egyszerűen nem reagál semmire.
-
Imi1981
veterán
Remélem asszony s10+ -án nem csesződött el a 4g mert sokat használja (100 GB net ). Kicsit bánom hogy nem vártam a frissítéssel .
-
sgeza
veterán
válasz
bandi0000 #17970 üzenetére
Értelme úgy lenne, de sajnos sokszor változtatják az értelmes dolgokat értelmetlenné. Mint mondjuk a csatlakoztatott Bluetooth eszközök értesítési sávban való megjelenése. Ezt például full elcseszték.
Szóval én nem vagyok egészen meggyőződve arról, hogy nem a teljes látható tartományra vetítve mutatja a képernyőidőt. De ne legyen igazam, mert tényleg ökörség lenne! -
sgeza
veterán
válasz
HoldfenyLuna #17968 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy ez a töltés óta eltelt idő?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
steveboy86 #17958 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
steveboy86 #17958 üzenetére
Tartok tőle, hogy jól látod. Nem találom én sem, hogy lehetne töltés óta látni.
-
melan
senior tag
Ez a vidámpark progi egész jó lenne, de a névjegyzékre nincs hatással. Mindent témáz, csak azt nem.
Felraktam én is a 10-et, OTAn (független a teló, S10+) és csak wipe cache törlés volt, de minden rendben. Az akkuidőt majd az elkövetkező napok megválasztják. Nekem érzetre minimálisan gyorsabb, csak szokni kell az új gesztusokat 😃
-
steveboy86
tag
Sziasztok, ha jól látom a 10-es droidon akkor nem lehet tudni a kijelző időt töltés óta, csak azt, hogy az adott napon mennyi volt a kijelző idő. Vagy csak én nem találom?
-
bandi0000
nagyúr
Na akkor csak nem a rendszerrel van baj, ha mindenkinek akinek rossz az vodás
Nálam tök jó, én pedig Telekomos vagyok, akksi idővel sincs gondom 1,5 nap alatt hozza a 5h-6h közötti kijelző időket, S10+
-
Face8814
őstag
-
HThomas
őstag
Sziasztok, arra van mód a gyári kamera appban, hogy az előlapi kamera alapértelmezetten wide módban induljon?
-
jacis
nagyúr
Múlt héten volt egy kis fanyalgás a kamera miatt.
Egy korrekt összehasonlítás a mai telókkal nem az 5 éves S7-el: [link] -
bostone
addikt
Az usb type c kábelt honnan érdemes besuerezni?
Az enyém megsemmisült. -
Kleroo
veterán
válasz
Valkűr #17913 üzenetére
Úgy tűnik az életciklusa végére ki tudják maxolni az exynost?
Én emelem a kalapom samu előtt. Egész hamar kijöttek a 10-el, faragtak rá egy update-elt saját oneui2-t, érdemileg gyorsult, szebb-jobb. Korábban a frissítésekkel inkább csak hátrafele lépkedtek
A megjelenés kori és a mostani állapot között kb már egy új telónyi difi van. (persz ez azt is jelzi mennyire kevés újdonságot lehet a telókba pakolni)
GSMArena helyében fognék egy stock márcciusit, egy mostanit és egymásnak küldeném őket. Meglepő dolgok lennének sztem.
hanti: Még várj 2-3 napot a kijelentéssel, hogy "jó".
Simán jó lehetett pont addig amíg nézted újrahúzás után. -
Luser2000
addikt
UniCredit app: jelezzétek a problémát a Bank vagy a Fejlesztő felé. Köszi.
-
vohanyi
senior tag
Akinek mobil bank appal van root bejelzési gondja,- fejlesztői beállitásokban OEM-feloldás kikapcsolása volt megoldás, legalábbis Budapest Bank mobilappjánál.
-
Xlendo
csendes tag
válasz
bedibazsa #17931 üzenetére
Detto, dark mode + 30% körüli fényerő, szinte nem is használom úgy képes lemerülni. Az akkuidő egyébként is botrányos, így aztán pláne... valami nagyon mellément. Felbontás is fhd+. Ennyi pénzért elég gáz szerintem, hogy vissza kell butítani ahhoz hogy egy napot éppenhogy kibírjon.
-
kengyel
nagyúr
Sajnos 2- nap után, nálam is vacakol a 4G való netezés. Hol megy 2.órát, és egyszerűen eltűnik. Volt törlés, FR, akkor is jelentkezik. Vodafone kártyával használom.
Van még valami tippetek ? -
twinkiecz
tag
válasz
Alvin_ti4200 #17924 üzenetére
Nekem is ezt írta 10-re frissítés után.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Mi a fenét rontok el? Frissítettem 10-re, azóta a Galaxy Watch Active 2 órám nem jelez, ha szól a telefon ebresztője. Eddig mindig tudtam vezérelni a csuklóról és ez nagyon hiányzik. Töröltem a kapcsolatot, visszaállítottam az órát is. Valami engedélyt nem adtam volna meg valahol?
-
mihail38
senior tag
válasz
Én is ilyen üzenetet kaptam és ugyan igy frissités után be akartam lépni az unicredit appba és ezt dobta fel, én sem tudom mi lehet ez
-
törölt tag
válasz
Ilyen üzenetet már én is kaptam android 9 alatt, pedig nem csináltam semmit, a fejlesztői módot sem kapcsoltam be ,rendes gyári THM-szoftverrel van az S10-esem
-
Alvin_ti4200
félisten
Valaki belefutott ebbe a "hibába"? Elindítottam a hivatalos UniCredit appot az Android 10-es frissítés után és szerinte rootolva lett a teló, ami egy gyári szoftverfrissítésnél aggasztó lenne, ha így lenne. Tudom ezt valahogy ellenőrizni? Ha jól tudom, rootolásnál a KNOX is sérülne vagy ugrana, ami garanciavesztéssel jár. Köszi
Vodafone Magyarországos Galaxy S10, Android 9.0 alatt nem kaptam ilyen hibaüzenetet soha.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! 10-en hogy lehet megnézni a kijelző időt? Nem találom . Ez az új akkuhasználat statisztika nem olyan átlátható mint a régi.
Megtaláltam! Épp csak nem szúrta ki a szemem 😁
-
Xlendo
csendes tag
Sziasztok,
Reggel én is lefrissítettem a telót, újraindítás stb... csilivili tényleg minden jó. De...az akkuidő... valami borzalom. Nem ecsetelem a dolgot de melóból hazaérve 65-70% közt hozom haza itthon még pesztrálom aztán töltö. Frissítést követően jó ha 45%ot mondok pedig ma nem is nagyon volt időm pesztrálni, magyarul annyit nem is használtam szinte... feldobtam délután ismét, most megint 40% ráadásul sima böngészés közben is melegszig a teló, eddig ilyen nem volt... lehet valami alkalmazás ragadhatott be vagy nem tudom. Baromi zavaró és érdekes... S10 -
noxon
őstag
Sziasztok!
Az okozhat hosszú távon bármi gondot az akkumulátorban, ha úgy töltöm a telefont kábelen, hogy közben a hátán egy okosóra is töltődik?
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #17909 üzenetére
Annak semmi köze hozzá. Simán vissza lehet általában lépni, kivéve, ha gyökeresebb változás van a firmware-ben (talán, amikor a bootloader is frissül?). De ilyenkor írják is, hogy erről nem lehet visszalépni. De arányaiban az ilyen pontok sokkal ritkábban vannak, mint a sima frissítések, és nem feltétlenül kapcsolódik főverzió váltáshoz.
-
Valkűr
addikt
Ohhh megy ez feljebb is 😀 Antutu 421646
-
icemad
nagyúr
válasz
Almonen #17910 üzenetére
Nekem nincs is SD kártya.
Van kb 35 program, meg 30 játék telepítve. Van mellette csomó fénykép meg videó. És még így is van kb 60 GB szabad helyem. 128 GB-on olyan szépen elférek, hogy ihaj.
Ezért nem értem, neked minek kartya, ráadásul 512 GB? Ha 4k videót veszel fel, abból azon elfér legalább 8 órányi. Nekem ez kicsit overkill.
-
alasoh
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #17903 üzenetére
Ó zseniális! Köszi. Észre sem vettem. Igaz nekem a hátom pöttyre előbb rá kel nyomni, de működik. Ezer +1 hála!
Mondjuk ponk skype-nál nem megy, mert ott csak annyit ír, hogy vágólapra másolvade annyi baj legyen.
-
sgeza
veterán
válasz
Markizmark #17896 üzenetére
Lehet, hogy így van, de önmagában a főverzió váltás még nem feltétlenül indokolja.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
alasoh #17891 üzenetére
Nyugodtan tüntesd el azt a lebegő gombot, ne aggódj, mert ha legközelebb kijelölsz valamit fordítára, hogy akkor már belerakja a felugró menübe :)
Más: én a dark módtól kicsit többet vártam, mert ez még mindig nem igazán az, hogy illetve ezek az új Bixby kártya szerű, material design keverékes megoldás a rutinoknál nem tetszik, jobban szerettem azt a letisztult designt, hogy ami volt, hogy most olyan mintha a Keep jegyzeteimet nézegetném.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus