- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanti
senior tag
Megjött a sötét színű Gmail!
Apkmirror-ról le lehet tölteni akinek sürgős! -
dkovizoli
addikt
Azt hozzáteszem, bár ugye az eredeti kérdés sem ez volt, de hátha valakit érdekel. A kívánt CSC váltásához nem elég felrakni az adott régió romját, akár home, akár OXM csc-vel, attól még nem fog váltani. A váltáshoz szükséges a kívánt régió sim kártyája is! Kivétel, ha szolgáltatói rom van eredetileg a telefonon, pl TMH. Bár sim nélkül az is vagy BTU vagy XEF lesz, típustól függően.
-
vohanyi
senior tag
Hali, mi is asszonnyal S7Edgeről váltottunk S10+ - ra, és kamera nagyon is testre szabható.
Mutatok példát, direkt szobai, csak tv,és monitor háttérfénnyel, és a fürdőből kiszűrődő fény.. méret 16:9 :
Vakuval, minden aut. : [kép]
Éjszakai mód : [kép]
Prof. mód.iso 100, exp.1/3s: [kép]
Prof.mod.iso100,exp1s: [kép]
Minden kép állványról készült, tény, szabadfényben is a lényeg a stabilitás, ne remegjen kezed..stb.. és a beállítás, de sima fénykép módban is szabadfénynél tökéletes - sz.tem. -
sgeza
veterán
válasz
Viper26 #17392 üzenetére
De amire reagáltál, abban a hozzászólásban az volt!
Szerk.: Ja, most látom, hogy nem arra válaszoltál! Mindegy, a lényeg az, hogy ettől még nem kell gyári alaphelyzet, ahogy már a kolléga is pontosan leírta. Viszont aki szeretné, valamivel hamarabb fel tudja tenni a frissítést. Jellemzően a DBT vagy AUT régiókban hamarabb jelenik meg néhány nappal, mint a XEH régióban. Ennyi előnye lehet annak, aki csak frissítésre használná. -
sgeza
veterán
válasz
hubertus33 #17383 üzenetére
Akinek ugrott a knox egy hivatalos rom odinnel való flashelésekor, az valamit nem jól csinált. Ezek lehetnek például: engedélyezte az oem feloldást a fejlesztői menüben, és esetleg bepipálta az odinben a re-partition lehetőséget. Sok leírással ellentétben az OEM feloldást nem kell piszkálni. Az csak akkor kell, ha nyitni akarod a bootloadert custom recovery/kernel/firmware telepítéséhez. Tehát az erősen hozzájárulhat a knox ugrásához, és elegendő is hozzá. Mintha valaki pont így csinálta volna nemrégen, mint utóbb kiderült, és neki például ugrott a knox. De aki úgy csinálta, ahogy kell, azok közül szerintem senkinek nem ugrott még.
-
sgeza
veterán
válasz
Viper26 #17386 üzenetére
A kettő nem egy kategória! Otán a saját régiód szerint kapod a frissítést, amit a teljes rom felrakásával (mindegy hogyan töltve, friya, samfirm vagy valamilyen lassantöltős oldalról), ugyanazt az eredményt tudod elérni - ahogy a kolléga is írja home_csc-vel adattörlés nélkül, vagy bármi mást is! Sőt, adattörlés nélkül fel tudod tenni a frissebb verziót hamarabb, ha a te régiódban még nem jelent meg, de más régióban már kiadták.
Tehát nem más, hanem ugyanazt és még többet tudsz megtenni vele.
Egyébként ota frissítéssel nem tudsz csc váltani, utóbbi igénye esetén pedig amúgyis kell fr. -
dancsuri
veterán
válasz
hubertus33 #17383 üzenetére
Biztos, hogy megmarad a garancia
Az imént linkeltem egy progit amivel a mindenkori legfrisebb romot le tudod szedni -
hubertus33
tag
Fórumtársak!
Valaki erősítsen meg abba hogyha samfrimware-ről letöltött rom-ot rakok a garanciás készülékemre más csc-rom mint ami gyárilag akkor biztos hogy megmarad a 2 év garancia? Tudom nem rég kérdeztem de olvasok össze vissza mindent hogy ugrik de más azt írja hogy nyugodtan lehet... most akkor mi hogy?
-
dancsuri
veterán
Ezt ismeritek?
[Letöltés] -
nagyj74
senior tag
Ahogy elnézem a Sammobile oldalát, szép lassan, de terjed a 10-es Android.
-
dinnje
aktív tag
Múlt héten felvarázsoltam a 10es androidot és a minap szembesültem a ténnyel, h a kamera prof. módjában az ISO-t 3200-ra, a záridőt pedig 30s-ra lehet állítani. Vagy ez egy korábbi frissítéssel jött be? Ha vótmá a fórumba akkor bocsi.
-
sgeza
veterán
válasz
hubertus33 #17368 üzenetére
Nincs mit!
-
sgeza
veterán
válasz
hubertus33 #17366 üzenetére
Igen, +-nál elvileg így van.
-
sgeza
veterán
válasz
hubertus33 #17364 üzenetére
Nem fog. De nem XEH romot teszel rá, hanem függetlent. Az majd a SIM kártya régióján fog múlni, hogy mi lesz a CSC kód. Egyébként most TMH tutira? Vagy csak tippeled? Adott el a Telekom is független rommal készüléket.
-
hubertus33
tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem a T-nél az S10+ készülékem. Ha ráteszem a XEH-romot nem fog ugrani a gari ugye?
-
MrBazsi
senior tag
Btu, biztos jön Xehra is egy két nap.
Viszont a jelszómegjegyzés nem javult meg a böngészőben, ugyh hétvégén muszáj leszek egy fr-t nyomni, pedig nem akartam ha jó lett volna anelkül minden.
Valakinek esetleg ötlet h az opera mini miért nemképes hosszú hetek óta megjegyezni a jelszavaimat? Nem tudok rájönni.... -
rayoliviero
veterán
Nem tudom használni sem az arcfelismerést, sem az ujjlenyomatos feloldást.
Felemelem a telefon, de nem old fel az arcomra.
Ujjlenyomatra szintén nem reagál, ha az van beállítva.Mit csinálok rosszul?
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Android 10 esetén hol találom az osztott kijelzővel kapcsolatos beállításokat? -
MrBazsi
senior tag
Na megjött otán is a 10, szép mérete van, kiváncsi vagyok mennyivel lesz smoothabb a rendszer...
-
YoSzabee
tag
sziasztok!
Tokot keresek s10-re, ami ötvözi a szilikon tok tapadós tulajdonságát, és egy ütésálló tok védelmét. Van a piacon ilyesmi? -
hanti
senior tag
Én voltam és több hét veszekedés, levelezés után egy országos rendszerfrissítést követően megoldódott. Miután kiderült hogy sok kártyával sem ment az érintéses fizetés, rögtön tudtak intézkedni.
Nem hitték el hogy ez országos probléma, de miután a javaslatomra elkezdték megkérdezni a pénztárosokat hamar rádöbbentek. -
sgeza
veterán
Múltkor valaki említette, hogy nem tudott a Lidlben paypassal fizetni a telóval amióta lecserélték a terminálokat. Én most fizettem tök simán egy újnak tűnő terminálon.
-
akooos
veterán
válasz
MikeWazowski #17338 üzenetére
Igen, este 22:30 és 06:30 között nálam nincs AOD. Ez kimaradt, köszi.
-
YoSzabee
tag
Sziasztok!
Valaki aki használ K&H mobilalkalmazást és ujjlenyomatos belépést az meg tudna erősíteni abban, hogy nem működik ez a funkció jelenleg? -
Lacka89
aktív tag
Sziasztok. Hasznaltok Vibert? Miota a 10es droid van rajta nem enged videot kuldeni. Nektek megy?
-
mihail38
senior tag
válasz
MikeWazowski #17327 üzenetére
-
kumpl
aktív tag
Sziasztok! S7-ről tértem át S10-re, én csinálok valamit rosszul, vagy a kamera tényleg rosszabb? Hát még az akkumlátor...
-
Diabolis
aktív tag
válasz
Taurus470 #17302 üzenetére
Cirka két hónapja használom, S10, vodás készülék, gyári ROM (majd jön az új droid magától, addig respect a tesztelőknek
).
Nekem bejön. Ha sokat használod a navigációt nem baj ha van nálad valamilyen töltő eszköz, de ha energiatakarékos módban használod kibírja a 10 órát. Ha nagyon ráérek és játszok, akkor is kihúzom délutánig.
Az ujjlenyomatolvasót nagyon nem használom, nekem kicsit kényelmetlen helyen van. Az arcfelismerés hamarabb kapcsol mint ahogy odaigazgatom a mancsom. Vagy mintával oldom.
Gyári fólia van rajta, még nem találtam megfelelő tokot, kicsit kezd karcos lenni, nemsokára eldől, hogy a fólia vagy a képernyő kapott-e.
Összességében elégedett vagyok vele. -
NavySeal
senior tag
s10+ tulajok az aktuális 10-es droiddal hogy alakul a standby fogyasztás?
-
sgeza
veterán
válasz
HoldfenyLuna #17322 üzenetére
Azért nem szűnteti meg, mert van még valamilyen értesítésed. Akár olyan is lehet, ami folyamatosan ott van. Ezeket vedd ki az értesítési listából! Lehet akár a töltésé is!
-
sgeza
veterán
válasz
HoldfenyLuna #17320 üzenetére
Az elsőre: az AOD notify-nak pont ez a lényege. Ha értesítés van, bekapcsol az AOD. Ezt úgy oldja meg, hogy mindigre állítja a beállítását. Aztán amikor megszűnik az értesítési feltétel, akkor visszaállítja arra, amin előtte volt.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Szerintetek mit szúrhattam el? Felraktam Aod Notify-t, egyelőre a free verziót próbáltam. Az a problémám, hogyha jön értesítés, akkor átállítódik a Samsung AOD Mindig be állásra. Próbáltam már állítani külön az appban mindegyik opciót, a telefonon is.
Illetve észrevettem, hogyha telefonálok kihangisítva,de közben elnavigálok máshová a telefon menüjében, akkor egy idő után visszhallkítja a beszélgetést. Mindezt úgy, hogy a hangszóró gomb aktív, tehát ki kell kapcsolnom, majd újra be, hogy ismét kihabgosítva tudjak beszélni. Másnál ilyen?
-
Gedeon31
addikt
Most egész jó áron van. Samsung Wireless Charger Duo Pad Vezeték nélküli dupla töltőpad [link]
-
tchriss
tag
válasz
HoldfenyLuna #17310 üzenetére
az a baj ajándék lesz és ennyire nem merem kicentizni
-
tchriss
tag
https://www.nextelshop.hu/Samsung-G973F/DS-Galaxy-S10-Dual-8GB-RAM-128GB-Whi
ebből a boltból vásárolt már valaki? mennyire lehet ez valós gyári garos?
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy írta e már valaki, de megint müködik az OTP Direct -en az ujjlenyomatos bejelentkezés.
-
Taurus470
csendes tag
Üdvözlet!
Készülék váltás előtt állok, s10 és p30 között gondolkozom, a kérdésem az lenne, aki hosszabb ideje használja S10-ét írna egy rövid véleményt róla? (üzemidő, ujjlenyomat mizéria stb..)Előre is köszönöm!
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Jelen pillanat s10 128g verzió 260 ezer alatt 2 év gyári garival nem kapaható sehol?
Firstphone veszem/vettem a telefonokat 10 éve de ott eltűnt a gyári gari már csak saját céges gari van nekik....
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER