Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"Kamerát majd tesztelgetem. Kíváncsi vagyok mit tud." - nagyon jó a kamerája, különösen a videó felvételek nagyon jók. Viszont nem árt arra figyelni, hogy ez már tud HDR 10+ videókat csinálni, és ha pl. a felvételeket kimásolva, tévén akarod megnézni, akkor gond lehet, ha a tévé nem támogatja a HDR 10+ szabványt. Viszont van mód arra, hogy maga a telefon átalakítsa a HDR 10+ videót hagyományosra, és akkor simán nézhető, bár akkor nem lesz olyan, mint a HDR-es felvétel.
-
akooos
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
bombibmw
veterán
Ki görcsöl?
Válaszoltam egy kérdésre.
Én se csináltam soha, de most már fogom, mert a Tkom töketlen.
Valami gond van ezzel?
Vagy mit kéne írni a telefonról?
Akkustatisztika, kinézet, akármi?
Már mindenki tud mindent a telefonról, ha meg nem, akkor kap választ.[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Én nem bíztam benne, a karcoktol biztos meg védia kijelzőt, de a töréstől már lehet hogy nem fogja meg védeni és ehhez elég egy óvatlan pillanat is.
Én lecseréltem egy üvegfóĺiára ezzel persze feladtam az ujjlenyomat lehetőségét, helyette az arcfelismerőt használom ami nekem tökéletes és nyugodt vagyok a kijelző miatt, de a lényeg hogy jól birja a kijelzőn a gyári fólia is.. -
nagyúr
Nekem kb 3 hónapig bírta. Pedig másfél-két hónap után még annyira jó állapotban volt, h úgy gondoltam örökké rajta fog maradni. Utána kidobtam az ablakon 5k-t két darab gyári fóliára ami sz*rt sem ért kb, és azóta "csupaszon" használom. Jól bírja amúgy, szerintem felesleges rá fóliát tenni.
[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
Miért vártam volna?
Nekem a kijelző biztonsága többet ér egy fóliánál és az hogy használjam az ujjlenyomat olvasót, nekem tökéletes az arcfelismerő és szuper gyors...ujjlenyomat olvasó és fólia nélkül meg vagyok, de ha kijelző "bereped" az nekem nem férne bele, de meg értem és elfogadom hogy mindenkinek más a fontos... -
bounty123
őstag
De be van állítva a zárolás? Mert akkor márpedig kéri mindenkinek, azonos időközönként. Attól tűnhet randomnak, hogy pl. nem ugyanakkor nézel rá, vagy épp átalszod azt az időszakot, amikor kérné a kódot, így reggelre tolódik a 24 órás limit stb. De ez megkerülhetetlen Android biztonsági előírás. Nincs olyan, hogy nem kéri vagy random kéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest