Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
válasz Almonen #1562 üzenetére
Igen,az intelligens feloldás nekem is jobban tetszett.De itt most már jól működik a Smart Lock.Ha otthon vagyok akkor nem zár le mert be van állítva megbízható helynek.Meg akkor sem ha az órával kapcsolatban van.Korábban ez nem működött valami jól.
[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
gusthy
veterán
válasz Almonen #2555 üzenetére
Ami a noch iránti ellenszenvet illeti, megértem: az a helyzet, hogy a notch miatt nem lett Mate 20 pro, ez a kis valami még elmegy. Nekem két dolog nem jön be, a képernyőbe rakott ujjlenyomatérzékelő, és az erősen felejtős aksi, de maga a telefon tényleg szép, gyors, jól néz ki, és tetszik, hogy ilyen pici mármint a sima S10.
De a batéria a Huawei világhoz képest tényleg siralmas. Mindegy, semmi se lehet tökéletes[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
guriga1234
addikt
válasz Almonen #10646 üzenetére
"Ez a mail ugyanarra a telefonra megy amin van a mappa, magyarán értelmét veszti hogy van" - mégis hova kéne mennie a levélnek? Miért is veszti el így az értelmét?
A samu accountnak is van jelszava, és annak nem kell megegyeznie a biztonságos mappa jelszavával.PS: aki hajlamos jelszavakat elfelejteni, az írja fel magának valahova, vagy ne használjon semmi olyat, amihez jelszó kell.
-
-
válasz Almonen #13518 üzenetére
Ezt kizártnak tartom. Senkinek sem volt eddig ezzel problémája. Ráadásul hivatalos Samsung romot telepítesz. Ebbe belekötni?
Volt már köztetek olyan, akinek emiatt ugrott a garancia? (akármilyen Samsung telefonnál?)
(még s8+-nál az izraeli verzió sem volt gond...)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
Evil Snowman
őstag
válasz Almonen #13536 üzenetére
Nem újdonság. Telenornál nálunk anno ugyanez volt a metódus. Gyártó elküldte a legújabb SW változatát, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy kompatibilis-e vele az összes Telenor related app (MyTV, MyMusic, MyMenu, Mytelenor etc.) Ha ment vele, akkor rámondtuk az áment, ha nem akkor javították a kollegák az adott Telenor related app-ot, hogy kompatibilis legyen a legújabb SW-vel. Ha megvolt a javítás, akkor mondtuk rá az áment. Thats all.
-
dkovizoli
addikt
válasz Almonen #13891 üzenetére
Annyira nem remeghet a kezed! amíg el nem kezded uv lámpázni, addig tudod ide-oda igazgatni az üvegfóliát rajta, hiszen addig a ragasztó folyékony alatta. Ez a lényege, hogy csak uv fényre szilárdul. Én Ali-ról rendeltem vagy 3-4 dollárért. Igaz kicsit várni kell míg ideér, de legalább nem rossz. Nem hiszem, hogy 15 ezerrel többet tud a Whitestone.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz Almonen #14387 üzenetére
Sejtettem, hogy semmi köze a digihez. De akkor nem értem, hogy mit nem értesz? Aki a digin keresztül akar frissíteni, az nem tud, mert nem éri el a szervert, ahol a fw frissítés lenne elérhető. Ugyanez vonatkozik a samu okosóráira is.
Volt már ilyen hiba nem olyan rég a diginél, és hiába hívtam az ügyfélszolgálatot, ott olyan végtelenül buta ember ült, hogy nem volt képes még a hibajelenséget sem megérteni, pedig magyarul mondtam. Állítása szerint rossz a telefon, rossz az óra, rossz a router, stb. Minden rossz, csak náluk tökéletes minden. Hiába magyaráztam annak az idiótának, hogy ha rossz lenne a telefon, akkor pl. a t-ről sem tudnám elérni, meg telenorról sem, képtelen volt felfogni. Az ilyen barmokat azonnal ki kéne rúgni onnan, talán utcát sepregetni, vagy kukásnak még megfelelne.
Egyébként a digiről minden elérhető, egyedül az a szerver nem, ahonnan a fw frissítéseket le lehet tölteni.
Nálam azért nem volt probléma a frissítés, mert itt van digi is és t is, és t-ről lejött a frissítés. De akinek kis adatcsomagja van mobilinternetre, az egyből vehet adatcsomagot, mert a szeptemberi fw frissítés nálam 1234 MB volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest