- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Taci
addikt
válasz
roti86 #24369 üzenetére
Szerintem ez nem az. Ez csak annyit állít (a leírás szerint), hogy ha az app háttérben van (tehát nem épp aktívan használod, nincs előtérben, nem az az aktív alkalmazás), akkor ha ezt kikapcsolod, nem fogyaszt mobilnetet. De aztán ha újra előtérbe kerül, ettől a beállítástól függetlenül újra használni fogja.
szpeti40 pedig azt keresi, hogyan lehet teljesen elvenni a nethozzáférést az apptól. (Ha jól értem.) Sajnos erre a megoldást én sem tudom. Anno iOS alatt ez nagyon egyszerű volt, de Androidnál nem találtam még rá opciót - igaz, már régen nem is néztem, lehet, azóta rendszer szinten támogatva van valahol.
-
laci1892
őstag
válasz
roti86 #23892 üzenetére
Monitor : [link]
Kontroller : [link]Merevlemez: [link] <-- Androidra is elérhető a Kodi médialejátszó. Így a dexhez tudok csatlakoztatni külső merevlemezt. Magát a dex-et ( telefont ) pedig tv-re dobva működik mint egy htpc. Filmeket rá töltöttem lemezre és saját gyűjteményt tudok a kodi lejátszón belül létrehozni. Tuti cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest