Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebear007
aktív tag
válasz Retekcloud #2097 üzenetére
Ha a gyári kábelt használod akkor tud gyorstölteni. Nekem is ez van.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
S e t h
nagyúr
válasz laci0530 #2072 üzenetére
Köszönöm neked és B Csabanak is, a válasz megvan, jó lenne a tokommal a töltés.
Azt tudja vki, hogy a Note 8 vezeték nélküli töltője gyorstöltő avagy sem? Nem ragaszkodnék a funkcióhoz, sőt, a lassabb jobb lenne, kérdés, hogy akkor ez lenne-e a választottam, vagy keressek mást.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Egy korábbi telefonomnál volt ilyen jellemző ennyire a stand by drain battery jelenség, gondoltam arra, hogy nem-e a dual simes megoldás a ludas, hát a vodás térerő konkrétan szinte nem is létezik, így egész éjjel keresi a hálózatot ez a szerencsétlen.
Mondjuk az a fura, hogy tudom én, hogy egy gödörben élek, sosem volt jó a vodás térerő, de ennyire nem volt érzékeny rá egy telefonom sem.
Most letiltottam ezt a simet, kíváncsi vagyok a mások szolgáltatós kártyával mi lesz a helyzet, a jelerősség itt jóval nagyobb.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Ti milyen felbontással használjátok a kijelzőt? A legnagyobb nem fogyasztja nagyon az akksit? Köszi
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tegnap vettem egy tv-t (Pécsi) MM-ben és kifele jövet odasandítottam a Note8 "részlegre" és biztos nem hülyültem meg, de egy 375 ezres címke állt a gold alatt. Azt most nem tudom, hogy ez most valami spéci, ajándékokkal megtűzdelt készülék volt,/lehetett vagy MM-ban elgurult a (maradék eszük is) gyógyszer.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ahha. Szóval itt b...tam el, mert fordítva kellett volna csinálni. :-D Valóban Samsung tv-t vettem és amit kicsöngettem érte, nyugodtan adhattak volna egy note-ot ajándékba.
(#2106) subidu
Százzal olcsóbban is meglehet már venni gyári garanciával, szóval valóban idióták.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
-
Somatom
veterán
válasz mjani1172 #2110 üzenetére
Tessék, egy felhasználási mód. Van egy monitorom otthon, az ággyal szemben a falon, és egy 12V -os, hordozható LED TV -m a kamionban. Amúgy a telóm a mindenesem. Nekem sokkal praktikusabb a telót rákötni, mint külön PC -t, vagy laptopot hurcolászni. Külön TV előfizetésem sincs, a Telenoros MyTV -t használom, mert az a telóval együtt mindíg velem van. Ugyanazt az eszközt használom menet közben, és otthon.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
addikt
Én is néztem tegnap a pécsi MM-ban, hogy rápakoltak az ajánlott fogyasztói árra. Vagy csak arra készülnek, hogy az ünnepek előtt erről az árról leakciózzák, és majd akkor veszik.
A pécsi SES üzleten döbbentem le! Tegnap bementem, egy szakállas nagyobb darab fickó volt bent az "eladó". Látom, van sorszám gép, megnyomom, hogy tartozék vásárlás, erre a világ tán legfájdalmasabb sóhajával (gondolom, hogy feleslegesnek tartotta az akcióm, mert nem volt senki az üzletben) szólt, hogy - Tessék, miben segíthetek? Innen egy egész tragikomikus jelentet vette kezdetét:
- USB-C kábel van?
- Van. (hosszú szünet....)
- Mennyibe kerül?
- Hatezer ( még hosszabb szünet...)
- Mekkora méretű?
- Mint az S8asé. ( és kidobta elém a pultra, egy hosszú sóhaj mellett)Másodszor és utoljára voltam náluk! Először a Tab Shez kellett gyári kábel, mert nem töltötte már rendesen a gyárija. Akkor sem volt túl kedves a srác. De most kifejezetten egy szociofób értékesítési antitalentumként viselkedett. A másik, ami irtó gáz, hogy a kiegészítők filccel felfirkált árral vannak ellátva ( eddig az összes SES üzletben normál etikettel ellátott címkével találkoztam), ráadásul minjden túl van árazva. Pl. protective standing cover 13e ft...
My name is Bond, James... Dean.
-
törölt tag
válasz Memmaao #2115 üzenetére
Na a pécsi SES-t tanítani kellene az értékesítési egyetemen, mint negatív példát. Ahogy ott viselkednek, mindent elkövetnek, amit csak emberileg lehetséges és nem kellene. Oda pontosan egyszer megy be az ember egy életben először és utoljára. Én laptophoz vettem ott akksit.
-Jónapot, ehhez és ehhez a laptophoz szeretnék akksit.
-Hát van... de nagyon drága.
-Jó, de mennyi?
-sóhaj....pötyög a gépen...sóhaj... x ezer Ft
-Rendben,kérem.
-sóhaj....meg kell rendelni és nagyon sok idő, mire megjön.
-Mégis mennyi?
-sóhaj, pofavágás... 3 hét.
-Rendben, kérem
Sóhajok, káromkodás, pofavágás, végül nagy nehezen kitöltötte a megrendelőt.És nem az a súlyos, hogy ilyen,hanem hogy legalább két éve (!!!) Ilyen, és még mindig ott van, és nem tűnik fel senkinek. Egészen döbbenet.
-
SX Wave
aktív tag
válasz S e t h #2102 üzenetére
#2085. Nekem megvan a Mini és a EP-PG950 is, de az utolsót ritkán használom, mert ha tényleg gyorstölteni szeretnék, akkor ott a kábel, estére meg jó a Mini is. Igaz mostmár elég jó árban van a EP-PG920 is.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
törölt tag
Komolyan 2 évvel ezelőtt voltam először, akkor is ugyanaz a szőrös fickó volt, amit a fórumtárs említett, azóta is pontosan ugyanolyan. A laptopakksihoz muszáj volt újra odamennem idén, mert eredeti Samut akartam, és láttam, hogy minden ugyanolyan, mint régen. Egy hölgy vásárló volt még rajtam kívül, valami nem működött a telefonján. Na ha velem a fent részletezett módon viselkedtek, akkor a szerencsétlen csajszival a lehető leglekezelőbb, legbunkóbb módon. Nincs az az isten, hogy ne panaszolták volna már be százak, de talán ezrek is az elmúlt évek alatt. Valami oka van annak, hogy az a bolt ilyen lehet ennyi ideje. Talán az az "ember" a Samsung tulajdonosának a fiának a régi kollégiumi szobatársa, vagy ilyesmi, nem tudom, de biztos, hogy az eladási mutatóik nullán vannak más SES-ekhez képest. Már már hiszi az ember, hogy egyszer csak előugrik a kandikamerás, hogy haha csak vicceltünk, ennyire pocsék nem lehet egy bolt a való életben. Pedig de.
-
Luser2000
addikt
válasz #65510400 #2124 üzenetére
Lehet, hogy cseppet sem profitabilis a SES üzemeltetése és lehet, hogy a Samsung nagyon nehezen talál olyan vállalkozót, aki helyben nyitna ilyen üzletet. Kényszerpálya. Fontosabb neki a helyi jelenlét, minthogy megvonja a jogot a jelenlegi üzemeltetőtől.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
OutsideR
aktív tag
Az megvan hogy 2 fajta Samsung Experience Store van?
A hivatalos Samsung Experience Store
(Westend, Fórum Debrecen, Árkád Budapest, Árkád Szeged, Mammut)
valamint a
Hivatalos Samsung partner
(Allee, Shopmark, Pólus, Árkád Győr)[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #2125 üzenetére
Jaaaa, hogy ez valami "himihumi" Samsung. Fasza dzsíméles ímél címük van. samsungpecscsp@gmail.com
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
törölt tag
válasz Luser2000 #2125 üzenetére
Hát, ennél az üzletnél nagyobb negatív reklámot nem nagyon lehet csinálni. Bemegyek, akarok venni egy 300ezres telefont, bunkók, sóhajtoznak, gyökerek, még a Samsungtól is elmegy a kedvem. Átmegyek a szomszéd ED-be és inkább még márkából is más fajtát veszek. Nem hinném, hogy van normális ok hagyni ezt így évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Memmaao #2130 üzenetére
Itt vannak jobb dolgok is azert. Hivatalos samsung.co.uk. Elorendeltunk 3 note8-at osszesen. Itt az volt, hogy majd a dex stationt kesobb kuldik, de igenyelni kell, amit csak a keszulek imei szamaval lehet. Rendben, megtettuk. Sogornomnek nem fogadtak el, mondva bizonyitania kell Kuldott mar fenykepet is a szamlarol, de az nem jo, skannelje be blabla. Sogornom ferje ugyan ez, 11x hivta az ugyfelszolgalatot, mire most mondtak, hogy jo postazzuk. Nekunk meg meg csak nem is valaszoltak a claim-re. Szoval azt hiszem ez volt az utolso elorendelesunk a kedves samsungtol
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. akkor én is csatlakozom a csapathoz, egyelőre még küzdök a belakással A note 4-en voltak mappák a kezdő oldalon, amibe gyors hívással volt pl.. a családtagok, nem találom a mappa létrehozást sem, a gyorsvágás meg pláne nem. note 4-en volt a widgetek között a közvetlen tárcsázás, itt is van valahol?
-
SX Wave
aktív tag
válasz S e t h #2128 üzenetére
Töltő összehasonlítás. Fentről az első a mini, második és a harmadik vezetékmentes gyorstöltő, végen pedig a gyári gyorstöltő.
Ha lekapcsoljuk a mobilon a vez. nélküli gyorstöltés, akkor ugyanannyi idő alatt tölti fel egy 5 000,- mint egy 18 000,- wireless töltő a telefont.5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Colani
tag
válasz Memmaao #2115 üzenetére
Ázok a srácok nagyon gagyik...😂😂😂én érdeklődtem náluk egy bizonyos samsung tehát gyári tok felől...azt mondta a srác hogy az nem gyári vagy ha mégis akkor azt biztos az Usa piacra szánták úgyhogy nálunk tuti nem is lehet majd kapni 😂😂😂 nagyon kis butusok és kurvára nem értenek a dolgokhoz 😁😁😁 fejlövés...
-
JohnnYx0030
csendes tag
A héten vettem egy usb-s áram mérőt.
A gyorstöltés csak kikapcsolt kijelzővel aktiválódik be.
Bekapcsolt kijelzővel a vezetékes gyorstöltésnél is csak 5V 1.7A vesz fel a készülék.
Majd megmérem az s7 vezeték nélküli töltőt is.Szerk.
Ja és a kábel nagyon tudja befolyásolni az eredményeket.[ Szerkesztve ]
-
SX Wave
aktív tag
Teljesen fölösleges beruházás volt részemről is ez az állítható vezetéknélküli töltő, csak porosodik itt nekem.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
Colani
tag
válasz SX Wave #2144 üzenetére
Én neha aut sem tudom hol van de most felkutatom és használni fogom 😂😂😂😂 én 49.90 euróért vettem....nekem ez a Dex sem jön be annnyira....És ha jól láttam az sem tud gyors töltést? Ebben nem vagyok biztos lehet vki többet tud ennél nálam....a telefont azért imadom 😁😁😁😍😍😍
-
james008bond
őstag
válasz JohnnYx0030 #2143 üzenetére
Mint ahogy a használatiban le is van ez írva. Legalábbis S6E+ és S7E esetén is le volt.
Más.
Ma a Note 8 is elkezdte, amit már S7E is. Többször is hívtak ma, ki nem csörgött, csak tájékoztató sms jött, hogy volt nem fogadott hívásom. És még a híváslistában se szerepelt a hívás. Az egyik hívás ismert számról jött és nincs beállítva hívásszűrés ( főleg nem a párom számára ). Tehát ezt a hibát ebbe a készülékbe is berakták annyi különbséggel, hogy nem kellett mókázni repülőmód be/ki játékkal utána.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz SX Wave #2144 üzenetére
Nos igen és még instabilan is áll rajta a telefon. A régieken gumi borítás volt, azokon stabilan állt/feküdt. Jövőre vajon mit találnak ki? Volt fekve töltő, aztán lett döntve töltő, most van fekve és döntve is töltő....csak közben az energiahatékonyság nem javult illetve egyáltalán nincs rajta stabilan. És nagyon drága. Kínából mondjuk harmad áron van és az töltővel, kábellel. Igaz, hogy fake, viszont működik. Igaz használni se merem az új telefont.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
S e t h
nagyúr
-
SX Wave
aktív tag
Én azt vettem észre, hogy a de DeX se nem lassítja, se nem gyorsítja töltést, hisz nem ez a dolga, hanem csak simán továbbítja a szuflát a telefonba miközben lightos számítógépként használod.
#2146 S e t h nagyon szívesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest