Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kkp900
senior tag
Nem csak néztem meg is vettem azért írom a véleményt róla!Szilikon de a hátulja kemény műanyag.Akkor jó ha a fólia jó meg is rendeltem a biztonságért.A Wishről ajánlottak egy üvegfóliát arra várok hogy megérkezzen végre hogy feltehessem .Lejön e vagy nem majd.Aztán tartalékba marad ez a fólia.Mondjuk a hátuljára felteszem hogy védjem.Azt az egyet nem értem higy gyárilag miért nem lehet normális fóliát eleve rárakni mint régen!???Aztán akinek nem kell az leveszi.Ennyi pénzért azért egy ilyen komoly értékű dolog beleférhetne.Tisztelt Samuka!
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Hogyhogy pl. a MediaMarkt is Dual SIM-es Note 8-at árul? És hogyhogy SM-N950F néven, amikor a dualé a SM-N950FD név?
Vagy ebből már csak Dual SIM-es van?Szeretnék venni, de eddig a dualos Samsungokról mindig a szürke importra asszociáltam. Most akkor hogy is van ez?
Köszi!
SZERK:
Közben látom már, miről lehet szó:
[link][ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
válasz Winchester95 #2743 üzenetére
Anno az S6 Edge-re vettem először és utoljára ScreenKnight fóliát.
Felraktam rá a szappanos módszerrel. Egy nap után szépen eltűntek a buborékok. De, ha nagyobb szösz került alá véletlen az látszani fog. Plusz, nekem nagyon puha és ragadós volt maga a fólia. 4 napot bírtam vele és leszedtem.
A hátlapi fólia már akkor sem volt méretpontos. Jó pár milliméterrel keskenyebb mint maga a telefon.Lehet, hogy valakinek bejön, én a magam részéről nem kultiváltam. A megoldás maga nem lenne rossz, de a fólia minősége szerintem nem az igazi!
-
OCTAMD
őstag
-
Taci
addikt
De ez alapján akkor a MediaMarkt és az Edigital is pl. rosszul tünteti fel az általuk árult Note 8-akat, hisz' így vannak hirdetve:
SAMSUNG Galaxy Note 8 fekete Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon (SM-N950F)
Samsung Galaxy Note8 (SM-G950) Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon, Black (Android)Amúgy azért érdekel ennyire, mert a bolt, ahonnan venném (megbízható helyi számítástechnikai bolt, már 10+ éve működik ugyanott), pont így árulja, hogy N950F Dual SIM, hivatalos magyarországi forgalmazó magyar garancialevéllel. Ezért szeretném tudni, hogy most akkor mit is gondoljak.
Ezek szerint akkor minden itthoni Note 8 Dual SIM-es? (Hibrid, tehát a memóriakártya foglalata az SIM-kártyához is használható?)
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Kinek recseg már a hangszóró?
Nekem néha furcsán szólal meg a csengőhang, nem mindig, de van amikor recsegéssel kezdi a z első dallamot. -
fuzics
csendes tag
Megismétlem ..
hol vettetek (relatíve olcsón, kb. 290 000 bruttoig) olyan Note 8-at, amit a Samsungnál be lehet regisztrálni?
Ha személyes üzenetben írtok azt is megköszönöm -
RichErm
csendes tag
Sziasztok!
Tudjátok aktiválni a 100GB OneDrive 2évre, ajándék tárhelyet a note8-hoz?
Nekem S7edge-hez sikerült, meg is kaptam, de áprilisban lejár a 2év, viszont most nem kaptam meg az új telefonhoz!
Köszönöm
Galaxy S3 -> Galaxy Alpha -> Galaxy Note 4 ->Iphone 6s -> Galaxy S7 edge -> Galaxy Note8 -> Galaxy S10 Plus -> Iphone 8 -> IPH 11 -> IPH 12 Pro Max -> IPH 13 Pro Max
-
kkp900
senior tag
Szolgáltatónál vettre is jár és már független is pld a telekomnál!Nekem telenoros és regisztráltam és megvan a 2 év! A szolgáltatók alapbóla adják a 2 évet én csak a házhozjövő garancia miatt regisztráltam be,ne kelljen utaztatni felslegesen több hétig ha vaj van.Szóval szolgálatóknál is veheted és ott lesz annyiért szerintem.
-
kkp900
senior tag
Valaki azt írta a face csoportban ,hogy feltette a S8+ fóliát rá és tökéletes! A gyári Samsungot ami 2db 3000 ft.Valaki esetleg probálta még?
-
OCTAMD
őstag
válasz Memmaao #2784 üzenetére
Én már nem javulok...
Borzalmasan lement kint németben osztrákban az ára a Note8nak,ahonnan rendelnek a webshopok.
Ezért a magyar szolgáltatósokat is már csak olcsón lehet elnyomni.
Érdemes figyelni az árakat a neten
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
SzuMe
tag
Ki milyen billentyűzetet használ ezen a tepsin?
Iphone után kicsit fura a gyári Samsung bill. -
S e t h
nagyúr
+1
csocsoszán
Ez így van, de még mindig jobb mint sok másik.
Én hosszú évek után kukáztam a swypot, kipróbáltam jó pár bill. appot, de egyikkel sem tudtam olyan gyorsan flowwal írni.
Egyébként nem tudom csiszoltak-e rajta, de hónapok kihagyása után mintha kicsit jobb lenne, viszont a mostani frissítést még nem mertem felrakni.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
thebear007
aktív tag
válasz Szellem. #2741 üzenetére
Nekem is van Alcantara, és Uag, valamint Spigen és Samu armor tokok, de a kedvenc a vékony gyári.
A dualos hátlapján is rá van írva, hogy Duos.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
Teal'C
veterán
válasz thebear007 #2794 üzenetére
Csak a duálos hátlapjára van ráírva hogy duos! Vagy mire gondoltál?
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
attila132%
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Note 8-at, viszont szerelmes lettem a Deep Sea Blue változatba.
Valaki esetleg nem találkozott webshopban, boltban vele? Az se baj, ha nem magyar oldal, de mindenképp kéket szeretnék venni, és eddig sehol nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs