Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Valaki tudja, hogy eDigital boltokban mikortól lesz ténylegesen elérhető? 15? Vagy aznap még csak a Samsung üzletekben lesz?
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
26-i eDigital rendelés: még semmi (illetve még mindig csak "beszállításra vár").
-
Luser2000
addikt
válasz anadroid #419 üzenetére
Mammut?
Reggel, amikor ránéztem még csak Dunakeszin volt elérhető. Úgy látszik, hogy ahogy nyitnak a boltok (jár körbe az áru terítő autó), úgy jönnek fel az egyéb átvételi helyek. Csak azt nem értem, hogy a FEKETE színnel mi van? Az még sehol nincs.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
Aki megy SES-be, rákérdezne: tudom, hogy a DEX csak előrendelőknek járt, de hátha aki ma venné meg személyesen, annak is adnak.
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #440 üzenetére
Na, ma végül csak sikerült elhozni a rendelést. Belaktam. Tegnap megérkezett hozzá a vezeték nélküli töltő (a gyári, döntött kivitelre "hasonlít", illetve még kedden egy Baseus tok.
-
-
Luser2000
addikt
válasz Rabidsnail #739 üzenetére
Már vásároltam náluk többször is, IT termékeket, régebben telefon tartozékokat. Korábban a XI. kerületben volt, Pestre költöztek. Én megbízhatónak tartom. A készülékre azt írják 24hónap Samsung garancia. Rendelés előtt telefonon kérdezz rá.
-
Luser2000
addikt
Az ED-s készülékem Termékregisztráció után csak 1 év garit ír. Mennyi idő kell, hogy "hivatalos" készülékként érzékelje? Kell ilyenkor törölni, majd újra regisztrálni, vagy egyszer csak átvált 2 év garanciára?
-
-
-
Luser2000
addikt
Aki hazai szolgáltatós készülék függetlenítésében gondolkozik: --> egy kapcsolódó bejegyzés
-
Luser2000
addikt
3 töltésen vagyok túl. A saját szokásaim, telepítéseim alapján szombat óta azt tapasztalom, hogy érdemben lassabban merül, mint ahogyan az S8+ tette (nálam). Igaz csak kísérletképpen, de kettő napot megkockáztattam már vele. Az S8+ esetében nem volt ilyen "kényszerem". :-)
Ahogyan sokan vélelmezték (kevesebben meg már tapasztalták is), semmivel sem rosszabb, mint az S8+ volt és a jelek szerint talán még jobb is annál.
-
Luser2000
addikt
Ezt a gyártói garanciát úgy kell érteni, hogy itthon csak 1 év érvényes rá (mert nem a hazai "hivatalos" nagykereskedőkön - Bravophone, Strong&Unique) keresztül érkezett, hanem valamilyen EU-s országból). Tehát: gyártói, de nem pont az a gyártói, amit az itthon hivatalos forrásból származók esetében jelent a gyártói.
-
Luser2000
addikt
Segítsetek pls!
Hol a nyavajában találom azt a beállítást, ahol a különböző tevékenységeket (pl. bejövő hívás, SMS, naptári értesítés) a telefon vagy a képernyő, vagy a LED villogtatásával jelzi?
-
Luser2000
addikt
Én 16+án hoztam el az ED-ből, 18-án próbáltam regisztrálni, de akkor nem adot +12hónapot (de engedte a termékregisztrációt). Ma kitöröltem, megcsináltam újra és ma már adta a kiterjesztett garit. (Idő kell míg az értékesített példányok azonosító számai felkerülnek a rendszerbe).
-
Luser2000
addikt
Bosszantó :ha rajta van a készüléken a tok, amit használok hozzá, akkor nem lehet normálisan csatlakoztatni a DEX dokkolóhoz, mert nem tud elég hosszan benyúlni a csatlakozó.
Egész vékony tokot használok pedig.Ti nem szívtok ezzel?
-
Luser2000
addikt
Fél óra kotorászás kevés volt, hogy találjak USB C 3.1 toldót ami nem 1 hónap múlva érkezik meg és értelmes áron van. Felfüggesztem a keresgélést, megpróbálok véletlenszerűen az utamba eső üzletekben keresni ilyesmit.
Ha találnál, akkor szólj pls. Köszi![ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz BeastMode #1512 üzenetére
Fura, hogy az Apple telefonok hangszórója (kihangosítója) gyakorlatilag az összes egyéb elterjedt gyártó készülékét körökkel veri. A Samsunghoz képest sokkal teltebb, erőteljesebb hangja van, szélesebb spektrumban. És évek óta képtelen ebben lekörözni őket (bárki) a Samsung. (Én otthon irigy vagyok a Feleségem ájfonjának és ájpedjének hangjára; az én androidos ketyeréim sosem értek még a közelébe sem ebben). Nem értem miért...
-
Luser2000
addikt
A DEX kompatibilis (és nem kompatibilis) tokokról össze kellene állítsunk egy listát és betenni az Összefoglalóba.
-
Luser2000
addikt
válasz Retekcloud #1978 üzenetére
Ha az egyiken netezel és a másikra hívás jön, akkor simán fogadod a hívást, közben a net leáll.
Ha amin nezetel ugyan arra ugyan akkor hívás is jön, akkor VoLTE esetén nem áll le a nezetés (de ez Szolgáltatófüggő).
Ha az egyiken beszélsz, és a másikra jön hívás, akkor a készülék illetve a Szolgáltató oldali beállításoktól függően történhet pár dolog:
- foglaltat jelez a túloldal
- nem elérhetőt jelez a túlodla
- vagy becsörög az akítv hívásba (ekkor átirányítás van, ami ha fogadod a második hívást, akkor díjköteles).
Meg ilyesmik, :-)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz #65510400 #2124 üzenetére
Lehet, hogy cseppet sem profitabilis a SES üzemeltetése és lehet, hogy a Samsung nagyon nehezen talál olyan vállalkozót, aki helyben nyitna ilyen üzletet. Kényszerpálya. Fontosabb neki a helyi jelenlét, minthogy megvonja a jogot a jelenlegi üzemeltetőtől.
-
Luser2000
addikt
válasz Luser2000 #2125 üzenetére
Jaaaa, hogy ez valami "himihumi" Samsung. Fasza dzsíméles ímél címük van. samsungpecscsp@gmail.com
-
Luser2000
addikt
válasz james008bond #2590 üzenetére
Szia!
Mi a kérdés az Osmo kapcsán?
Nekem van egy a polcon, igaz aN8-al még nem használtam, csak az S8+ készülékkel.
(Már ott is határon éreztem a méretet, a N8-nál még obban ki van maxolva).Üdv.: Balázs
-
Luser2000
addikt
Ne vidd vissza. Néhány nap és tudod majd regisztrálni.
A szállítményok beérkezése / az értékesítés időpontjára nem mindig kerülnek fel a hazai serialok az adatbázisba. így volt ez a szeptember 15-i megjelenéskor is. Többünknek csak kb 1 hét után sikerült.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest