- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Pedig nagyon szelektalok es nem szemetelek. Ami nem kell, azt torlom, vagy tiltom.
De pl. csak a GPS-hez 4 app van fent, es nem is turazok. Emailbol is kenytelen vagyok ket klienst hasznalni es meg sorolhatnam. Ha az ember aktivan hasznalja a telefont tobb celra is, eszre se veszi milyen gyorsan felmegy az appok szama.Jatekhoz is 4 program van fent, amik nelkul el se inditom a jatekot.
-
-
S e t h
nagyúr
A fogása nagyon jó, a védelem sem rossz, bár még kicsit zavar az oldalsó rész relatív gyengesége ebből a szempontból, látható is az oldalsó képen a fekete szöszös rész, az már az előlap, hát kicsit feljebb van mint a tok, szépnek szép így, de nem túlzottan hatékony a védelem.
A hátsó képen ha rázoomol az ember, akkor látható a gombok mellett a jobb oldalon a sötét csík, na ott el van válva 1-2 mm szélességben, ha kézzel összenyomom akkor jó kb fél percig, aztán újra ott rés, kicsit zavar, mert nem ezt vártam a cégtől. Ezért nem rendelek most másikat, plusz ezt sem küldöm vissza.Az akciós árát viszont megérte, nekem kb volt 7000 forintban, most meg közel 12-13 postával kintről, annyiért már itthonról is beszerezhető és lehet reklamálni ha vmi gond van.
-
S e t h
nagyúr
Képem még nincs, de nem felhőtlen az örömöm.Hogy is mondjam, mintha nem lenne olyan minőségi mint a korábbi Spigen tokjaim.
Egy helyen mintha a ragasztás sem lenne elég erős, kicsit el van válva, majd feldobom róla a képet.
De ami a legjobban meglepett, bár mire számíthattam, ezek a hajlított szélű telefonok már csak ilyenek. Alul és felül a gumiperem jól az üveg fölé ér, de a széleken az üveg van feljebb, ergo biztosan csak a hátlapot védi.
Nem hiszem, hogy ez egyértelműen a tok hibája, hiszen gondolom a tokok jó része ilyen, kivéve ha valamilyen brutálisan vastagot vesz az ember.Az meg megölné azt esztétikát. -
bebuci
tag
Én Németországban kaptam kézhez, nincs gond a rendelésekkel, sőt mindenütt azonnal megvehető, van bőven raktáron. Szerintem ez Magyarországon is helyre áll. A telefon egyébként q..va jó, napról napra jobban tetszik. Egyébként én is kéket szerettem volna, de a fekete egyre jobban bejön. Én egyébként felraktam rá az Adw launcher, a tök fekete app drawerrel nagyon pöpecül fest...
-
S e t h
nagyúr
Nagyjából mindegy melyik színt veszed ha tokban lesz.
Nekem a fekete is tetszett, aztán hirtelen elhatározásból azért az aranyat választottam, mert a feketén minden egyes ujjnyom meglátszott, az aranyon nem.
Ami persze oltári jelentőséggel bír majd egy tokban.De mivel egyre nagyobb méreteket ölt a light bleed mizéria, célszerű ellenőrizni vásárláskor(ha személyesen történik), hogy itt "szivárog"-e a fény.
-
S e t h
nagyúr
Ez szimplán a jövő.
Kötnék bele de nem nagyon tudok.
Itt van mellette a Note 4, mondhatni ódonnak hat, de még a rendszer is sokkal döcögősebbnek.Én sem akartam még megvenni, de aztán amikor megtudtam, hogy hol van kirakva arany és fekete is, mentem érte 160 kilométert, megfogtam és nem tudtam elengedni.
-
bebuci
tag
Hát én is a note 4-ről váltottam... Eleinte egy kicsit szokni kellett főleg az s pen használatát és a hozzá rendelt programokat. De így három nap elteltével azt kell mondjam, hogy ég és föld a különbség a két teló között... Ez inkább olyan hűha érzés. Egy dolgot hiányolok csak a note 4-ből: az oldalsó gombpanelt. Amit találtam hozzá az mind elég gagyi, pedig ekkora telóhoz bizony szükséges.
-
törölt tag
Ka kinagyítod ebben a hozzászólásban a képet, akkor látszik, hogy a kijelző lehajló élei olyanok, mint egy élvilágított üveg.
Úgy néz ki, elég egy minimális illesztési pontatlanság, és máris ilyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest