Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz vodrosjozsi #1017 üzenetére
"Ez azert elég nagy hiba.. az a baj, hogy nem nagy hiba"
Na ezzel elég nehéz vitatkozni.
-
mjani1172
addikt
"valószínűleg ebbe az elqurt országba inkább selejtes példányok vannak nagyobb százalékban."
Ez egy szép és okos hozzászólás volt. Szerintem meg is tudnád nevezni konkrétan azt a magyart aki ezért felel.
Felvázolnád ennek a technikai részleteit, hogy ezt hogy oldják meg hogy erre a kis piacra direkt eljutassák a szart? Szerintem a Rogán Tóni egyenként nézi meg még a kikötőben.
[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Bár nekem nincs ilyen telefonom, de a képek alapján nem tartom zavarónak, ahogy a jelenség látszódik, szvsz csak valami kis "tömítés" lehet a gond. A használhatóságot tudtommal nem befolyásolja, kivéve ha valaki egy sötét szobában sötét képernyőt bámul megdöntve.
Bár úgy látom ezt nagyon sokan csinálják itt.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
válasz mjani1172 #2534 üzenetére
Már az elején leszögezem mindenki ott vesz és azt amit akar. Manapság már mindenki tudhatja hogy működnek a zug gsmek. Aki meg ennek ellenére nem tudja vagy nem érti az ne eröltesse azt a dumát mintha ez egy szuper megbízható dolog lenne mert nem az.
Persze nem törvényszerű hogy elromlik a telefon és akkor nincs gond. De ha elromlik vagy nem tiszta a beszerzés akkor szívás. Mert nem a bolt fog bukni a végén.
Tavaly egy boltot egy pár fórumozó rettenetesen megbízhatónak és réginek titulált,mikor vitatkoztunk jöttek a nagyképű dumával, ezer éves meg stb.
Két kattintás és megnéztem bolt hátterét, egy panellakás 3.emeletén egy ukrán nő a tulaj és kb fél éve alapították. Mikor szóvátettem, azt mondták ez semmit nem jelent.
Karácsonykor elveim ellenére vettem egy nexust és mivel csak zug gsm nél volt elérhető a határidő is szorított, ott vettem. Rábeszéltek a 2 év garira, 10 rugó plusz, mondom legyen.
Szuper megbízható bolt, csillagos ötös értékelés, januárban már nem nyitott ki.
Ilyen nagy értékű eszközt nem vennék csak hivatalos helyen.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
válasz csocsoszán #2571 üzenetére
És jobb kedvvel töltene el ha monjuk 3-al kezdődne?
Nem tudom mi értelme van, én sosem futtattam, de 3 éve már a tesztekben sem olvasom.
Le kell törölni mindent, berakni a hűtőbe és akkor jobb lesz azt írják. -
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
válasz Aryon87 #6504 üzenetére
A parlamentes képnél a Note fotóin mintha láthatósági mellény lenne a füvön. Nagyon rikít.
Egyébként szép, meg jó, de ez valahogy természetellenes, a többihez képest is.
Nem tudom milyen a valóságban a szobor talapzatának színe, de a másik kettő hasonló, a Note itt is nagyon más.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
Sziasztok!
Elérhető erre a telefonra, 100% os hívásrögzítő?
Sajnos a mate9 - em, amióta oreora váltott csak rootolt készüléken megy,én nem akarom ez miatt bukni a garit, nem is értek hozzá, nem akarom buherálni.
Viszont a hívásrögzítő nekem fontos, a meló miatt. -
mjani1172
addikt
Ez jó hír! Köszönöm mindenkinek!
-
mjani1172
addikt
-
mjani1172
addikt
válasz OCTAMD #10441 üzenetére
Állandóan ezt a “nagyker" - t emlegeted kicsit misztikusan, már nagyon régóta.
Van a "nagyker" - nek valami konkrét elérhetősége?
Csak kiváncsi lennék mi a hivatalos álláspontjuk.
Azzal amit ott leírnak, véget lehetne venni ennek a sok vitának, látják az emberek mi a kinti hivatalos eljárás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat