Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:43:27

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27027) Techpriest


Techpriest
csendes tag

Tegnap visszavittem a Note 4-et a Samsunghoz, mert a kamera rohadtul idegesített. Direkt a Váci úti szervizbe vittem, mert nővérem minden egyes alkalommal dicsérte őket, elég sokszor ment már oda mindenféle ügyben.
Tehát elvittem a készüléket, az ügyintéző hölgynek sikeresen tudta produkálni a telefon a kamera fókusz problémát, örültem, mert eléggé kiszámíthatatlanul jött elő. Utána telefonál, hogy van e hozzá alkatrész, a pár perces beszélgetés után a hölgy annyit közöl velem, hogy szerencsém van, azt mondták, hogy van hozzá alkatrész, nyugodtan adjam le még azon a napon elkészül, sms-ben értesítenek, mikor mehetek érte. Felajánlottak egy csere készüléket és én meg ott vacilláltam, hogy arra a pár órára minek... na végül elfogadtam és milyen jól is tettem. Este 7 előtt pár perccel jött egy sms, csak nem épp a várva várt hírrel... "Tisztel Ügyfelünk a telefonhoz alkatrészt(?!) kellett rendelni, annak beérkezéséig szíves türelmét."
Ma hívom őket, hogy mégis milyen alkatrészt kellett hozzá rendelni (ha elméletileg volt hozzá?!) és hogy az meddig tart úgy általában? A telefonban lévő hölgy azt mondta, hogy nem tudja... :N
No comment :C

Na bocsánat, csak ki kellett írnom magamból :D (Idén már a harmadik garanciális ügyintézésben... és már nem vagyok olyan "lelkes" :F )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.