Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz1983
aktív tag
Na megvan a spigen neo hybrid tokom.... Hat ez valami embertelen jó cucc annyira prémium az egész hogy nem is találok rá szavakat
Ja és nagy dögös lesz tőle az amúgy is gyönyörű telefon.Give them nothing but take from them everything
-
veterán
-
Varszegig
veterán
JÖn a Nokia HERE navi androidra, Samsung galaxy tulajoknak ingyen. Offline navi.
-
Locsi
senior tag
válasz gyuri81 #21205 üzenetére
Szerintem ez magának a 4.4-es rendszernek a hibája, mert nekem előfordult még a Note 1-el is főzött Asylum Omni rommal ugyanez, avval a különbséggel, hogy a ez a task manager program, szépen meg tudta mutatni, melyik alkalmazás ragadt be, pl a google+, és akkor azt nem telepítettem.
-
tomee007007
őstag
Este teszteltem az energiatakarékos módot, kikapcsolva kb 20-30%- al több a fogyasztás készenlétben.
Szóval marad bekapcsolva -
veterán
-
migabi24
nagyúr
-
gabesszg
aktív tag
válasz tomee007007 #21213 üzenetére
Sygic-tól én nem hatódtam meg ugyanúgy ökörségeket mond, mint a navigon sokszor. Múltkor akkor töröltem ki végleg a navigon-t amikor egy lakótelep helyett csepelen egy üdülő részre vitt ahol kb egy G Merci ha el tud menni, na akkor szerintem a programozók szülei csuklottak. Mondjuk sygic eu térképpel nem az enyémmel próbáltam mert nekem nincs megvéve. Ami kérdésem lenne még, igo hivatalosan nem lehet letölteni(/megvenni) androidra? Én kerestem most playen nem találtam.
-
bbubby00
őstag
válasz Peterson_ #21154 üzenetére
Nekem mar 2is eltorott. Es nem a Neo hanem a SlimArmor. Jo az egyiket reszegen szedtem le
A vicces az hogy a 2.tokom nem csak a hangero gombnal, hanem a bekapcsolo gombnal is vegig van belulrol repedve pedig alulrol kezdem meg es havi 1x szedem le. Lehet h en vagyok a ritka bena, de nekem a samsungos csavo is eltort egyet. Csinaljatok nekem egy tutorialt, h ti hogy szeditek leEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
veterán
válasz migabi24 #21215 üzenetére
Visszaállítás előtt root-olva volt és figyeltem én minden féle progival, hogy mi ragadhat be, de semmi érdemlegeset nem mutattak.
Úgy érzem már így is túl sok időt b@sztam el az egész dologra, így marad a naponkénti újraindítás.
Ha valakinek van kedve akkor tegye fel a cpu-z-t és mondjuk félnaponta nézzen rá a programra, hogy nála, hogyan mennek a magok. (
Mint ahogy migabi24 is írta így kell kinéznie:
cpu 0 300Mhz
cpu 1 stopped
cpu 2 stopped
cpu 3 stoppedEllenkező esetben merülni fog a telefon mint a Titanic.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
zsolt501
nagyúr
Érdeklődnék, hogy aki AC-s WiFi hálózatban használja a készüléket az milyen sebességet ért el vele?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz fojtviki #21237 üzenetére
Ennyit még a Note 2-vel is elérek, pedig az nem AC-s hanem csak N-es 5GHz-n. 46Mb/s lefelé 51Mb/s felfelé és 150-es kapcsolatot ír, a netem Digi500-sa.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Locutus
veterán
válasz Parallaxis #21241 üzenetére
Szerintem a speedtest egy szar mobilról. Nekem mutatott már 70mbit-et is Note3-on, holott csak 50-es a netem...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
P3Dr0
senior tag
válasz gyuri81 #21231 üzenetére
Gyuri. En a mai napig a kernelre gyanakszom. Azonkivul ha xposed keretrendszered akkor azon belul is van am sok szepen osszehanyt vacak amik meritik a telefon. Nalam az S5 tema volt anno ami rongyra meritette a telefont. Egyebkent egy ido utan siman eszrevenni,hogy mind a 4 mag porog mert a telefon kellemes kezmeleg es merul is
Mikor csak 1 mag megy az egesz hatlap jeghideg es nem nagyon merul.....
En inkabb ujra inditgatom 2-3 naponta aztan annyi. 1 perc az eletembol nem nagy dolog. Azert ha rajonbel mi a gond engem is erdekelne -
zsolt501
nagyúr
Ha jól sejtem olyan 200Mb/s körül lehet AC-s hálózaton akkor ez a telefon, mert az már nem rossz.
Sőt 80MHz-n a 400-at is tudhatja ami már nagyobb állományok esetén egész jól jöhet.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
őstag
Akkor nem nagyon ertem. Kabelen megvan a kozel 152 Mbps, telefonon pedig max 40-et lattunk eddig de inkabb kevesebb. Honnan tudom azt, hogy 5Ghz-n csatlakozom e? Remelem nem a routeren kell beallitani A router biztos, hogy AC, mondjuk a virgin adta de akkor is AC.
-
r0by
addikt
Nekem 5GHz-en 433Mbps-et ír a csatlakozásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic