Hirdetés
-
LOGOUT.hu
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atii91
tag
válasz bbubby00 #20342 üzenetére
Énis ebben a cipőben járok, 1 óra fórum olvasása opera mini-vel megtakarítás mód bekapcsolása mellett csakúgy repül a 15-20% 3G-n, 10hónapos az i5öm, csak egyenlőre még nem tudom mire váltsak, samuból a nóta 3 jöhet szóba azért figyelem ezt a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
Nem tudom hasznalja e valaki az endomondot vagy runkeepert futashoz note3-n.
Az a gondom, hogy nem all fel rendesen a gps. 60 perc alatt sem latja hom vagyok egyik proginal sem csak neha ilyen 1-2 km-t mér.
Autozaskor ha navigalok, Wazze vagy sima google navigacio ott teljesen tokeletesen mukodik a gps. De a futo progikkal nem megy -
Nah 10 perc e-búk , power széving módban és 6% elpárolgott a 100ból
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Chrys_
addikt
válasz Lacko84 #20246 üzenetére
Én NINETEC 14000-t használok. Perfekt.
-
-
törölt tag
válasz bitpork #20355 üzenetére
Szvsz az agyon ajnározott Snapdragon egy hulladék fos. A Note eléggé télies időben jött, nem volt nagy melegben, most jött neki a nyár, és b*szakszik. Sose melegedett még így a telefon, nem is fogyasztott ennyit. Tegnap fullosan újrahúztam, semmi javulás. Ezért gondolok a procira. Persze elképzelhető, hogy hülyeség, de eléggé hirtelen jött ez a Snapdragon és került minden telefonba...
-
-
muratomi1
senior tag
válasz #24536576 #20362 üzenetére
Ja parasztvakítás mert csak 1,49ghzen megy a max órajel meg 2,23ghz amit kb elérhet. De kérdem én miért lenne ezek után gyorsabb az s3nál ha majdnemhogy ugyanazon a procijelen fut? no m1 is beállítottam 1ghzre és vígan fut így is.
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
migabi24
nagyúr
válasz muratomi1 #20365 üzenetére
Jó nagy butaságokat írsz, soha nincs és nem is lesz fix órajel, erre van a governor és az i/o sheduler kitalálva, azok vezérlik a procit az elvégezendő feladatok fügvényében, amire te gondolsz az a thermal throttling, azaz a cpu hővédelme ami melegedés hatására visszaveszi a teljesítményt, hogy ne gyulladjon ki a telefon
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz migabi24 #20367 üzenetére
Xposed modullal ki is lehet iktatni, de még is van az ára...
Egyébként szintén cáfolnám ezt az órajel mizériát, megy az 2.3-mon is, meg 300MHz-es minimumon is.
Elég feltenni pl. a Nofrills CPU-t, ott gyönyörűen mutatja az órajeleket.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Icetee
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, ahogy észre vettem nem mindenki van megelégedve a Note 3 készülékével. Nekem most egy S3-as telefonom van, ami már 1,5 éves ezt szeretném Note-re lecserélni első sorban az üzemidő és a szép nagy képernyő miatt
Kérdésem a következő lenne felétek: Látom hogy van N900 meg N9005-ös Note 3. Ez ahogy utána olvastam olyan mint az S4-nél, hogy az egyik nem az itteni piacra készült, kicsit gyengébb benne a proci és nem tudja a 4G-t. Van esetleg valakinek itt N900-as Note 3-as telefonja? Mik a tapasztalatai vele itthon, vagy érdemesebb megvenni az N9005-öt? Nem nagyon szoktam mobil netezni, mert ahol vagyok többnyire van wifi így csak akkor kapcsolom be ha útközben valamit gyorsan meg szeretnék nézni.
Nagyon megtetszett a Note 3 Rose Gold változat, de ahogy néztem az csak az N900-ba van, vagy csak én nem találtam N9005-ös verziót ebből?
-
Tatu-1981
tag
Azt tudja valaki, hogy android 4.4 alatt a külső programoknak csak a memória kártya írási joga van korlátozva, vagy ugyanez a korlátozás az USB OTG-vel rádugott pendrive-ok, esetleg mobil winchesterek esetén is fennáll?
-
válasz Icetee #20370 üzenetére
Én most álltam át az s3 ról N9005-re. Tegnap este levetem a töltőről, kb 10 perc e-könyv és 6% mínusz. Ma voipeztem kicsit meg telefonáltam (sac15 perc ) és már 77%-on vagyok.
Itt azt mondták a srácok hogy kell neki kis idő amíg beáll az új akksi, uh majdmöglássuk.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
bbubby00
őstag
válasz Atii91 #20353 üzenetére
Nem fogsz rosszul járni a Note szériával. Én angliában laktam amikor megjelent az i5 szeptemberben és egyből meg is vettem. Kopott is rendesen, de nem csak az akksija hanem a színe is
Aztán meghalt a laptopom és úgy voltam vele, hogy csak a Note2 jöhet szóba a nagy kijelző és a hosszú üzemidő végett!
Nem bántam meg, azóta is csak Note!!! A kettőt is csak azért cseréltem le háromra, mert betörtem a kijelzőjét, és olcsóbb volt venni egy új készüléket, mint egy kijelzőt cserélni.
Úgyhogy dobd ki az almát a picsába és csatlakozz közénk bátran!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
kiskornel
addikt
válasz muratomi1 #20365 üzenetére
Ez helyesség... mit gondolsz a sebességtesztekben miért tud több pontot elérni? A megahertzek és magok száma mellett sokminden befolyásolhatja a gyorsaságot. Architektúra, párhuzamos feldolgozóegységek száma, chache memória mennyisége... tesztek átlaga csk nem csal.
Amúgy akkor akadozik, mikor memóriaelérés van... illetve háttértár.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
-
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Ismeri valaki őket: [link]
Állításuk szerint gyári garit adnak...Mindenki magának hülye!
-
válasz keccsa #20382 üzenetére
Ez baromi eccerű. Felhívod a Samu hotliájnt, bemondod a z üzemeletető cég nevét és ők megmondják h partnerek-e. Ha nem akkor felejtős. A samu tévémmel megjártam mert elhittem hogy hivatalos samu gari, és mikor beregeltem akkor jött az arczomba az infó hogy a 2 helyett csak 1 év mert nem ismerik az eladót.
-
Icetee
aktív tag
válasz keccsa #20382 üzenetére
Én innen venném: [Note 3 Ujmobilok]
Az S3-at is tőlük vettem az is gyári garisként volt eladva, azóta volt Samsungnál párszor a háztól-házig is elfogadta minden gond nélkül. Árban pedig verhetetlenek!
bitpork: Az új aksiknak szerintem már nem kell "beállni". Nekem egyszer cserélték gariba még az nagyon szuper volt, de ahogy múlt az idő egyre gyengébb lett. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a mostani aksik kb fél év - év intervallum alatt eléggé legatyásodnak. Rámehetnének már erre is,, hogy nem csak a kijelzőt meg a tudást növeljék, hanem az aksit is fejleszthetnék. Bár ahogy hallottam drága az új technológia még ami kiváltaná a lithiumos aksikat.
[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
válasz Icetee #20384 üzenetére
Tapasztalatból állítom, hogy aksinak bizony be kell állni. Sőt, még ha simán csak romot cserélsz, akkor is egy-két nap, mire összeáll az aksiidő. (Nem vitának szánom, csak megfigyelés. Vélemények eltérőek ☺)
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Mennyire pontos a note 3 beépített hőmérője? Az accu meg a hőmérő kb azonosat mutat de a belső hőmérő sac 4 °C-kal többet adagol.
-
-
-
-
sxerox
csendes tag
sziasztok
a note3 ban is van hőmérő?
hogyan kell azt előcsalni?Vodafone 389 tizennyolc 4 hat
-
Parallaxis
addikt
Ma reggel frissült a Youtube app, azóta nem működik. Indítás után a Hiba történt - Újra üzenet látszik csak.
Másnál is?
-
bbubby00
őstag
válasz Parallaxis #20393 üzenetére
Nálam csak 15másodpercenként befagy a videó.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
muratomi1
senior tag
2 perce törölte a mentett wifi jelszavakat.. tényleg kurva idegesítő
[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
r0by
addikt
-
tajner10
tag
Ez az üzlet mennyire megbízható ezalatt azt értem hogy garancia vásárlás stb
http://b-tel.hu/mobil/Samsung/N9005_Galaxy_Note_3_LTE_32GB_Black -
Caaabi
senior tag
Sziasztok , azt nem tudja valaki hogy ha letöltök valamit az miért nem jelenik meg a noti bárban? Csak fajlkezelő, download mappaba navigalva tudom megnyitni...van fent xposed esetleg abban lehetséges h valamit elallitottam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest