Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz fujifilm1 #22990 üzenetére
Én is most vettem a múlt héten egy pár hónaposat. Meg is lepődtem, hogy mennyivel olcsóbb volt a licites oldalon, mint itt a HA-n..
Használom egészséggel, durván jó a cucc. LG-HTC-Sony androidos telók uán most elértem a Samsungig. Egyelőre a Touchwiz tetszik a legjobban funkcionalitásában, a Senseben a a widgetek jobbak. Egyelőre ennyi.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
bobace
addikt
válasz jaktib #26814 üzenetére
Valahol írták visszább, hogy ha frissítés előtt aktív volt, akkor működik, ha akkor passzív volt, akkor ilyen szürke lett, és a factory reset volt a megoldás, ha jól emlékszem, de most én sem találom a keresőben.
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz zsolt501 #27429 üzenetére
Szép eredmény, főleg 4 óra kijelzővel. Nekem 6 nap a rekordom 2 óra kijelzővel köbö.. Sok dolgom volt, nem volt nyomkodva.
"csak pontosan arra kellene rájönnöm, hogy ezelőtt pontosan melyik Samsungos app zabálta az akkut" - és mik voltak a bűnösök, hogyan jöttél rá?. Hogyan állítottad le őket (sima kényszerleállással, nem jönnek vissza?)? Monjduk látom 2G-n van, nekem 3G-t használ szerinem.
Ébrenlétet okozó appokat lehet szűrni valamivel? Van fent jópár app, jó lenne ha nem kéne mind uninstalállni.
Azt én is megfigyeltem, hogy az asszony S3 mini töltőjével lassan tölt fel, de lassabban is merül.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Egy-két gyors tapasztalat a 4.3-ról gyári 4.1-hez viszonyítva így egy hét után:
- Akksi: Használat közben érzésre jobban merül a 4.3 alatt, de összességében meg hasonlóan bírja. A Wakelock figyelő progi is hasznos volt, rájöttem, hogy a skype, ha el van indítva, még net nélkül is annyit ébreszti a telót, hogy köbö a fél akksiidőmet az vitte el... Most 3,5 nap jött össze, 5 óra kijelzővel és 1,25 óra telefonálással, ez nekem korrektnek tűnik. Ami még feltűnt, hogy az időkép ébreszti a telefont nagyon sokat. A 3,5 nap alatt több, mint 2000x... Éjszaka 2%-ot merül. Szóval ez köbö egál.
- Elképesztően hiányzik a Gtalk, utálom a Hangoutot.
- Jó az új lezáró képernyő, a beállítások is rendben van nekem a fülek ellenére is. A kijelző is tényleg fényesebb, nekem eddig sem volt vele bajom.
- Néha képes megröccenni a telefon, ilyet eddig nem tapasztaltam.
Igazából nekem itt véget is ért az újdonságok köre egyelőre...
Én sokakkal ellentétben nem mondom, hogy megbántam a cserét, hátha a 4.4 még jobb lesz.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz havri1 #33792 üzenetére
Én is hasonlóképp szoktam megoldani. Sosem veszem meg az aktuális csúcsmodellt, egyszerűen nekem nem ér annyit, amennyiért árulják, az előző csúcsot szoktam megcélozni pár hónapos korában gyári garanciával, hasonlóan mint te max 30 ezer körüli ráfizetéssel, de összesen max 80-90k körül.
A régi énem még 3 havonta cserélte a telefonjait és sokszor nyertem is rajtuk, de az elmúlt 4 évben egy teló kábé 1 évig velem van, aztán egy kis ráfizetés és megint jó vagyok. A note2-es is már 10 hónapja nálam van, de szerintem lehet, hogy még 1 évig marad, egyszerűen semmilyen kompromisszumot nem kíván, egyedüli indok, ami néha felmerül benem, hogy hasonló képméret már van sokkal kisebb házban is. Bár jövőre nyilván már semmit nem fog érni, aztán egyben fájni fog mondjuk 60-at rááldozni pluszban, de végülis ugyanott vagyok, csak nem két részletben költöttem el ugyanannyit..Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Lehet rootolni a gyári állapotú 4.3-as szoftos telót Knox ugrás nélkül? Úgy olvastam itt a topikban, hogy van, aki megcsinálta, de nem találom a módszert...Esetleg lehetne frissíteni az 1-es hozzászólást a 4.1 utáni dolgokkal is, ha valakinek sok ideje lenne
-
bobace
addikt
Bocsi a láma kérdésért, de most megy itt a csevely a rootról knox ugrás nélkül. Nekem 4.3-as a rendszer még. Tud vaalki linkelni egy leírást, hogyan lehet megcsinálni?
(Találtam egyet googleban, de ott custom recovery felrakása meg minden szépség kell neki, van valami egyszerűbb módszer?)
-
bobace
addikt
Rootoltam a hétvégén a jó öreg 4.3-at, és mivel elkezdte zabálni az akksit kellett csinálnom egy wipe-ot. Most jónak tűnik az üzemidő. De a kis okos egyből fel is ajánlotta a wipe után a 4.4-et..
Látom, hogy erről van szó mostanság, de nem tudtam teljesen kihámozni. Most van már knox ugrás nélküli root 4.4-re vagy még nincs? Ha igen, egy leírás jöhet.
(keresgettem googleban, XDA-n, de nem találtam meg a tutit.. valahol olyat láttam, hogy az új SuperSU visszaállítja a knoxot is már.. na szóval van bennem egy kis kavar.)[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz zho-lee #37019 üzenetére
Én a hétvégén tettem fel a DN4-et. (már csak 3 hónap volt a gariból, és nem bírtam tovább). Egyelőre nagyon tetszik. Jó, hogy a gyári felület maradt meg, de még jobb, hogy sok új funkciót is ad. Antutu 28e pontot csinált, az akksi is látványosan jobban bírja, Agni kernel mellett meg sem reccen, nagyon gyors. Viszont kétszer random módon kifagyott eddig. Jah, és más főzött romokhoz képest nincs tapasztalatom, gyári 4.3 után tettem fel, csak ahhoz tudom viszonyítani.
-
bobace
addikt
válasz sergio81 #37021 üzenetére
Ami nekem hiányzik, hogy kevesebb a gesztus- és hangvezérlés adta lehetőség. Pl ébresztőt be lehet most állítani, hogy hangra halkuljon el (én nem találtam)?
Jó lenne a Note2-es naptár widgetje, ami nem csak az aktuális napot írja, hanem pár napra előre.
Valamint az SHealth nem megy nekem, a lépésszámláló nem számol. Bár ez nem volt feltelepítve gyárilag.Az Android főverziók engem sem különösebben hoznak lázba, nekem 4.0 óta igazából semmi nem hiányzik.
-
bobace
addikt
válasz Markizmark #37072 üzenetére
Én 1200 MHz max frekit állítottam be, de nem látnám, hogy lassabban merül. Játékok közül csak a Clash of Clanst használom, viszont az csúnyán szívja az akksit, hiába nem akad ilyen beállításokkal, 2-3 óra kijelzőidőnél vége..
-
bobace
addikt
Sziasztok, az mitől lehet, hogy mostanában kb 2 csörgésnyi idő után ébred fel a képernyő, ha hívnak, illetve amikor leteszem, akkor is a hívás bontása után kell 2-3 mp mire bejön a képernyő?
Próbáltam több dolgot is: levettem a feloldó mintát, visszaállítottam defaultra a governort és a freq-et is, ürítettem a cachet, újraindítottam a telefont, a szervíz menüben a proximity gyors mint állat, egyből jelez.
DN4-et használok, és most jött elő pár napja a dolog.Mi lehet még, tapasztalt valaki ilyet, meg tudta oldani? Köszi!
-
bobace
addikt
válasz korcsillio #37225 üzenetére
Gyári böngészőt nem használom DN4-en (sem), de se az opera, se a chrome nem fagyott még le. A feloldással sem volt bajom. Egyetlen egyszer indult random újra a telefon még az elején. Nekem bevált.
-
bobace
addikt
válasz korcsillio #37432 üzenetére
Nyúztad még a Nemesist ezután? Tapasztalatok?
Valaki másnak tapasztalat a rommal? Úgy láttam DN4 fejlesztése leállt, ideje lenne váltaniNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz sergio81 #37635 üzenetére
Hmm, tetszik ez a mod v10! Lehet kipróbálom.
Rádióra ezt találtam, próbáltad esetleg? FM Radio for DN4 [ **Updated** ]Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz Pori12 #38953 üzenetére
Én kipróbáltam, de a Nemesis Note 4 ROM sokkal jobban bejött, már több hónapja az van fent (3.1-es, kicsit másabb a designja, mint a csatolt screenshotoknak, pl nem szürkék a gyorsállító gombok), és hasít.
[ Szerkesztve ]
-
bobace
addikt
válasz Pori12 #38955 üzenetére
A DN4 nem tűnt olyan stabilnak, de nem is ez volt a fő szempont, hanem, hogy annak befejezték a fejlesztését, és pl rádió nem ment benne, és nem is javították, a Nemesisben pedig több új funkció is volt pl témák is. Gyorsaság és akku időben annyira nem láttam különbséget, de a DN4 nem volt fent sokáig.
Ilyen fekete háttér állításról nem tudok, a témák is csak hátteret, ikonokat cserélnek.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
válasz würzburger #38959 üzenetére
Wow, mik vannak. Mondjuk sosem volt igényem ilyesmire, lehet ezért nem is kerestem még rá
Mennyi akku időt lehet ezzel nyerni amúgy?Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest