Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz kalapacsolok #19502 üzenetére
Papyrus-t használok note1-en. sokkal gyorsabb egyszerűbb szerintem.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Bélaaaa
őstag
válasz kalapacsolok #19680 üzenetére
A szerviz házhoz megy, a root pedig kizáró ok!
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
aicon
senior tag
válasz kalapacsolok #20153 üzenetére
Nálam a samu eredeti teszi a dolgát.
Azt amit linkeltél nem nagyon venném meg egy ekkora készülékhez.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Markizmark
addikt
Nekem egy ilyenem van. Kiváló cucc, teljesen fix, mindent be lehet állítani rajta. Note 2-nél nagyobb cucc is belefér.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
SimonJanos
aktív tag
Tartó: semmiképpen sem ajánlom a rugós tartót - havernak ilyen pattant szét és repült a kütyü a kocsiban ide-oda.
Töltő: 1-2A a lényeg! Ha ezt tudja, szinte már bármilyen megfelel, vettünk már útközben vmelyik nagyobb multiban olyat, amiről simán töltöttük a Tab-ot és az iPhone-t is és még szivargyújtó része is volt.[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
tgb
senior tag
válasz kalapacsolok #21699 üzenetére
Én a windows intézővel bármit,bármekkora méretű filet,másolhatok bárhová!semmit nem kellett rajta mókolni!Egy próbát megér!
az irányár nem félarat jelent!
-
nggabi
félisten
válasz kalapacsolok #21699 üzenetére
én törölni nem tudok a mediaaudioval az se jobb
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kalapacsolok #21703 üzenetére
én is ki szoktam szedni és kártyaolvasóba rakom. a belső sd-vel ezt már nehezebb megcsinálni
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kalapacsolok #21705 üzenetére
ha kis fájlokról van szó akkor swiftp is jó, az másol mindent csak lassan.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kalapacsolok #21707 üzenetére
mondom, nekem felfelé megy, lefelé is. csak ha több fájlt törlök akkor fagy szét a commander
"szenyor dzsíííí"
-
Dr V
őstag
válasz kalapacsolok #21707 üzenetére
Véletlenül nem insane chippes a telefonod? Ill milyen módban van csatlakoztatva a gépedhez?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Koczó93
őstag
válasz kalapacsolok #21710 üzenetére
eMMC brickbug check
Sane vagy insane-t mutat? -
Levente
aktív tag
válasz kalapacsolok #21710 üzenetére
Valami ott nem jó, minden módon működnie kell, Intézővel és TC-vel is, mindkét irányban.
A Samsung driver, a mediaaudio, vagy mediaaudio2 plugin, a kábel (egy jó minőségű utángyártott is lehet alkalmas) és az USB port (van, hogy másikba kell dugni) persze mind rizikófaktor, ezekkel bűvészkedj és mennie kell!
Nálam a 32 és 64 bites TC-vel is megy, régebbi és frissebb plugin-nel is.
Intéző esetén média eszközként szépen látja szintén mindkét kártyát.Ne add fell, mennie kell!
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Levente
aktív tag
válasz kalapacsolok #21740 üzenetére
Az a Total Commander-hez plugin annak érdekében, hogy lássa a telefont is például, meg az összes olyan cuccot, ami bár látszik a PC-n, de nincs betűjele.
http://www.ghisler.com/plugins.htm
Windows Media Audio 2 (MP3) 1.1 2013/07/01 - Windows Media Player 10, vagy frissebb kell neki mellette.
Letöltöd és TC-vel futtatod, megoldja magának, utána a TC-ben - hálózat - MediaAudio2 dupla klikk és ott kell lennie.
De ha intézőben nem megy, akkor driver gond tuti van.
De azt is próbáld meg, hogy kapcsolgatod média eszköz és Camera között és nézd meg, települ-e?
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Dr V
őstag
válasz kalapacsolok #21936 üzenetére
Másik kábellel próbáltad? USB port tiszta a telefonon?
-
ibenny
senior tag
válasz kalapacsolok #23076 üzenetére
Vess egy pillantást a MagicCalc-re.
-
Markizmark
addikt
-
Davzone
senior tag
válasz kalapacsolok #23326 üzenetére
Mobilnet be van kapcsolva? 3G ha igy jobb.
MMS hiaba van jol bealitva csak akk kapod meg es toltheto le ha bekapcsolod a mobilnetet.
ha ki van kapcsolva akk kapsz smst.
wifin nem tudja letolteni.
amint bekapcsolod a mobilhalozatokat leszedi ha ranyomsz a letoltesre, ill ha kapsz megint megkapod azonnal.
Mobilnet kikapcsolasa nem csak az internet elerest lovi ki, hanem a HD hangot, MMS es a videohivast is.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
Markizmark
addikt
válasz kalapacsolok #23473 üzenetére
Az elsővel mibajod? Nekem tökéletesen teszi a dolgát ...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
fdisk
őstag
Nekem Ilyen van.
Eléggé masszív.a 9. utas: Pedig érdemes kipróbálni.
Én is a Novát használom.Igen csak testreszabható.Ha a státuszbárt átlátszóvá akarod tenni,ahhoz xposed+xblast tools kell.
És persze root.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
senior tag
Ilyen csipeszes autós tartót hol lehet beszerezni?
-
FlashLed
senior tag
válasz kalapacsolok #29519 üzenetére
A tartozékokra 1 év,a telefonra magára 2 év gari vonatkozik!
Más:
Fejlesztői beállításokban csak a töltésnél lehet az ébren maradást beállítani,de ígyis elsötétül a kép egy idő után,leveszi a fényerőt.
Nem találok más beállítást!The Mechanic
-
laszlolczka
őstag
válasz kalapacsolok #30052 üzenetére
Tedd fel Mobile Odinnal. http://data.hu/get/7475356/root_Mobile_ODIN_Pro_v3.85_apkmania.com.apk
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
fdisk
őstag
válasz kalapacsolok #30056 üzenetére
Nem az lehet a baj,h a v18 az 4.1.2,míg a v23 4.3-as?
Szerintem ha visszateszed a v18-at,majd a mentéseket akkor működni fognak.
Ha pedig maradsz a v23-nál kézzel kell mindent újra rakni.Esetleg még próbáld meg recovery alól előbb formázni mindent a belső sd-n(data/cache/system/preload/media),majd úgy fel a v23-at.Hátha...
Esetleg nincs nandroid mentésed?(Én még akkor is formázok,ha csak szimplán újrarakom a romot (v18))
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
guriga1234
addikt
válasz kalapacsolok #30086 üzenetére
2. Kábel nem jó, ha úgyis a PC-dre akarod rakni?
-
félisten
DropSync, illetve GoogleDrive-ra DriveSync
Ingyen egy könyvtárat lehet kiválasztani, de érdemes megvenni a PRO-verziót, mert akkor tetszőleges számú könyvtárral dolgozhatsz, szerintem kötelező darabok a programlistán.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
guriga1234
addikt
válasz kalapacsolok #30090 üzenetére
Ha eleve PC-re akarod rakni, ahhoz miért kell egy közbülső netes tárhely? Teljesen értelmetlen. Ha ragaszkodsz a wifi-hez, használj Software Data Cable-t (és utána tetszés szerint FTP-zhetsz akár Total Commanderrel is a PC-dről), vagy használj Solid Explorer-t.
-
kalapacsolok
senior tag
Erre vki tudja a választ?
"Felraktam újra az omega 3 romot, majd titaniummal vissza a programokat. Alapértelmezett értesítés hangja be van állítva, emailnél megy is, viszont ha SMS-t kapok, annak továbbra sincs SEMMI hangja... Hogyan lehetne ezt beállítani? Jó volna, ha más hangja lenne, mint a gmailes leveleknél... Van erre külön progi?"
Továbbra sem ad semmilyen hangot, ha SMS-t kapok...
-
tomee007007
őstag
válasz kalapacsolok #31562 üzenetére
Egy ilyenre van szükséged
-
havri1
félisten
-
addikt
válasz kalapacsolok #34698 üzenetére
Ketten is szenvedtünk ezzel,de nem jöttünk rá.Nekünk sem sikerült.Én vagy 8-9x újraraktam és csak a Ditto ment fel a 4.4 közül.
De szerintem az Omega 18 a legjobb.Omega 26 nem vált be annyira.Megy is majd vissza. -
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #34698 üzenetére
Sziasztok! Omega v18-ról frissítenék. A v26 felment, de a v30 nem. Az a kérdésem, hogy titanium backuppal miért nem elhet visszarakni a programokat? Korábban különböző romok próbálgatásakor beállításokat és programokat szépen visszarakta azonban most v18 és v26 közötti váltásnál a legtöbb program összeomlik, ha Titaniummal rakom vissza Ez viszont így hatalmas szopás... Vkinek ötlet?
-
korcsillio
addikt
válasz kalapacsolok #34768 üzenetére
Dr Ketan -nál ugyan ezzel szívtam meg
-
dancsuri
veterán
válasz kalapacsolok #34770 üzenetére
4.3 as mentest nemigen lehet visszarakni 4.4.2 re, alapjaiban mas
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
korcsillio
addikt
válasz kalapacsolok #34771 üzenetére
10 után 12.1-et raktam.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #34776 üzenetére
MD5 stimmel pedig, Philz recoveryt is megpróbáltam, ugyanaz a bootloop... WTF?
-
scream
veterán
válasz kalapacsolok #34777 üzenetére
philz 6.07.9-et próbáld meg.
-
$atirka
senior tag
Lehet hülyeség, de nem kéne először felnyomni egy gyári 4.4et es utána a főzöttet! Ha jól vettem ki, neked 4.1van/volt fent!?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mtm800
senior tag
TWRP 2.8-al is simán felmegy, hibátlanul v12 rom+12.1 update
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #34790 üzenetére
No megvan a megoldás, aki hasonló problémávan küzd - Ketan utolsó javaslata vált be:
visszakraktam egy gyári angol ROMot, azon mindent legyalultam az SD-kártya kivételével, újrarootoltam, felraktam a philz recoveryt, és így elsőre felment a drketan. Egy problémám van csak, hogy a recoveryben egy újraindítás során azt írta, elveszhet a root, és kattintsak a fix-re, hogy ne így történjen... Megtettem, a rootchecker program is azt írja, hogy rootolva van a készülék, viszont superuser alkalmazás nincs. Pedig korábban volt. Ez nem baj?
Több program, ami korábban rootengedélyt kér, most nem kér külön, úgy tűnik, mintha alapból járna neki. Superuser alkalmazást utólag feltelepítettem, de abban nem látom, hogy bármelyik program root engedélyt kapott volna...
-
scream
veterán
válasz kalapacsolok #34794 üzenetére
SU nincsen a beállításoknál?
-
dancsuri
veterán
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #34810 üzenetére
Problémám van az omega 26-tal: ha wifire csatlakozok, alvó állapotban, nyugalomban 10% körül pörög a proci És merül gyorsan. HA wifit kikapcsolom, úgy 1-2-3 százalékon megy.
System panel lite-tal system processeket, azon belül is többféle kworkert jelez ki, ezek felelősek a procipörgetését. (Kernelworker?) Nem találtam erre vonatkozó információt, mit lehetne ezzel tenni.. vkinek tipp?Omega v26 alá fel lehet rakni másik kernelt? Talán az megoldaná...
-
scream
veterán
válasz kalapacsolok #34827 üzenetére
Hát szerintem pl AGNi-t kipróbálhatod alatta, nekem Ditto-n is az volt és most CM11 alatt is az van.
-
addikt
válasz kalapacsolok #34859 üzenetére
Még mindig azt mondom V18 Már visszaraktam volna,csak az elmúlt hetekben sokat telefonálok és megyek,nem mertem még emiatt újrarakni.Meg lusta vagyok rá,de már belassult és kicsit laggol is V26
-
scream
veterán
válasz kalapacsolok #34863 üzenetére
Próbáld ki Ditto v5.5-öt, abban is van Gear támogatás.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz kalapacsolok #35057 üzenetére
odinnal olyan romot raksz fel amilyet csak akarsz. a CSC csak a hivatalos frissiteskor jatszik
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
szunyi777
őstag
válasz kalapacsolok #35210 üzenetére
Cpu spy-t használom, de az is csak annyit mutat, hogy melyik frekvencián mennyi időt tölt, és mennyi idő a mélyalvás..
Gsam Battery viszont megmutatja, hogy mi tartja ébren, vagy mi ébreszti fel sűrűn mélyalvásból..
Biztos, hogy a cpu meriti?!
Meglesem ezt a Sytem panel-t.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rbence
senior tag
válasz kalapacsolok #35210 üzenetére
a wakelock detector tudta monitorozni 4.3-ig, hogy mi tartja ébren a készüléket, 4.4 alatt root kell neki, de van egy leírás az app play store leírásában, amivel elvileg kijátszható ez, este kipróbálom, mert nálam is sokat merül a telefon, éjszaka inkább töltőn is hagyom már emiatt, hogy legalább ébresszen
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Dr V
őstag
válasz kalapacsolok #35845 üzenetére
Szia!
Az enyémbe 64 van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Spórolós topik
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Wise (ex-TransferWise)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest