Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
MurdR
veterán
Lassú voltam.
Igen, micro sim kell bele. Bemész a szolgáltatódhoz, és ingyen kicserélik micro simre. Lehet vágni-vágatni is, de ez a legkézenfekvőbb, és így nincs hibalehetőség, mert ha Te rosszul vágod ki, és kegsérted a kártyát, akkor a szolgáltató felszámolhat neked díjat a cserére.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Üzeneteknél be tudod állítani, hogy egyszer jelezze, 2 percenként, vagy 10 percenként, amíg el nem olvasod.
Üzenetek - menü érintőgomb - Üzenetjelzés ismétléseElmulasztott hívást kék ledvillogással jelez. Esetleg még a mozgásbeállításoknál kipipálhatod az Intelligens jelzés funkciót, ami a kék ledvillogáson kívül rezegést is produkál, amint megemeled a készüléket.
E-mail. Nem tudom melyik e-mail klienst használod, gyári, vagy gmail, de állítsd be a szinkronizálandó üzenetek számát, vagyis azt tudod, hogy az elmúlt hány nap üzeneteit szinkronizálja. Ha pedig nem akarsz minden új e-mailnél értesítést kapni, gmailben például beállíthatod, hogy csak ne minden új üzenetnél jelezzen.
Zack Kijelzőt 12-13 óra alatt mennyit bír? Nekem pl a készenléti idő ugyan mindegy, minden este töltöm, és annyi. De minimum elvárok 5 óra nettó kijelzőt, max fényerőn.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
aicon
senior tag
Nálam 0.5-0.7A kocsitöltővel (Nokia) bekapcsolt kijelző mellett semmit nem töltött. Még csak szinten sem tartotta.
2A kocsitöltőt kellet beszerezzek, ha a navit is szeretném használni egy hosszabb úton.======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
legenda
szia,
az a probléma, hogy az lte háló főként az adatforgalomra vonatkozik, amikor hívást kezdeményezel vagy fogadsz, akkor átkapcsol a telefon valamelyik 3g...stb módozatba, ezt láthatod is a kijelzésen, ha hívás közben ránézel. ahol van lte és megy az adatforgalom, viszont nincs - megfelelő - 3g...stb hálózat, ott van adatforgalom, lehet netezni...stb, de amikor hívás menne ki vagy érkezne be, akkor jönnek a gondok, hiszen nem tud megfelelő hálózatra kapcsolni a készülék.
az lte annyiban tér el a különböző 3g módozatos csatornáktól adatforgalom - és annak sebessége - szempontjából, hogy sokkal több tartalék van benne, már most is simán kimegy egy cellán 80 megabit/sec, és ugye 60 megabit/sec a maximum csomag, viszont az olcsóbb csomagos 21 megabit/sec a jellemzőbb, ráadásul most még nem olyan sokan lógnak lte hálón, pláne nem a legnagyobb sebességű csomagokban, de a lényeg az, hogy itt nincs/nem lesz olyan szűk keresztmetszet az sem, ha többen lógnak egy cellán, ledobni pláne nem fog, hogy nem fér fel a te készüléked.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
komarci
tag
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Transparent Clock & Weather elég megbízható, folyamatosan frissítgetik, és szerintem szép is.
Dr V Szerintem ahhoz, amit te szeretnél mindenképpen root kell. Framarootról egy kis olvasnivaló. Én még nem használtam, nekem is utána kéne nézni, hogy érdemben nyilatkozzak róla.
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
rbence
senior tag
Én matt fóliával kezdtem,baromi jó érzés volt rajta írni,olyan volt,mint a papír, viszont a kép nagyon szemcsés lett tőle,az átlátszó fólia viszont általában puha,azért fura érzés szerintem a használata.
(#17748) vebbful: akkor passzolom,de tényleg,ha csak pár milliméterre méterre van az ujjam a kijelzőtől,akkor gyakran érintésnek veszi,ami általában nem zavaró,csak gépelésnél,ott viszont nagyon :/"...Life is too short to remove USB safely..."
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Ne a home gombot nyomd. Bár a böngésző, és e-mail folyamatait akkor is megtartja pl.
Beállítások - Kijelző - Több ablak -> pipáld ki, és bármikor elő tudod hozni a multiview-t, ha hosszan nyomod a vissza érintőgombot. Osztott nézetben is élvezheted az e-maileket, és videókat.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
vadallat88
tag
-
aizen92
addikt
Én egy 3000 forintos géniuszt használok ( n7000 ) extended keyboards pro alkalmazással meg átállítottam az angol kiosztást a saját szájízemre. ( a gyári nem mindent állít át jelly bean alatt. )ja és bluetoothos + egy nagyon olcsó bt egérrel.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
persnongrat
tag
Van a beállítások közt egy kis tutorial hozzá, ha gyári firmware-ed van.
pl. nyomva tartod és leírsz egy fordított, nagy L betűt (szóval lefelé, majd balra húzod), az annyi, mint a vissza gomb.
A többit nem tudom fejből.
Scrollozható lapokon, ha nem érinted a képernyőhöz a tollat, csak közelíted hozzá, akkor a le/fel görgetés működik. A nyitóképernyőn a lapok közt nem tudom. -
aizen92
addikt
BT egérnél BT-n keresztül csatlakozik. a párosítás kb 10 másodperc és utána használhatod kényelmesen.
Jobb klikk a "vissza" gombnak felel meg. a középső gomb a home-gombnak ( értelemszerűen ha hosszan nyomod a középső gombot akkor pl előjön a legutóbb használt alkalmazások listája ) bal klikk meg mintha normálisan megnyomod az ujjaddal. "lapozni" pedig bal egérgombot nyomva tartod és mozgatod az egeret a megfelelő irányba. a görgő is ugyanúgy működik ( 4.1.2 alatt ha billentyűd is van akkor ctrl+görgővel tudsz zoomolni például ) nagyon jó az egér támogatottsága jelly beanen!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Levente
aktív tag
Azt a pénzt nem ismerem, de a kütyü jópofa, kíváncsi lennék, működik-e.
Sokat nem költenék rá, én a Mobizen-t használom WiFi kapcsolattal, mert már megy az is, de USB-n mindig jó volt. Ingyenes.
Tény, hogy csak ablakban megy, de kinagyítható, így 27"-on elég impozáns. Szerintem.
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Levente
aktív tag
Mert a rádugás kevés az ékezetesekhez, gondolom, ezért kérdezted.
[ Szerkesztve ]
[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...
-
Levente
aktív tag
Hú, nem teljesen értem.
Külső billentyűzetet nemigen használok vele, csak kipróbáltam anno néhánnyal (vezetékes, rádiós), de azok magyar kiosztásúak voltak és ment az ékezetes betűk használata.
A forgatást nem értem igazán, de talán segít, hogy ilyesmire a Rotate progit használom, az segít egy alkalmazást bármilyen orientációba kényszeríteni is akár.
-
Levente
aktív tag
Bocsi, hogy csak most válaszolok!
Igen, a Rotate mindenre rá tudja kényszeríteni, amit kívánsz tőle, de van pár olyan alkalmazás, ami azt nem bírja.
Semmi gond, mert az olyanokat kezelheted külön beállítással.Nálam úgy van, hogy a Global beállítás Forced Auto és amelyik alkalmazás nem bírja, az Auto.
De még sok beállítása van.
Amúgy, a TW nem fordul el, bár meg lehet azt is csinálni.
Én nem foglalkozom vele, mert első lépésben csere Nova-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest