Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
4.1.2-re (latest XEH magyar ROM) kéne knox mentes root, ha van, tud esetleg valaki ilyesmit? Vagy az összefoglalóban lévő CF-root használható biztonsággal?
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz korcsillio #37347 üzenetére
Szia!
Bocs nem voltam gép közelben!
Szóval, lehet most hiányzik, de van más helyette, ami fog hiányozni, ha vissza mész dn4-re.
A keresősávot igen, egy másik launcherrel a legkönnyebb eltüntetni.
Ha nem megy a szokásos hosszan nyomás, és törlés.(nem emléxem, én egyből dobom fel a nova prime-t)
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
MPeter87
őstag
válasz korcsillio #37348 üzenetére
Mégis el lehet tüntetni a keresősávot. Fő képernyőn bal érintő gomb, alul a 3 ikon felett meg fog jelenni 3 kis pötty, azzal előjön egy beállítások lap és ott lehet állítani.
-
thrill
tag
Egyeni preferencia dont, de hatha van valakinek tapasztalata, ami segit donteni. Adott egy Note2, aminek epp lejar a 2+2 garija. Erdemes kiterjesztett venni 14e-ert? Lehet meglesz meg egy evig a keszulek de semmi baja es vigyazok ra. Most volt a szervizes kromkeretet cserelni de kepernyore azt mondta nem erdemes, mert nincs vele gond. Nem logok rajta egesz nap, nem romolok, gyari 4.1.2 van rajta kezdettol fogva szinte.
-
korcsillio
addikt
A gyárihoz hasonló böngészõt keresek.Lényeg az lenne hogy a kedvenceket könnyen elérjem...
-
szunyi777
őstag
válasz korcsillio #37361 üzenetére
Dehogynem! Több alternativa is létezik AOSP romokon...
Cm Spen Add-ons, NoteBuddy, SpenCommand (beta videó) és a ( 1.0.16 video) , stb...Visszább irtam mindről már.
Jegyzetelni Én a Quill, Spen Planner, Papyrus, Handy Notre Pro, stb... használom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz korcsillio #37363 üzenetére
Szokott rosszalkodni Agni kernelel is.
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
GtCaT
tag
válasz korcsillio #37360 üzenetére
Dolphin!
A flash is kifogástalan. Nálam alap. -
KTibxx
aktív tag
Igaz, hogy nagyon meríti az akkut, néha összeomlik, akadozik stb... (remélhetőleg javítják... egyszer...) Az a tapasztalatom nincs igazán kielégítő megoldás. Ez a netböngészés kérdést az első PPC megjelenése óta nem megoldott. Örök kompromisszum (?) Bezzeg a semmirenemjó háttérben futó net alkalmazások! Az kell!
Szégyen! -
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
A gyári csengőhangokat, valamit az intelligens jelzés hangjait hogyan tudom letölteni a telefonról?
Feltenném más telóra, de elsőre nem találtam meg a fájlrendszerben Win alatt.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
korcsillio
addikt
Van ilyen kábelem.
cm-alatt hogyan tudom müködésre birni?Gyári rommal müködött...[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz korcsillio #37372 üzenetére
Milyen kábel ez?
Amúgy érdemes a telefonra dugni.
-
scream
veterán
Szerdára kihívtam szervizest magamhoz, szerintetek kijelzőt fog cserélni még akkor is, ha nem találja eléggé beégettneka készüléket?
(direkt ezért nem égetném be...)Vagy ösztönözni kell rá? -
scream
veterán
válasz Markizmark #37377 üzenetére
Hátlapot nálam már előző évben sem cseréltek, mert pont lejárt (2 napja) az 1 év róla és arra nem vonatkozik a 2 év, csakúgy mint a töltő, fülhallgató, akku, USB kábel. Keretet elvileg cserélnek ilyenkor is még.
-
Koczó93
őstag
válasz Markizmark #37377 üzenetére
Hátlapot CSAK első évben cserélnek. A keret nekem szinte sérülésmentes volt és szó nélkül cserélte a szervizes. Rendes srác volt nagyon, (Gergőnek hívták) teljesen korrekt volt
Szerk: Zöld béka megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Tudtok jóféle stock alapú romot? (KK)
Sajnos a v31-et sokadik próbálkozásra sem tudom működésre bírni.
Előbb utóbb mindig systemui fc lesz a vége.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
havri1
félisten
válasz Koczó93 #37379 üzenetére
Ácsi.
Hátlap vagy akksifedél?
Tudtommal a külső borítás az akksifedél, amire 1 év gari van.
Viszont a nyekergés szindrómára nekem az egész műanyag vázat cserélte. Akkor mondta, hogy az a hátlap, viszont arra nem tudom mennyi gari van Mivel ez még pont 12 hó előtt volt.[ Szerkesztve ]
havri
-
scream
veterán
válasz korcsillio #37385 üzenetére
Link error.
-
MPeter87
őstag
-
korcsillio
addikt
Aki RR-t használ:bejövõ hívásnál nektek sem ébred fel a kojelzõ
-
szunyi777
őstag
válasz korcsillio #37392 üzenetére
Van olyan eset sajnos. Hangerő fel, vagy Home gomb nyomni olyankor.
Kint van tegnap óta már az RR rom 5.1 verzió, de én nem probaltam. Ameddig az Xposed nem támogatja az 5.1 addig valószínűleg nem is fogom. És még a cm12.1 is erősen bug halmaz, ami ugyebár az RR alapja.
-
scream
veterán
Csak érdekesség képpen, tudom, hogy AnTuTu nem támpont, de full gyári 4.1.2 alatt ~1k ponttal többett kaptam, mint DN4+AGNi-val (inzane gov, 1.6GHz, GPU órajelek alapon)
-
sergio81
tag
válasz korcsillio #37394 üzenetére
Úgy olvastam tetszettek a Dn4 funkciói, hasonló vonalon ajánlom figyelmedbe a NoteSauro Rom V4-t vagy a Nemessis 3.1-t!Nagyon tetszetős pörgős kis romok!
-
sergio81
tag
válasz korcsillio #37399 üzenetére
Mindkettőt próbáltam hibát igazából nem tapasztaltam csak ki akartam próbálni mindkettőt! Ezért most a Nemessis van fent 3 napja!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Napelem
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest