- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #39893 üzenetére
Kicsit el voltam veszve
Hogy a francba kell az RR-t frissiteni ota-n
Nem jöttem még rá! Fel tettem a februárit, majd az ota frissitő elnavigál egy oldalra, ott megadom az email cimet, azt annyi.. Sehol letöltési link, email semmi
Eddig tamaseket nyuztam, de sajnos bezárt a szál, igy keresnem kell egy romot -
szunyi777
őstag
Most nem áprilisi tréfa, de még ritkábban láttok majd...
N900 az uj készülékem... Nem ilyet akartam, de pofátlanul olcson hozzá jutottam.. -
szunyi777
őstag
Április 1 volt tegnap! :;
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
lassan búcsúzom a készülék től.
Épp ma kaptam a Nejem től egy IPhone-t... Sohasem volt iphone om, de nem utasithattam vissza!
De azért követni fogom a note 2 topic, mert a Fiame lesz! Egy Android 6.0 val... -
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #39637 üzenetére
Agni kernel használom, mert nekem valamiért a stock kernel nem megy mélyalvasba! Nem értem, hogy miért, de eddig jó volt a stock kernel. Az utolsó frissítés óta zabálta az akksit a CyanogenMod, és a kernel.. A wifivel volt gondja... Folyamatosan ébren tartotta a készüléket. Agni val most jó!
-
szunyi777
őstag
Cm12.1 beton stabil, minden rendben működik! Cm13 Tamasek használom jelenleg.. Stabil, minden rendben működi, de eerős fejlesztésre szorul még!
kis@tis
Igen, sajnos elmaradt.. De a Tamasek et azért gyakrabban frissítik, mint a cm13at.
Minek neked az Odin? Vissza akarsz menni Stock? -
szunyi777
őstag
válasz
MaciLaci1970 #39597 üzenetére
12-17000 körül cserélik szerviztöl függöen.. annyit még meg ér
A kijelzö a drága nagyonTudja esetleg valaki, hogy a nevem alatt miért nem látszik a logout blog link?!
-
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #39584 üzenetére
Twrp 2.8.6.0 és 3.0 al fel kell hogy menjek a MARSHMALLOW és lollipop romok! Lehet hogy hw hibád, nand hibád lesz, vagy van! Nekem sose volt gondom a custom romok telepitesevel! Egyedül a TWRP 2.8.7 hibázott, azt nem is használtam! Cwm régi romokhoz val. Philz recovery is. Twrp 2.8.6.0 sose hibázott egyet cm12.1 rommal sem.
-
-
szunyi777
őstag
Elérhető a TWRP 3.0.0. Működik megfelelően, és magyar!
-
szunyi777
őstag
Tamasek v4 cm13 szuper! Minden rendben van vele! Csodálkozom is!
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #39557 üzenetére
Cm13 nak sok idő kell még! Cm12.1 stabil, napi használatra tökéletes!
Stock vs. Aosp össze hasonlítani, melyik miért jobb - rosszabb szerintem fölösleges...
Aki Aosp alapú rendszert választ, az nem véletlen teszi! Főleg egy Samsung által már nem támogatott készülék esetén.. A biztonsági Patchet nem frissíti a Samsung Note 2 esetében sem! Öreg hiba.. Itt látszik, hogy el telt a 2 év támogatás. A vasból sokkal többet ki lehet hozni.. Itt már csak a felhasználóra van bízva a dolog.
Természetesen a Stock, gyári rendszer van optimalizálva, ami jelenleg a 4.4.2!
A Google szinte havi rendszerességel ad ki Biztonsági frissitést, de ezt ugyebár csak custom rom esetében kapjuk meg!Root joggal : Nincs bloatware, nincs reklám! (alkalmazásokon belül sem), testre szabhat, stb, stb...
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #39547 üzenetére
Kopp Kopp semmi beeges, sargulas.. Jelzem idén áprilisban lesz 2 éves a készülék gyártási dátum alapján, és kb másfél éve myuzom! Fm rádió tart vissza engem is! Tudom, maradi dolog, de minek menjen az adatforgalom, stream, stb, csak azért, hogy utazás közben a kedvenc rádióm halgassam..
Sok készülék meg fordul a kezembe nap mint nap, de nincs nagyon ami megfogna.. Nincs az az érzés, hogy nah ez kell nekem! (note 4 jöhet majd szoba)
Ha nem fejlesztenek a cm13 at, erősen gondolkodtam volna a valtason, de így remélem hamarosan lesz stabil M is. Cm13 ban az zavar, hogy még az online video, és streaming nem működik.. Ha az jó lesz, akkor váltok. -
szunyi777
őstag
válasz
taranis #39542 üzenetére
Egy fejlesztő dolgozik a cm12.1 és a cm13 is.. Igy hanyagolja rég óta N7100-on a CM12.1-et, mert a cm 13 dolgozik.. Ez a gáz ezekkel.. de ezt már több csoportban, készüléknél le irtam... ezért nem lesz egy végleges, teljesen stabil CM SOHA!!! Ahogy jön egy új verzió egyből lépnek rá, és hanyagolják a régit! Részben jó, részben nem.
Nézd a jó oldalát.. Ha készit egy jó cm13-at (kb fél év), akkor a note 2 még mindig megfelel a mai elvárásoknak.. de a mai napig ezt használom.. semmi nem késztet, hogy váltsak.. talán majd ha a note 3-4, 55-80 ezer lesz.. kb fél-1 év!
A note 2 a 2GB ramnak köszönheti sikerét szvsz.. ha 1-1.5 GB rammal szerelték volna, már senki nem vergődne vele.. A Vas stabil, húzható (1800 MHZ-en hajtom az alap 1600 helyett), és semmi gond..
Nincs beégés, sárgulás a kijelzőmön, 3-4 óra kijelző idő... 5.5' !!!Kell ennél több jelenleg?!
Szivemhez nőtt nagyon!
Kacsingatok a Note 4 fele, de mivel csak is AOSP romokat használok, és azon is ezt tenném, igy még nincs értelme váltanom... -
szunyi777
őstag
válasz
guriga1234 #39475 üzenetére
40 K-ért én sem adnám oda.. Inkább oda adom a gyereknek játszani a HTC One x helyett.
-
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #39405 üzenetére
"Gondolod ha az alaplapot kívenném és utána a kamerát lekötném róla"
Igy igaz. A kamera modulon is lehet szösz.... ovatosan tisztitsd meg, és jó lesz!
De általában a lencse és a kamera modul közé szokott szemét kerülni! Nem ragasztott az eszköz, igy előfordulhat bármikor! -
szunyi777
őstag
Az RR bbefejezte pályafutását!
Mi a legutolsó stabil? Ahoz megcsinalom a magyaritast!Cm 12.1 stabil, jól működik! Agni kernel 4.4.9!
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #39364 üzenetére
Cm12.1 stabil, jó!
xposed modulokkal kiegészitve is! RR-ben sok az apro idegesitő BUG.kis@tis
Ha már nincs garid, nem gáz megbontani.. Én nem régen cseréltem kamera modult, mert elszállt az auto fokuszom...
Házilag javitható, nincs ragasztva semmi!
ITT egy szuper videó! Ne parázz, nem kell annyira megbontani!
Csak kiszedet az alaplapot, és azzal eggyütt ki jön a kamera modul... alatta a lencsét kipucolod... ha kell, akkor a kamera modult is... -
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #39360 üzenetére
A Kamera modul és a kamera lencse védő között lehet szösz.
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #39354 üzenetére
Szia, sziasztok!
Cm12.1 javaslom...Nincs időm semmire jelenleg.. Jó melóm lett, és minden időm elveszi.
val beszéltem erről..
A pizzát nem véletlen hozta fel
RR, sajna lassú, és hibás... Én ezért nem is támogattam..
P.M-ben keressetek, és +oldjuk...Sd-Fix-re CM és RR alatt sincs szükség. Stock rendszer esetében igen, de csak teljes értékű ROOT és Busybox megléte mellett
-
szunyi777
őstag
Itt linkeltem CF Auto Rootot, ezt told fel.
-
szunyi777
őstag
CF-Auto-Root.. Odinbol futtatva, azt pacsi. A csomagban minden benne van.
Ugrik a Knox, de a garid szerintem már úgy is lejárt... -
szunyi777
őstag
válasz
poli27 #39210 üzenetére
Próbáld ezt a (Ditto Note 4) for SGH-i317 Custom romot rátolni...de ezzel sem biztos, hogy lesz Magyar nyelv. Nem látom a Multi langue megjelölést.
-
szunyi777
őstag
Csak halkan megsúgom, hogy PH! addikt lettem!!! Gondolom a szorgalmas munkámért...
qpinho
Letöltési módban az eszköz állapotot official.. nincs módositva..
Ha az Odin hibával Flash-el, akkor nem tud irni valamelyik particiódra (NAND).....Látom azt is a képek alapján, hogy törött a készülék (nem is kicsit!)... igy az alaplapon is sérülhetett chip.. vagy bármi...
-
szunyi777
őstag
válasz
jozsikaspice #39190 üzenetére
Igen.. de irtó lassú!
-
szunyi777
őstag
RR557 megy hibátlanul, de az xposed keretrendszert telepitve el sem indul :s
-
szunyi777
őstag
válasz
Konflikt #39081 üzenetére
Egy Factory reset rendbe teszi valószinúleg!
Jelenleg a Resurrection remixet használom teljes megelégedettséggel, az SpenCommand-al..
Az RR 556-hoz a Magyaritást ma megpróbálom megcsinálni!
Az egy régebbi verzióról származó videó, azóta frissült már az Spen command... majd készitek egy újabb videót.. -
szunyi777
őstag
válasz
Konflikt #39078 üzenetére
SpenCommand app!
Tökéletesen működik az összes AOSP romon! -
szunyi777
őstag
válasz
partymaci #39020 üzenetére
- Proximity ! (Közelség érzékelő)
Note 2-d van, és ez a problémád?!
Tanulmányozd a beállitási lehetőségeket!
Flip toknál nagyon is hasznos ez a funkció!"/kilőttem a programokat meg a ramot és nem csinálja, talán valami vírus lehet, mivel keresskek rá?/"
Virus?! Ne beszélj ilyeneket....
A készülék alvó módba megy, ha letakarod a közelség érzékelőt... ennyi...
Ez nem hiba!!!!Megj.: "Sajnos" nem gyári Samsung romot használok, igy nem tudom...
Segiteni fognak a kollégák! -
szunyi777
őstag
válasz
grabber #38983 üzenetére
Xposed for Android 5.1 ezzel működik már nagyon rég óta!
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #38981 üzenetére
Ugye?!
repül mint a sóhaj!
Mehetne még 1900-ra is, vagy 2000mhz-re, de 200mhz OC bőven elég.
Picit jobban eszi az akksit, de nekem bőven jó, hogy reggeltől estig kihúzza a készülék... este úgy is töltöttem eddig is..TB-ot minden képpen javaslom, és a ROM Settings Backup Pro. Király cuccok!
Pillanatok alatt belekható a rendszer.Vagy csak told rá a jelenlegire, akkor megmarad minden...
Flasheld fel a :
-ROM
-GAPPS
-SuperSu
-Agni kernel
-Xposed (ha használod)
Majd wipe cache és dalvik és reboot! -
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38978 üzenetére
Igen... De Zzmoove szerintem jobb!
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38976 üzenetére
AGNI
Settings : Restore settings!De inkább hagyd.. nem bántsd... használd az RR Stock kernelt!
-
szunyi777
őstag
válasz
Massmurderer #38974 üzenetére
Nem!
Mély alvásban nem fogyaszt, csak minimálisan!
Más a gond nálad... -
szunyi777
őstag
válasz
Dr. Bubó #38970 üzenetére
Mire gondolsz pontosan, Agni kernel?
Pori12
SpenCommand tökéletesen teszi a dolgát.. Notepad+ pro, egyéb kiegészitő appok.Snap Camera HDR, tökéletes!
-
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #38964 üzenetére
Töltsd le újra! Hibás a letöltött .zip!
Iszonyat stabil! semmi gondom vele... kopp-kopp...
Az utolsó 1-2 build nagyon jó!Agni kernellel játszom.. Jelenleg :
-Governor : ZZMOOVE- performance!!!
-CPU max freq : 1800Szedi a lábát a kicsike rendesen!!
Ha kell, pörög 4 magon 1800-on, de üres járatban megy 1 mag-200mhz!
Próbáld ki majd...
Üzem idő igy is egy egész nap... reggeltől estig birja, de nincs laggPori12
Én úgy tudom, hogy az AMOLED-nél a fekete szin nem "0" ! Tehát ugyan ugy fogyaszt, mint bármilyen szin!
Például az LG-nél a duppla kopp-ra való feloldás azért működik rendesen, és nem eszi az akksit, mert a fekete kép pontoknál "0" az állapot.. tehát nincs megjelenités! Ha emlékeim nem csalnak... -
szunyi777
őstag
Tölthető az RR v5.5.4-20150903 magyaritás
EnjoyÉs végre, égyéni panel fejléc kép!
Vártam nagyon!
+ 1-2 egyéb beállitási lehetőség.. -
szunyi777
őstag
válasz
Pori12 #38946 üzenetére
SpenCommand! Ezzel teljes körű!!! és tud magyar nyelven
Youtube video.. de a linkben is megtalálható!
Pori12
Custom kernellel (AGNI) 2000MHZ-en pörgetve, felhúzva valóban nagyobb az esély HW-en tönkretenni! 1704-1800MHZ-en vigan ketyeg az alapjáraton 1600mhz-re állitott proci.!xb12x
Ha töltőről működik, akkor nagy esélyes az akksi hiba! -
szunyi777
őstag
válasz
bogarfull27 #38940 üzenetére
Használj reklám blokkolót,szerintem azért megy fel a sok szemét. De csak tipp..
-
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #38916 üzenetére
Beállitások/A telefonról/Frissités menü alatt ha időd engedi, és wifi közelben vagy, töltsd le a 554-et...
Csak told rá piszkos telepitéssel próba képpen... kb 15 percig kell nélkülözni a telód!Természetesen előtte TB-vel ments mindent, és nadroid mentés is legyen....
Mostanában napi 10-15 hivást fogadok-inditok, és nincs gondom... ébred rendesen, ha elveszem a fülemtől a telót!thompherkins O.K.!
-
szunyi777
őstag
válasz
thompherkins #38912 üzenetére
Az RR 554-ben nics már a közelség érzékelővel gon! Előtte volt jó néhány Build-ban...
Home, hangerő fel-le, power gombbal sem jön vissza a kijelző?!Futtasd le Proximity Fix-et, hátha segit...
Viszon ilyen gond sosem volt, hogy csak az akksi ki-be segitsen! (Nem javaslom az akksi ki-be!!! Helyette jó hosszan 8-10 mp-ig nyomd a power gombot, és rebootolni fog!) -
szunyi777
őstag
válasz
jozsikaspice #38909 üzenetére
Nem probaltam a D4 romot. Csak AOSP romokat használok.
-
szunyi777
őstag
válasz
kalapacsolok #38907 üzenetére
Ok!
Kiváncsi leszek, hogy tettszik!
Nagyon stabil a legfrissebb RR! Hibátlan!
A napi használatra tökéletes! -
szunyi777
őstag
válasz
kalapacsolok #38904 üzenetére
Ez azért aggasztó, hogy ezt irta neked : " unmount of /system failed: no such volume."
Most is ezt irja TWRP-vel?! -
szunyi777
őstag
válasz
kalapacsolok #38904 üzenetére
Wipe system, data, cache, Dalvik?
Told rá a mega wipeot! -
szunyi777
őstag
válasz
thompherkins #38899 üzenetére
Szia
Igen, csak futtasd le Recoveryben az Aroma telepitős PSN_pureCM_12 _ANYROM-AROMA-v4.4.5_N7100_OC.zip-et! A másik resetelni kell, de nincs rá szükség..
Ez csak AOSP romokhoz való (Cm, RR, Blisspop, stb..) Kernel, Stock romokhoz más kell! Esetebnen az RR-hez jó!"Hogyan állítsam be, alapban hosszú akkuidőt szeretnék"
Ez mindig egy olyan kérdés, amire nem lehet egyértelmű választ adni...
Felhasználó függő a beállitás!
Gyors is legyen a teló, és az akksit se egye az ugye egy álom.. valamit valamiért!!
Ha lejjebb állitod a frekvenciákat, és pl. battery, batt-plus, 1core, stb használsz jobb lesz az akksi idő, de laggol a készülék egyes feladatok elvégzése közben..Én a Governor-t : ZZMOOVE-Optimized
CPU max freq : 1704 mhz.
GPU : 108/200/275...
stb használom....
Igy pörög ha kell rendesen... egy napot simán kihúz reggeltől estig... jelenleg 70% az akksi 1:15perc kijelző idővel reggel 5 óra óta...A kernelben a Boeffla hangmotort is tudod konfigurálni saját izlésed szerint...
Rá kell szánni pár napot, hogy kinek, mi a jó beállitás!Azért custom kernel, mert konfigurálható, és ez a lényege...
Egyértelmű leirás erről nincs... Governorokról találsz leirásokat, azok szerint el tudsz igazodni...
A ZZMOOVE a nem használt magokat hamar offline teszi... Én ezért szeretem..kalapacsolok
TWRP ajánlott, és tiszta telepités! Nekem a tiszta telepités, az a MegaWipe script lefuttatása! Minden szemetet gyalul! Belső tárhelyet is!!!!!
Próbáld igy feltenni a romot :
-Megawipe script lefuttatod
-Flash Rom
-Flash Agni kernel
-Reboot
Ha elindul a rendszer, akkor reboot recovery-ben és:
-Flash GAPPS (Slim ajánlom), Xposed, magyaritás, stb...
-Wipe cache és dalvik...
Ha ez után stabil a romod, mehet vissza a TB mentések...!HA Előtte a TB mentésed nem AOSP alapú romról származik, akkor lehetnek gondok! Ne állitsd vissza az appok adatait első körben, csak magát az appokat... ha jó, akkor mehetnek vissza az adatok is!
-
szunyi777
őstag
válasz
grabber #38868 üzenetére
Igen, az a piszkos telepítés! De javasolt a tiszta telepítés.
Más.
Tegnap volt szerencsém egy note4 hez, és teszteltük egy kicsit.
Az RR rom simán le pörögte a note4 Samu Stockot!
Szép, meg jó "nagy" a note4,de ezek után nem volt meg az az uuu vazzeg érzésem!
Elgondolkodtató, hogy ez a kis öreg note 2 simán le alázza a note 4 stockot.Persze, jött a duma, hogy az enyém Custom, nincs tele szarral, stb... De akkor is...
Nagyon szép, nagy a note 4, de ezek után elgondolkodtató, hogy mikor váltok rá! Inkább meg tartom ezt a készüléket customal egy darabig. Az a pár tized col nem számít. Gondolom Aosp rendszerrel az is jobban pörögne..
De ha váltok készülék, csak is note 4!Boccs az off ért..
-
szunyi777
őstag
válasz
thompherkins #38857 üzenetére
Szia
A téma összefoglalóban a lap tetején szépen le van irva a root-olás menete.
A tárhelyemen minden szükséges dolgot megtalálsz, és még sok egyéb mást is!!
Én nem használok Samu alapú romokat, ebben nem tudok tanácsot adni..
A resurrection remix (RR) (Android 5.1.1) romot használom teljes megelégedettséggel.FONTOS!!!
Rootolás után mindenképpen mentsd el az EFS és Modem particiót az Sa manager app-al !
Utána nyugodtan mókolhatod a készüléket! -
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #38850 üzenetére
A micro SD-re gondolsz, vagy a belső tárhelyre?!
Nem kell a tárhelyeket másolgatni
Csak a system-boot-data particiót mentsd és állitsd vissza! Igy megmarad a belső tárhelyeden is a dolgok, és a micro sd-n is!
Természetesen sok rom cserebere után, főleg Stock és AOSP váltáskor erősen ajánlott a belső tárhelyet is gyalulni..
Ilyen esetre ajánlom a Megawipe scriptet -
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #38847 üzenetére
Én a teljes nand vissza állitása előtt mindig Full wipe nyomok! Utána a restore és pacsi...
System/data/boot szoktam jeleölni TWRP-ben.Ha nem megy vissza normálisan, vagy valami hiba van, akkor a vissza állitás után csak told rá az adott romot mindenféle wipe nélkül, és ha az megvan utána wipe cache és dalvik...
Nekem is ment vissza az RR, mert a Blissben nem működik a Lucky
-
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #38845 üzenetére
A problémát a magyarítás okozza szinte 100%,és nem jöttem rá még miér. Mivel az cseréli a settings.apk éssSystemUI-t. Hiába állítja vissza a nandroid mentést, úgy látja hogy nincs telepítve.. Próbáld ki egyszer magyarítás nélkül menteni egy belakott rendszert.. Azt vissza állítja.. A Lollipop óta ilyen sajna..
-
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #38842 üzenetére
Ha gondolod próbáld ki!
BlissPop 5.1.1 V3.9 - YES IT FINALY BOOT !!
Ez a legutolsó "működő!" relase!
Sokat szenvedtek, mert nem akart bootolni, de ez jó!
Talán picit jobban kiméli az akksit, mint az RR, de még egyszer sem tudtam egy napot sem végig tesztelni, hogy ne kelljen rebootolnom valamiért.. (Nem a rom hibája miatt)
Magyaritás is van, a "......20150813-Hun_Update-Final_2"tedd fel, az újabb... systemUI is magyaritva lett!A "91fixoverlays" fájlt másold az etc/init.d mappába-reboot (tárhelyemen fent van az RR mappában), és menni fog minden videó!
MX Playert SW-re tedd HW+ helyett!Hirt ennyi...
kis@tis OK!
-
szunyi777
őstag
Végre sikerült a Bliss-t rábirni, hogy Bootoljon!!!
Ha gondoljátok, teszteljétek!
BlissPop-v3.9-n7100-NIGHTLY-20150813
És tényleg megy most jelenleg...
Ez a rom jobban támogatja az Xposed-et... -
szunyi777
őstag
válasz
würzburger #38836 üzenetére
Én csak a Snap camera használom elég sűrűn de nincs gondom...
-
szunyi777
őstag
válasz
taranis #38829 üzenetére
"a licenszeket újra be kellett lőni" Ezt nem igazán értem....
Ha hivatalosan megvásároltál egy app-ot, és TB-vel vissza állitod az app és adatait, akkor az első inditás után rendben van minden... nem értem mi ebben a probléma!
A többi dologra nem szeretnék kitérni, de ott sem bonyolultabb, csak a dalvik hiánya miatt újra kell "license"-elni...
Nehogymár ez tartson vissza!!!Más:
Kamera gondja van valakinek RR v5.5.3-alatt?!zho-lee
Barátomnak sajna az RR alatt b@szakodik a kamera... Snap, Stock, stb...
Nekem nincs gondom vele...de nem tudok már neki mit tanácsolni.... -
szunyi777
őstag
válasz
grabber #38822 üzenetére
Örülök, hogy tettszik!!! Valoban stabil, és Smooth!!!
Régebben sok probléma volt vele, de az utolsó Buildok igencsak szuperek!!
"Kicsit szokatlan ez a világ" Nem Samu rendszer!
De ha megszokod, akkor nem fogsz tudni mást használni! Évek óta csak AOSP romokat használok.. és nem véletlen...
"élesebbek lennének az ikonok is,gondolom a 320 dpi miatt van" Én 245 DPI használom.. Sokkal jobban bejövős szerintem...
"Governorból melyiket érdemes használni?" Én a Zzmoove Battery Yank, 1704Mhz használom.. átlag 4:15-4:45 kijelző időt produkál! Reggeltől estig vigan kiszolgál (Engem legalábbis)
"exchange email szolgáltatás állandóan leáll." Nem használom a Stock levelezőt, igy ninncs tapasztalatom.. A tárhelyemen megtalálod a K-@ Mail 1.8.1_150419_HU_By_Szunyi77_Final Full magyaritott verziót, Én ezt használom.. Több Email fiókot kezel, szuper cucc!
Gondolom a Magyaritást megtaláltad a Romhoz?!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest