- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xanax88
tag
válasz
havri1 #37775 üzenetére
Köszi a tippet.
Próbálok odafigyelni rá, de remélem ha belerakok egy hét alatt 10-15 ciklust melegedés, vagy bármi zavar nélkül akkor már nyugodtan alhatok mellette.
Bár, hogy ez (mint most kiderült) monitorozza valahogy az akksihőfokot, nem hiszem, hogy komolyabb baja lehetne, csak lekapcsol ha nem kóser valami.
Mondjuk... nekem már a 4.35V sem baráti ha Liion ról van szó... ott már a szabvány 4.2 is túltöltésnek minősül. Ebből a szempontból nagyon nem mindegy, hogy gyári, ellenőrzött, válogatott samu (hivatalosan is az egyik legjobb az ipari akksi iparban az LG mellett, mióta a sony nem nyomatja a vtc cellákat...) vagy valami dzsunka kézműves kínai klón... valahogy ebbe akkor hirtelen bele se gondoltam...
Remélem azért a telefon nem látja kárát... mondjuk most már jobban állok mint akkor... még meglátom, lehet holnap rendelek egy eredetit is.
-
Xanax88
tag
válasz
havri1 #37772 üzenetére
Semmi gond, amúgy is csereérett volt, sima felületen már majdnem gurult
Am akksin kívül mindent cseréltek 2 hónapja, benne volt a pakliban, hogy bedöglik.
Én arra gyanakszom, hogy tényleg behalt az akksi, csak megkavarta a telefont is, hogy sokat erőltettem. De passzolom, a lényeg, hogy működik.1500.- ért rendeltem ebay ről... pofátlan klón, egyedül a súlyán érződik, hogy nem gyári akksi, gondolom nem is 3100mAh.
Viszont letojom, mivel új egyenlőre nagyon jól bírja, jobban mint a gyári olyan 7-800ciklus után
ha szeptemberig kihúzza már megérte.
(Már ha megéri majd az ötösre váltani... ha nem akkor rakok bele még egy évet)
-
Xanax88
tag
Hali!
Én hisztiztem pár hete, hogy behalt az akksim.
Megjött az új, rádugtam a töltőt és ugyan az, csak most már nem túl meleg volt az akksi, hanem túl hideg... teljesen kétségbe estem.FR, full wipe, stb... semmi változás.
Valaki ajánlotta, hogy piszkáljak bele jobban, töröljek valami battery stat fájlt, gondoltam rápróbálok.
Rootoltam a telefont, de csodával határos módon abban a pillanatban elkezdett tölteni. Nem csináltam semmit, rootoltam cf autoroottal, le se húztam a kábelt, abban a pillanatban elkezdett tölteni...
Na ezt magyarázza meg nekem valaki
Mellesleg addig egy asszem 4,7' es ot-995 öt használtam... újra megtanultam értékelni a note ot
Kemény két hét volt... nem kívánom senkinek... csak azt bánom, hogy a régi akksit kidobtam, gondolom az is használható lenne most. -
Xanax88
tag
Ismét egy dupla. Bocs, már nem enged szerkeszteni.
Ha Sopronban valakinek akadna egy fölös akksija, keressen meg, köszi.
Használt előnyben... nincs túl nagy keret meg amúgy is érkezik az új előbb utóbb, addig meg úgy sem tervezek már ezzel a mobillal, hogy két fullos akksit is vegyek -
Xanax88
tag
válasz
havri1 #37623 üzenetére
Veszek, persze, tudom, hogy veszélyes... csak ugye leghamarabb is hétfőre ér ide.
Amúgy rádugtam külső, 18650 töltőre egy kis mókolással... de valamiér 4.4V al töltötte, nem mertem eröltetni.
Más... van nekem egy pár marék 2500mAh ipari Liion akksim, rákötném a telefonra... viszont itt 3 érintkező van.
Mit hova kell kötni? -
Xanax88
tag
Bocs a dupláért, csak fontos lenne, hátha így hamarabb kapok választ.
Lehűtöttem az akksit, kb 10° ra, de így sem akar tölteni...
Nincs valakinek valami ötlete amivel ki lehet játszani ezt a hibaüzenetet?
Tudom, biztonsági okokból nem engedi... blabla... de nekem kb létszükséglet lenne, hogy menjen.
Legalább addig kibírhatná, míg megjön az új akksim -
Xanax88
tag
Nekem most negyedikén lesz 2 éves... már most rekorder, egy hónapja előzte be a K800at. Gondoltam lecserélem egy négyesre... de esélyes, hogy már kihúzom vele az ötösig. Félek ez a qhd-805 kombó nem bírná még két évig...
Bár... a mali400mp is elég vérszegény volt már mikor a kettes kijött, mégis csak egy fél éve kezdtek el szállingózni a nem kompatibilis játékok.
-
Xanax88
tag
Na asszem én feladom ezt az RR mókát.
Azt még valahogy elviseltem, hogy bosszantóan szakaszosan állítja a fényerőt, a játékok egy része nem hajlandó elindulni, az emulátorok meg érezhetően nem tudják annyira kihasználni a telefont mint eddig, és ha nem törlöm kézzel a futó appokat pár óránként akkor random app indításkor restartol a telefon és az akkuidő is vagy 20-30% al lájtosabb és külső apk-t nem tudok telepíteni, ha letöltök valamit böngészőből akkor addig ugrál fel folyamatosan az ablak, hogy lejött míg le nem törlöm amit épp leszedtem.De az, hogy streamelt videót nem tud rendesen lejátszani, nem megy az mhl és hogy videózás után többé nem elérhető a kamera egy kamera appnak sem míg nem restartolok az most az utolsó csepp volt. Ja, meg a random felugráló ez vagy az épp leállt üzeneteket sem szeretem.
Akárki akármit mond, szerintem erre a telefonra a gyári droid a legjobb... 2 év alatt nem volt random fagyásom, errorom, semilyen hibám, minden úgy ment ahogy kellett. Igazából nem is értem miért cseréltem... Talán csak a lolli utáni kíváncsiságból... Mondjuk tuti lesz egy két ficsőr ami hiányozni fog...
-
Xanax88
tag
Nincs, akkor el sem indulna a telepítés, már előre kiírná, hogy nem fogja engedni.
Passz... Én is romhibára gyanakszom, csak fura mert minden más remekül működik. -
Xanax88
tag
Többfélét, konkrétan semmit nem hajlandó telepíteni ami nem a play áruházból van.
Pedig engedélyezve van, meg ugye ha nem lenne el se indulna a telepítés. -
Xanax88
tag
Valaki?
-
Xanax88
tag
Sziasztok!
Azzal találkozott már valaki, hogy külső forrásból származó apk-t nem telepít a telefon?
Telepítő elindul, leokézom, fut a csík, aztán hibaüzenettel kidob, hogy "nem lehetett telepíteni az xy-t"Elég idegesítő.
RRLP 5.3.3
-
Xanax88
tag
Fórumon felülről lenyitod a topic összefoglalót.
Ott minden ifót és progit megtalálsz.Más. Mx player mindenkinek megy rendesen lolli alatt?
Ha beletekerek vagy kilép, vagy nem tölt tovább, néha csak a hangba teker a képbe nem.
Ötletek? -
Xanax88
tag
Swiftkey-t próbáltam vagy másfél éve, nem igazán nyerte el a tetszésem.
Nálam eddig a favorit a gyári note2 es billzet volt. Gyors, pontos és hibátlanul kézre állt. -
Xanax88
tag
Bocsi a dupla miatt.
Úgy néz ki sikerült megoldani, köszi a segítséget! -
Xanax88
tag
érdekes telepítés volt... mert mindent wipeoltam, azt írta oké... erre telepítés után minden adatom megmaradt. azóta persze pucoltam mégegyet.
-
Xanax88
tag
Philz.
Gapps telepítés közben írta, hogy installatoin aborted. restartoltam, telepített mindent (már bebootolva), azóta nem tudok rákattintani a wifire.
Nyomtam egy resetet... azóta folyamatosan restartolgat... wifi még mindig nincs
-
Xanax88
tag
Ins.t.a.ll. aborted.
F@.sz.a...
Mondjuk minden program felkerült. De most meg a wifit nem tudom bekapcsolni. -
Xanax88
tag
Oh.
Köszi
És azt hogy te lép I te m?
#t.e.l.e.p.í.t.e.m.?
-
Xanax88
tag
Régebbi verziókon kért google accountot. Itt nem. És ha akarom se tudom megadni.
Gapps ot nem tudtam letölteni. Fontos? -
Xanax88
tag
Hali!
Nagy bajban vagyok, felraktam a R.e.s.u.r.r.e.c.t.i.o.n L.p 5.3.3 r.o.m.o.t.
És el vagyok veszve.
Se p.l.a.y. áruházam nincs, se bejelentkezni nem enged a telefonba se semmit.
És a szövegbeviteltöl is agyf@szt kapok.
Gyakorlatilag csak telefonálni tudok a telefonnal így.
Valaki? -
Xanax88
tag
Nekem lassan 2 éves, már púpos akksival most van 36% on. Átlag napi 2x töltöm mióta megvan. Szanaszét van használva
Jelenleg egy óra Clash of Clans, fél óra WoT, folyamatos wifi, mobilnet, egy óra telefon, fél óra youtube, 10perc gps, maradék időben folyamatos böngészés, közepes fényerő, most járok 3:52 kijelzőnél.
Bár csak 12 óra a készenlétem, de szerintem ez is remek egy ilyen lepukkant akksitól.
Gyári 4.4.2
Ja... meg vagy 20 percet San Andreasoztam is -
Xanax88
tag
válasz
szokeherceg #36653 üzenetére
Nekem azt mondta nem lehetetlen, majd leinformálja és megcsörget.
Majdnem hangosan felnevettem.
Kíváncsi leszek mikor csörget -
Xanax88
tag
Tudom, csak jeleztem, hogy eddig úgy csináltam, ez nekem újdonság lesz.
De majd próbálkozom vele.
-
Xanax88
tag
Köszi a tippet, hétvégén lehet ránézek, csak ettől a kerneles dologtól félek. Eddig ilyennel nem kellett vacakolnom a régebbi romoknál, csak odin, telepít, szevasz.
Reméltem itt is lesz ilyen megoldás. -
Xanax88
tag
Most, hogy a garanciadolgot letudtam, adódik a kérdés:
-Létezik jóféle, Seggtollat is kezelő Lollipop?
Mindenképpen atomstabil kéne, gyorsnak nem kell, hogy gyors legyen, de lassabb se mint a gyári 4.4.2.
Olyan pont optimális, nem b@szakodós fajta érdekelne, valaki tapasztalat? -
Xanax88
tag
Na most ment el a szervizes.
Kicserélte a kijelzőt, meg az usb csatit, korrekt volt.
Basszus, így látszik, hogy mennyire torzak voltak már a színeim én azt hittem csak beégve vanKicsit be volt ázva a telefon... fogalmam sincs mitől... de addig sikálta a fémet a forma egy kefével míg eltűntette a nyomokat
Viszont a keretet elfelejtette kicserélni, csak már nem akartam reklamálni mikor összerakta mert nekem is rohannom kellett, pedig azzal kezdte, hogy hozott új keretet. Na mindegy, azon nem múlik a működése.Összességében meg vagyok teljesen elégedve a szolgáltatással, pedig kicsit féltem előtte.
-
Xanax88
tag
válasz
havri1 #36573 üzenetére
Akkor rendben, köszi a válaszokat!
Meg is rendeltem... szép kis hibalistát kaptak, de nem akartam eddig 1-1 dologgal hivogatni őket
-beégett kijelző, halk beszédhangszóró, hívás közben folyamatosan romló hangminőség, random heti 1-2 újraindulás (csak ha épp nyomkodom es fura módon ilyenkor nem kér pinkódot), dobálja a wifit, de csak párnaponta pár órára, kopott az usb meg már undorító a keret.
remélem nem néznek hülyének ennyi problémával -
Xanax88
tag
... Azt írja a szervíz oldalon, hogy hivatalos Samsung hologrammos jótálási jegy szükséges, na nekem olyanom rohadtul nincs, csak Tmobile os, sima pecsétes. Akkor buktam az egészet?
Van a dobozban samu jótállás, de az nem is hologrammos és kitöltve sincs. -
Xanax88
tag
válasz
havri1 #36563 üzenetére
Én úgy értelmeztem, hogy fehérnek kéne lennie és akkor lesz mintás, ha víz éri.
Persze az angol tudásom nem az igazi és nem is nagyon néztem szét, az első oldal után bepánikoltam... nagyon remélem, hogy igazad van, mindenesetre mások is megerősíthetnék a dolgot, ki tudja, lehet, hogy neked is rosszKöszi a segítséget, egyenlőre sokkal nyugodtabb állapotban vagyok mint délelőtt.
Más: Ha lejár a garija, újítok valami mást, persze ettől sem vállok meg... a K szériás SonyEricssonok óta (750,800,810) nem voltam így megelégedve telefonnal... de két évet azokkal se bírtam soha. Meglepő, mert eszem ágába nem volt Samut venni, tök véletlenül alakult így, rendesen be is voltam fosva, míg vártam a futárt anno
viszont most már csak a Samu játszik.
Adódik a kérdés, S6, vagy Note 4 szerintetek?
Mivel a mobil nálam már 3 éve teljesen kiváltotta a pc-t nagyon nem mindegy mennyire időtálló a hardver. Nem nagyon akarok S re 'visszalépni'... főleg, hogy nagyon tetszik a négyeske... de nagyon nem tudok dönteni. Szerintetek? -
Xanax88
tag
Sziasztok!
Lassan lejár a telefonom garija, talán két hónap van még belőle.
Eddig húztam, halasztgattam a szervízt, gondoltam míg nincs halálos baja és tudom használni addig használom, hogy majd a legutolsó pillanatban gyakorlatilag mindent ki tudjak egyben cseréltetni benne amit csak lehet, ezzel kitolva az élettartamát.Ugye minél később javíttatok annál tovább tart ki gari után, legalábbis ez volt az elképzelés.
Na most vettem rá magam, hogy írok a samu szervíznek, viszont, hogy jobban megnéztem, most látom, hogy jelez a beázás indikátor... döbbenet, sosem volt vízközelben, beázva meg főleg nem... így elfelejthetem a gariztatást, vagy esetleg a szervizesnek van annyi esze, hogy jobban is belenéz és meg tudja állapítani, hogy beázott-e vagy sem?
Másnak ilyesmi problémával van tapasztalata? Esetleg megoldható valahogy a dolog? Vagy felejtsem el az egészet?
Bocsi srácok, hogy így elhúztam a kérdésem, csak teljesen kétségbe vagyok esve...
-
Xanax88
tag
Kössz a kimerítő válaszokat...
Végül is... dobhatom ki az egészet a moderálva, mert nemtudok mit kezdeni vele... -150k
kössz mégegyszer, nem gondoltam volna, hogy ennyi ember rohan a segítségemre...
moderálva
Érthető...Jaigen...
moderálava
A káromkodást fejezd be nem vezet sehova!
[ Módosította: CoolMan ]
-
Xanax88
tag
Fizetős szervízben mennyibe fájhat egy ilyen rendbetétel?
-
Xanax88
tag
Nem volt. Gyári 4.1.2 volt
Most már azzal is beérem, ha valaki megmondja, hogy hogy tudom úgy szétbarmolni, hogy a szervízben se vágják le a rootot.
-
Xanax88
tag
Telepítés kb 90% nál kiírta, hogy fail...
Ilyenkor mi van?Most már a samsung note 2 n7100 felirat sem jelenik meg, csak annyi, hogy Firmware upgrade encountered.
F@sza...
Valami ötlet? -
Xanax88
tag
válasz
Rabidsnail #29259 üzenetére
Most nézem az első hszt.
A sammobile os linken nincs semmi használható, a többi link meg szimplán nem jó...
valaki tudna linkelni egy jóféle trémobilos 4.1.2 t? -
Xanax88
tag
válasz
s3nsitivity #29250 üzenetére
Am épp tömörítettem egy 800mb os filet mikor először lefagyott, utána minden restart után 1-2 perc után fagyott be.
Lehet az ölte meg, hogy gyári visszaállítás közben is lefagyott... -
Xanax88
tag
És mi van ha elcseszem?
Vagy mi van ha az elsőszériás memóriabaki miatt szarakodik? Akkor tuti nem tudom megcsinálni.Csak azért érdekelt volna, hogy most gari vagy mókolás, mivel azt sem tudom mi a baja... ez semmiképp sem normális dolog, akár mitől is van. Ha minden rendben lenne ilyet nem csinálhatna, lehet, hogy fél nap múlva megint ilyen lesz.
Na mindegy, majd próbálkozom és ha sikerül, azonnal lepusztítom a root nyomait.
-
Xanax88
tag
válasz
s3nsitivity #29227 üzenetére
Kiírja, hogy moddolt... 1 et mutat a számláló.
Ezért nem merem szervízbe vinni. -
Xanax88
tag
válasz
s3nsitivity #29225 üzenetére
Először én is ennek örültem, gondoltam ha nem kapcsol be akkor nem tudnak kötekedni.
De dl. Mód kijelzi, hogy rootolt.Valaki szájba tudná rágni, hogy hogy kell felflesselni gyári romot?
-
Xanax88
tag
Hali!
Úgy néz ki sikeresen brickeltem a telefonom...
4-5x lefagyott egymás után, gondoltam nyomok egy gyári visszaállítást, viszont azóta nem hajlandó bekapcsolni.
Kiírja, hogy note 2 n7100, és ott megáll.
Gariztatni nem merem, mert rootolva van.
Valamit lehet ezzel kezdeni?
esetleg gépen át valahogy eltűntetni a root nyomait? -
Xanax88
tag
válasz
ZoliM@ster #10976 üzenetére
Igazából, jobban belegondolva tényleg nem kevés, csakhogy ugye 2 napos sincs a teló, (ezért nem akarom még rootolni sem... az alcatel is csinált érdekességeket utána) kicsomagolás után azonnal nekiálltam minden régebben megvett játékomat telepíteni, csak kíváncsiságból, mi mennyivel szebb, jobb stb... de már töröltem is a nagyrészét. monnyuk Samsung szempontból is pofátlanságnak tartom, hogy ennek tudatában nem alapból minimum 32 Gb ot pakoltak bele... igen, tudom, van olyan verzió is, de nem a T nél és amúgy is azért aránytalanul többet kérnek.
-
Xanax88
tag
válasz
ZoliM@ster #10973 üzenetére
Köszi a választ, akkor ez azt jelenti, hogy kb 2-3 játék és tele is van a teló, ha meg szakadok is, mert a képeken és a zenéken kívül semmit nem tudok SD re rakni? Ha igen akkor ez elég tré húzás volt... kb visszafejlődés... legalábbis olyan téren, hogy veszek egy sokkal több mindenre használható telefont, amit feleannyira se tudok kihasználni a hülyeségük miatt... vicces húzás android részről...
-
Xanax88
tag
Hali, gondolom már volt téma, csak nincs időm végignézni 11k hsz-t, de miért van az, hogy nem tudok semmit SD re telepíteni? Előtte egy Ot 995 öt használtam, ugyan ezzel a 16Gb os sd vel, tökéletesen ment, átraktam a note ba, formáztam, de egyszerüen nem lehet rá telepíteni, se már telepített programokat átmásolni, az alcatel ezt tudta...
Mondjuk az is fura, hogy ha azt gépre dugtam, csak az SD-t látta a PC, itt meg külön látja a telefont és a kártyát, ráadásul semmi mappa nincs rajta ehy Lost.dir en kívül
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest