Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz lalakov #3646 üzenetére
Oké, de prepaid kártyát nem független telefonba nehezen teszel külföldön, hogy az működjön is. A mobilnet sebessége ott is erősen változó.
Én az olyan megoldásokat szeretem, amiket _mindenhol_ ugyanolyan sebességgel és minőségben használhatok.
Nekem sok TB háttérkapacitásom van, az az 50GB dropbox engem nem segít ki semmiben. De aki akarja, az használja. 2 évig ingyen van. -
nggabi
félisten
-
Giovanny
őstag
válasz guriga1234 #3652 üzenetére
Szerintem is,alma uralomnak véget kell vetni
Zero Defect.No Compromise !
-
lalakov
senior tag
válasz guriga1234 #3651 üzenetére
Igazad van, de ezért éri meg nekem kártyafüggetlent venni, mert külföldön így simán visszajön az ára. És természetesen a sebesség változó.
Nem téged akarlak meggyőzni, csak leírtam én mit gondolok.
Peace -
mex77
tag
Nem tud valaki megoldást arra, hogy egyszer csak gondol egyet a Note2 és nem tudok többet S-pennel üzeneteket írni, mert nem dobja fel a padot ahova írhatnék. Be van állítva a toll észlelése.
-
WaterWave
veterán
Srácok egy kérdés, egyszerűen nem tudok rájönni...
Az tiszta hogy a telefon tárhelyén van egy Ringtones könyvtár, amit oda berakok wav-ot, azt a többi alapértelmezett csengőhangoknál lehet látni, ki lehet választani...
Viszont én egyedi hangot szeretnék e-mail érkezésekor, csak e-mail beállításainál, gyári e-mail kliens és gmail e-mail kleisenél, egyszerűen nem tudom berakni a kívánt wav formátumú hangomat a listába mert nem tudom, hogy hova kell
Nem tudja valaki?• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
imrufo
tag
válasz WaterWave #3674 üzenetére
Csináld meg a megfelelő alkönyvtárakat!
media\alarms
media\notifications
media\ringtonesCsengőhangok ugyebár a ringtones mappába, jelzőhangok a notifications mappába, ébresztő hangok az alarms mappába kerüljenek.
Az mindegy, hogy külső vagy belső SD.
Nálam így felismer minden hangot minden program.[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
szuoper király, működik
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok.
Egy családtagom tegnap vásárolt egy ilyen készüléket, elsőnek is meg kell mondjam hatalmas csalódás pozitív értelemben, nagyon jó, képe, funkciói kezelhetősége. A következő lenne a kérdésem, most jelenleg nincs nálam, de tegnap este az egészet az illető elvárásaira szabtam, és főképernyőn van egy fül ahová különböző alkalmazásokat lehet belerakni, azt hogy tudom kiszedni? Hosszan rányomok csak mozgatni lehet, de kukába rakni nem mint az ikonokat, illetve a widget-eket. Lehet magamtól is rájövök majd, de ez eszembe jutott, gondoltam megkérdezem...
-
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dare2Live #3682 üzenetére
mex77Na, Dare2Live: köszi, majd délután megnézem, így erre lehet elég nehezen jöttem volna rá magamtól.
Howkeddlee: Igen szokás kérdése, mozgatás az oké volt, csak eltüntetni nem tudtam, mondjuk pont feküdni készültem mikor ott tartottam azt elrakom, de 5 perc nézegetés alatt nem sikerült megtalálnom hogy kell.
Másik kérdés:
Az illető max fényerőn akarja használni, mondtam neki üzemidő szempontjából nem előnyös. Ha így használja közepes igénybevétel mellett, 1 napot kibír?
Illetve érdemes fóliát venni rá? Persze vigyázva lesz rá, meg állítólag nem karcolódik, na de láttam már olyan készüléket amire ezt mondták még is lett rajta karc...
[ Szerkesztve ]
-
mex77
tag
Azt tudom, de gondoltam valakinek van tapasztalata, hogy melyik megy jól.
Nekem gyári XXALIH van fent és nem működik rendesen a magyar billentyűzetem pl.És ha felrakok mondjuk egy pl tajwani romot, akkor marad a garanciám?
Még egy kérdés. Ha felrakok egy magyar telenoros romot, akkor ugye nem lesz függő a telefonom?
[ Szerkesztve ]
-
caius marius
tag
válasz APC ADAM #3595 üzenetére
"a 64gigás kártya árából bőven kijön a 2 év mobilnet h mindíg elérhető legyen a feltöltött tartalom.
Galaxy note2."
Igen? Hol? Melyik szolgáltatónál?
Ez kicsit meredek állítás volt...[ Szerkesztve ]
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
APC ADAM
tag
válasz caius marius #3691 üzenetére
Nem azt mondtam h a legnagyobb csomag jön ki...
600ért is van net csomag a T.nél.(ez nincs 15K a 2 év)
Igaz 30 mega ami hamar elfogy de legalább van ha nagyon kell és ha lement a 30 mega utána is csöpög az adat nincs túlforgalmazásí díj.
Wifi meg minden sarkon van szóval nem értem a problémádat.
Én napi szinten használom a mobilnetet 500mega bőven elég mert mnden étteremben plázában havernál van wifi és ez 2 ropi havonta sőt az első 2 hónap 1K
Nekem még mindig jobban megéri mint egyben kifizetni közel 20ezret 1 kártyára.[ Szerkesztve ]
-
mex77
tag
Felraktam Telenoros romot és megoldotta a billentyűzet és gyorsparancs problémáimat.
Szóval az XXLAIH volt a bűnös. -
guriga1234
addikt
válasz APC ADAM #3692 üzenetére
Ingyen wifi közel sincs annyi helyen, mint ahogy ezt beállítod. Viszont jó sok haverod lehet, hogy ha bármerre mész is, mindenhol akad egy. LOL!
Nekem havi 1 GB a mobilinternet keretem (utána van a lassítás), de eszembe sem jut dropboxra menteni, mert ugye nem mindenhol gyors a mobilnet, ahol meg lassú, de pont ott kéne valami, akkor meg lennék lőve. Ezzel szemben mindig van nálam egy USB-s HDD és egy pendrive. Ezekre _mindig_ villámgyorsan ki tudok menteni, vagy ezekről betölteni valamit. Szenvedjen a dropbox-szal, aki akar, erre nekem nincs időm. -
B-L-A-C-K
titán
válasz guriga1234 #3694 üzenetére
-
APC ADAM
tag
válasz guriga1234 #3694 üzenetére
Tényleg jó sok haverom van, de ez nem ide tartozik...
És nekem eddig mindig elég volt az 500 mega mert igenis rengeteg helyen van free wifi bármennyire is az ellenkezőjét állítod.
(Egyébként én nem használom a Drop Boxot csak felvetettem mint lehetséges alternatívát a 64 gigás kártya helyett)
Lehet nem 1 búzamező közepén kellene keresni az ingyen wifit és megtalálnád, hanem olyan helyen ahol van civilizáció, én pesti vagyok és minden nagyobb csomóponton akad, 1X se volt még h ha valami nagyon fontos lett volna ne találtam volna 1-et 5 percen belül a citybe bármerre is jártam.
Az meg h neked nem elég gyors a mobilnet.... én annyira nem sietek h ne legyen elég gyors."Nekem erre nincs időm" Senki nem állította h a leggyorsabb megoldás a felhős megoldás de kényelmesebb mint külső vinyókkal meg pendriveokkal rohangálni mindenhová.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz APC ADAM #3696 üzenetére
a pendrive-os, hdd-s megoldásnál kényelmesebb persze de itt alapvetően a memóriakártya helyettesítéséről beszéltünk. (kisebb) képek, beállítások, dokumentumok tárolására tökéletes a felhő de ne próbáljuk helyettesíteni vele egy nagyobb memóriakártyát ahol esetekben több gigás fájlokat tárolunk. (és esetekben azonnal el kell érnünk nem több órás várakozással)
az elgondolásod nem rossz csak a megvalósításod nem helyt álló a mi kis országunkba, talán Amerikába ahol normálisan kiépült LTE hálózat van korlátlan adatforgalommal.
ennél meg rég olvastam nagyobb hülyeséget: "a 64gigás kártya árából bőven kijön a 2 év mobilnet h mindíg elérhető legyen a feltöltött tartalom"
egy kézzel fogható memóriakártyát összehasonlítani egy szolgáltatással ( ) még csak nem is ugyanarra a dologra van kitalálva.
-
WaterWave
veterán
frissült a dropbox
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
guriga1234
addikt
válasz APC ADAM #3696 üzenetére
Írhatnál egy listát az ingyenes wifi lelőhelyekről, biztos nem csak engem érdekelne. A haverjaidat kihagyhatod
Egy pendrive simán elfér bármelyik zsebemben, a HDD-t meg már csak elbírja a bömös Mellesleg a kis WD HDD-m kisebb, min a Note2, szóval nem szakadok bele, ha az is nálam van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest