- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Dare2Live #3682 üzenetére
mex77Na, Dare2Live: köszi, majd délután megnézem, így erre lehet elég nehezen jöttem volna rá magamtól.
Howkeddlee: Igen szokás kérdése, mozgatás az oké volt, csak eltüntetni nem tudtam, mondjuk pont feküdni készültem mikor ott tartottam azt elrakom, de 5 perc nézegetés alatt nem sikerült megtalálnom hogy kell.
Másik kérdés:
Az illető max fényerőn akarja használni, mondtam neki üzemidő szempontjából nem előnyös. Ha így használja közepes igénybevétel mellett, 1 napot kibír?
Illetve érdemes fóliát venni rá? Persze vigyázva lesz rá, meg állítólag nem karcolódik, na de láttam már olyan készüléket amire ezt mondták még is lett rajta karc...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest