Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
-
imrufo
tag
válasz Parallaxis #4741 üzenetére
Köszi, én elismerem, hogy amit leírtam az így tényleg hülyeség, bár nagyjából az járt közben a fejemben, mint amit Te is megfogalmaztál...
Mindegy, úgy tűnik nem én értek hozzá a legjobban... -
sea
tag
Szombattól belépek én is a klubba ... Megérkezett a Note 2 a pick pack pontra, csak holnap egész nap meló, szóval annyi időm nem lesz, hogy beszaladjak érte, ezért majd a következő nap vehetem fel. Sok esetben biztos, hogy kényelmetlen lesz a nagy mérete miatt, de ettől jóval több esetben meg rettentő hasznos pont emiatt. Mivel most úgyis jönnek az ünnepek, lesz idő próbálgatni. Ha jól számolom, - mivel webshopban veszem - a 8 munkanapos vásárlástól való elállás egészen január 9.-ig él, elég sok időm lesz összeszokni vele.
Valahol veszek hozzá, vmi gagyi fóliát, aztán az ünnepek után szerzek Brandot, mert addig már nem fog összejönni. Tokok közül vagy flip cover vagy amit Zack is ajánlott egyelőre. Ez utóbbi azért jobban védi talán. -
imrufo
tag
Ha esetleg valaki autós tartót keres, tudom ajánlani a gyári samu Vehicle Dock-ot. Ma beruháztam egyre, nagyon patent a cucc. Tokkal együtt pont belemegy a NoteII
[link]
Boltot nem tudok ajánlani, nem érdekelt hogy hol az olcsóbb, csak bezuhantam a WestEnd Samsung üzletbe, hogy mápedig aggyatok egyet annyi amennyi, oszt csá. -
Markizmark
addikt
Az összes microfos termék kabaré, egyszer véletlenül kikerült az xp forráskódja és a programozó világ hetekig fetrengett a röhögéstől. Ezek nem azért nem nyílt forráskódúak, hogy ne haljon éhen a Bill Gates, hanem mert vicc az egész cucc.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Firehand
tag
Hasonló tokod van, mint a videóban?
Ami a videóban látható mennyire védi a telefont? Nekem a kinyitható tokok annyira nem tetszenek, de ilyen gumis borítású igen. Nekem a tabon otterbox van, de az telefonon nagyonviccesen, inkább csúnyán nézne ki.
Flip Cover nekem nem életszerű, de izlések és pofonok.[ Szerkesztve ]
Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
imrufo
tag
válasz Firehand #4828 üzenetére
Original Samsung tokot használok: [link]
Szerintem a többi utángyártott kutyaütő mind. Pláne a flipes. Bár biztos van akinek az jön be. A videón is látszik, hogy elég nagyra ki lehet nyitni a tartót úgyhogy belefér mindenféle tok, összecsukva meg atomstabilan tartja a gépet. Meg se rezdül még a vidéki sz@r utakon se. -
törölt tag
ON
Note 1-ben nem vagyok jártas... kérdésem abban van voodoo sound, és ebben várható-e hasonló mint a SGS-ben.
azért kérdezem mert nekem elég gyengénak tűnik a hangmínőség. Zack hajnalban linkelt egy progit, de nem az igazi. Élőbb lett a zene, de a mély tartomány az szinte egyenlő a nullával. Most feltettem az omega 8-at és pár neves lejátszót talán jobb lesz. -
Markizmark
addikt
AKINEK VAN DOKKOLÓJA CSAK AZ OLVASSA!!
Szóval, ezzel a tokkal együtt bele lehet ültetni a telót a tokba feszülés nélkül vagy inkább ki kellene venni? Azért kérdezem, mert ugye a tok vastagítja a telefont, ezáltal előrébb kerül a teló lyuka, mint amerre az állvány pöcke mutat emiatt gondolom feszülés lenne. Nem volna jó, ha mondjuk kitépődne a lyuk az alaplapból. Én megvettem a dokkolót, de karácsonyig nem használom... XD .
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Fradipuma
tag
válasz Markizmark #4836 üzenetére
Én ilyennel használom, és tökéletesen bele passzol: [link] Ez is vastagfítja a telót kicsit ugye, szóval szerintem a tiéddel se lenne gond
-
Firehand
tag
Nekem nincs dokkolóm.
De kérdezhetek? Neked ez a típusú dokkolód van igaz?
Nem pedig ezHa kicsi a tét a kedvem sötét....
-
-
imrufo
tag
Tökéletesen használható benne tokkal együtt a telefon, nincs semmiféle feszület.
[ Szerkesztve ]
-
-Gerzson-
aktív tag
"Ha esetleg valaki autós tartót keres, tudom ajánlani a gyári samu Vehicle Dock-ot. Ma beruháztam egyre, nagyon patent a cucc. Tokkal együtt pont belemegy a NoteII"
Ez elvileg az S3-hoz jó. Szerinted belefér a note akkor is ha tok van rajta?Most értem idáig az olvasással, látom már más is kérdezte és válaszoltál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest