Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
válasz zeroo5ux #3697 üzenetére
"ennél meg rég olvastam nagyobb hülyeséget: "a 64gigás kártya árából bőven kijön a 2 év mobilnet h mindíg elérhető legyen a feltöltött tartalom"
Én nem azt mondtam h a 4 gigás netet veheted meg belőle olcsobban 2 évig hanem azt h ha valaki megveszi a legkissebb net csomagot akkor eléri bármikor a feltöltött tartalmát.képeket zenéket stb.
Nem azt állítom h gyorsabb mint 1 memókari vagy jobb csak erre kiválóan alkalmas még ha lassúcska is. -
B-L-A-C-K
titán
válasz guriga1234 #3701 üzenetére
*rakható
Note II-be...
-
APC ADAM
tag
válasz guriga1234 #3700 üzenetére
Elég?
Ez 1 2010es cikk fél perc alatt találtam a gugliban, gondolom azóta kevesebb nem nagyon lett...[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz guriga1234 #3700 üzenetére
sztem mc'donaldsos és bevásárlóközpontos wifikre gondolt.
de a többségen lakat van, tehát használhatatlna, ami meg ingyenes, az meg túlterhelt...
én is dropbox párti vagyok, de azért meggondolom mit töltök fel• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz guriga1234 #3706 üzenetére
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
WaterWave
veterán
válasz guriga1234 #3708 üzenetére
mi am ásik módszered, ha nem indiszkrét?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
guriga1234
addikt
válasz APC ADAM #3704 üzenetére
Ezt én már rég ismertem, kár, hogy elavult a dolog, rég nem igaz, ami ott látható.
Én téged kértelek egy lista leírására azokról a helyekről, ahol te ingyen wifiztél. A guglit én is tudom használni, de ott nem találtam, hogy te hol wifiztél ingyen. Segítenél nekünk? Lehetőleg ne egy másik guglis találattal válaszolj, hanem egy általad, a tapasztalataid alapján készített listával.
Abban neked persze igazad van, hogy nagyon sok wifit lehet találni, csak gyanítom, hogy mint a haverjaidé, mert többnyire zártak, oda meg én nem tudok bejelentkezni, mert nem az én haverjaim. -
APC ADAM
tag
válasz guriga1234 #3712 üzenetére
Sokat járok a west endbe arénába árkádba ott minden étteremben vagy kávézóban, moziknál van wifi.
Ha már netezek általában le is ülök 1 kávéra vagy 1 italra (csak úgy az utcán jó h nincs kiépített free wifi hálózat ezt nem is álítottam) és még ha zárt is akkor is megadják a kódot szóval legközelebb ha arra járok és nincs kedvem beülni akkor is tudom használni.
Otthon van wifim, melóhelyen van wifi, máshol nem igazán volt még h kellett volna de ha mégis lessz ilyen ott a mobilnet.[ Szerkesztve ]
-
caius marius
tag
válasz APC ADAM #3702 üzenetére
Na jó eddig bírtam. Tölts már le légyszíves 32kb/s sebességgel, teszem azt egy120Mb méretű zenei file-t!
Örök élet meg 2 nap. Nekem elpattan havonta kb: 6Gb és még nem is erőltettem meg magam.
Ja, és a drop boxnak a közelébe sem megyek! A G.drive-ot használom ha már nagyon felhőzni akarok de azt is ha lehet Wifiről.往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
caius marius
tag
válasz guriga1234 #3716 üzenetére
+1
往前看同志! Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note10.1 Már nem vagyok Samsung fan. Kiábrándultam a szarjaikból. Samsung miért csináltok olyan telefont ami mindig elromlik?
-
WaterWave
veterán
-
ZoliM@ster
aktív tag
Valaki tud ajánlani valami textil,szövet belebújtatós tokot,ami nagyobb alapból mint a készülék?Szilikon tokot+fóliát tervezek rá,de szeretnék egy kis plusz biztonságot is,ha csak beledobom a táskába vagy valami akkor se sérüljön a kamera+home gomb.Ezt találtam egyenlőre,viszont ez sokkal nagyobb.De még csak hasonlót se találtam az elmúlt jó 1 órában sehol...Valaki help?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
zzola
titán
válasz ZoliM@ster #3720 üzenetére
Elastic Neoprene Pouch Case Cover for Samsung Galaxy Note 2 N7100 én ilyet rendeltem. Jelenleg gyári műbőr tokot használom, de nagyon passzentos, alig tudom kinyomni belőle a készüléket...
Mellé rendeltem egy Nillkin Hard Cover Case +LCD Screen Protector For Samsung Galaxy Note II 2 N7100 ilyen kemény tokot...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz ZoliM@ster #3722 üzenetére
Hát igen, 2-3 hét, míg megérkezik...
-
Dare2Live
félisten
probáltam migrálni a 32GBs SD kariról a 64gbsre, hát dögöljön meg samsung ott ahol van.
MTPként 30giga mozgatása 3:10 perc. Fél órát b*tam vele de megy driveként rendesen, felcsatlakozik ahogy kell.... [link]
Na nem látszik de müködik Note2 Rendes meghajtóként és 10-12MB/seccel írja a kártyát. Így csak 33perc.
#3719: tetszik.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
guriga1234
addikt
válasz ZoliM@ster #3724 üzenetére
Rendeld meg, és majd ha megérkezik, utána használod. Azalatt a rövid idő alatt semmi baja nem lesz a telefonodnak, ha vigyázol rá. Én több, mint egy hónap után vettem rá tokot, semmi baja nem volt. Lassan 2 hónapja meglesz, fóliát még mindig nem vettem rá, de nincs semmi baja a kijelzőnek sem.
-
Dare2Live
félisten
válasz ZoliM@ster #3722 üzenetére
székesfehérvári vagy adok hozzá fóliát. Az a lényeges, mert kijelzőt simán szét lehet karcolni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz guriga1234 #3726 üzenetére
Megrendeltem mindenképp,ennyiért meg főleg,de hátha sikerülne még itthon találni valamit jóárasítva...
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Dare2Live
félisten
válasz ZoliM@ster #3728 üzenetére
MOról én ezt venném. [link]
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Dare2Live #3729 üzenetére
Szilikon tokot már rendeltem hozzá,az valószínűleg meg is fog érkezni addigra mire kell,de abban is ahogy írtam,fóliázva ha bedobom a táskába ahol van más is,a Home gomb meg a kamera ugyanúgy össze tud karcolódni.Ezért kellene nekem valami nem túl drága becsúsztatós valami,amibe befér a +réteggel,de nem folyamatos használatra van...
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Stimpy001
aktív tag
Ezt a videót láttátok már?
[link]
Már nincs is olyan messze a full desktop élmény -
lajki7
senior tag
Hello ujbol skacok nah eljott az en idom! 140ben szeretnek venni egy noteszt mst tuti megveszem,nem ugy h veszek meg egy kek s3at tudtok ajanlani ilyen ar koruli uzletet,btelnel nem jo...ott 152. Akar jo az is aki eladna legyen szurke,szamlaval es 2ev samsung garival
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 Pro
-
Dare2Live
félisten
válasz 72mviktor #3734 üzenetére
nem tökéletes, mielött csatolád rá kell kattintani, (meg nekem elsőre terminalba is pötyögni kellet), de most már jól müködik, mindig mindenhol és nagyobb fileokat simán másolja 14mb/secel, meg nem akar konvertálni, meg... simán mükdök mint egy pendrive.
Be kéne rakni #1es hszbe azért sokaknak fontos az, hogy menjen a Note2jük pendriveként, menjen rá az adat 10-14mb/secel....
-
wagner007
tag
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne: Az hogyan lehetséges, vagy mi lehet a magyarázat arra h néha csak úgy fogja magát a telefon és elmegy pár órára a hálózat, később visszajön, maxon van a térerő, mégis only Emergenc Call can kiírva??? Még csak rootolva sem volt, semmi. Teljesen gyári T-Mobilos telóGalaxy Note 2 N7100
-
guriga1234
addikt
válasz ZoliM@ster #3738 üzenetére
Szó sincs róla. Nem akartam nyilvánosan a helyesírási hibáidat kipellengérezni, azért írtam privátban. Nem hogy örülnél neki.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz Markizmark #3747 üzenetére
támogatom!
inkább örüljünk annak hogy ma éjszaka jelenik meg a vice city (végre lesz mivel megizzasztani a 3100-as akksit )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest