Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• imrufo

tag

Üdv urak!
    Bedobok pár dolgot, amiről idáig szó volt, mindenki bogarássza ki magának, ami segítség lehet. :D
    Először is a "minőségi" zenehallgatáshoz kapcsolódóan a NoteII olyan amilyen, meg a füles is szintén. Hardver adott, szoftver téren én a Poweramp lejátszót ajánlanám, szerintem a legjobb, legtöbb beállítással rendelkező lejátszó.
    Ha van root a telefonon, akkor még egy kis torzításmentes hangerőt elő lehet csalogatni:
    [link]
    (működő letöltő link a 3. oldalon)

A magyar kézírás felismerés nekem sem működött a gyári(lengyel) asszem XXALJ1-es rommal, de az Omega 6.0 ZSALJA rommal működik mindig mindenhol.

Összes alkalmazás osztott nézetben való futtatásához nem elég a root, meg főzött rom, kell ez is:
    [link]
    Pl. Omega romhoz a download list: N7100.deodex.LJA fájlt lell letölteni, recovery-ből telepíteni, és örülni.
    Mondjuk minden nem fog menni, pl két Angry Birds nem fut egyszerre. Brühühüüü :DDD
    Akár átlátszóvá is lehet tenni a multiwindow ablakot ezzel:
    [link]

SD kártyára nem lehet programokat áthelyezni. meg lehet oldani hogy az SD-t lássa belső tárolónak, a belsőt meg az SD-nek. Így ha van egy 64-es kártya, akkor ugye arra már lehet bőven telepítgetni. Ilyen többek között az app2sdNote2 is. Én a másik változatot használom:
    [link]
    Ez a programon belül áthelyez mindent az SD-n megadott könyvtárakba, csak a telefonnak azt mutatja, hogy minden ott van, ahol volt. Ha csak a Gameloft-os játékoknál csinálom meg, akkor is lesz minimum 5 giga szabad hely a belső tárolón.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe... :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés