-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
Note 20-ra szeretném átköptöztetni a telefonom teljes tartalmát, hogy lehet ezt a legegyszerűbben megtenni, hogy megmaradjanak à jelenlegi beállításai? A Samsung Passba elmentett jelszavakat, hogy tudom átvinni az új telefonra?
-
ssgt1981
senior tag
Szerintetek kezeli ezt a cuccot a telefon?
[link] -
ssgt1981
senior tag
Tudnátok ajánlani a telefonhoz olyan otg adaptert amiben van 3.0-s usb és micro sd kártyáról is elfogadható sebességgel másol? Drónnal készített 4ks felvételeket szeretnék nem otthoni körülmények között hdd-re másolni.
-
ssgt1981
senior tag
A lassított videókat, hogy tudom megosztani vagy kimenteni? A lassított videók a megosztást, illetve exportálást követően normál sebességgel kerülnek lejátszásra.
-
ssgt1981
senior tag
Off: Várható a közeljövőben a Google/Samsung Pay Magyarországi bevezetése?
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
A telefon aktiválâsa során megadott pin kódot, hogy tudom megváltoztatni?
-
ssgt1981
senior tag
A szuperlassított felvételeket, hogy tudom úgy kimenteni vagy megosztani, hogy a zene alatta maradjon? A lassítâs helyét lehet módosítani?
-
ssgt1981
senior tag
A szuperlassított felvételt, hogy tudom más eszközön úgy lejátszási, hogy az automatikusan alá tett zene is hallható legyen? A lassított részt tudom valahogy szerkeszteni?
-
ssgt1981
senior tag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy a kamera automatikusan pro módban induljon?
-
ssgt1981
senior tag
Jól érzékelem, hogy az ACR nem működik a pitén?
-
ssgt1981
senior tag
Android 9-en az alsó kezelősávot ellehet valahogy tüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Hogy tudom letiltani azokat a wifi hálózatokat, amelyekhez egyáltalán nem akarom, hogy csatlakozzon a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Azt, hogy lehet beállítani, hogy a zárolt képernyőn megjelenjenek az aktuális naptár bejegyzések?
-
ssgt1981
senior tag
Tegnap sikerült lecserélnem az S8+-an erre a telefonra. Eddig sokkal jobban tetszik Hogy tudom kikapcsolni, hogy jelzéskor villogjon a vaku?
-
ssgt1981
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Még pár napig töprengek, de szerintem ez lesz a nyerő, mert ennek sokkal jobban tetszik a formája.
-
ssgt1981
senior tag
Vásárláshoz szeretnék egy kis tanácsot kérni. Jelenleg egy S8+-t használok, de már egy ideje szemezek a Note 9-el. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezt vagy majd az S10-et vegyem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest