- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Váltott valaki innen s22 ultrára? Ha igen vélemények, tapasztalatok? Negatív dolgok? Valószínűleg pénteken beszerzek egy 256-os verziót, jó lett volna a 128-as is, de ugye sd kártya hely nincs.
-
ace05
senior tag
Rövidre zárva
Az u1 ezeket az LTE frekiket támogatja: [link]Magyarországon elvileg ezek vannak: LTE 700 (28), LTE 800 (20), LTE 900 (8), LTE 1800 (3), LTE 2100 (1), LTE 2600 (38)
Amúgy én a helyében felvívnám a szolgáltatóját és megkérdezném, hogy milyen frekvenciákat szór a lakóhelye közelében. Én ez alapján elállnék a vásárlástól helyében. -
ace05
senior tag
Egyszer volt egy nem b20-as Xiaomi telefonom. (Redmi Pro) Szegedem telekomos hálózatban volt 4g-m, de falun (Forráskút és Csólyospálos) csak Edge-m volt vagy az se. Mivel ezeket most kezdték el lekapcsolni így ha nem nagy városban lakik az illető, akkor rákefélt és kérje vissza az árát.
-
ace05
senior tag
Érdekes anomália ütötte fel magát telefonomban. Ceruzával kapcsolatos. Nem kell megérintenem a kijelzőt ceruzával, csak közel kell vinnem hozzá, hogy érzékelje és amit érzékelte, tehát megjelenik az a kis pont, ezt már érintésnek érzékeli. Valaki találkozott már ilyennel? Így eléggé körülményes a használata, de shutter gombnak még jó.
-
ace05
senior tag
válasz
aswmaster #20891 üzenetére
Lehet, hogy ez csak én vagyok, de ha gariban megtudják csinálni a telómat biztos nem fizetnék 100 ezret. diy módszerért. Kismillió alkalmazás van amivel lelehet menteni az alkalmazásokat, de én inkább annak a híve vagyok, hogy lementem a dolgaimat, újratelepítéskor meg újra letöltöm appokat. Én is elfoglalt vagyok, de én inkább visszaköltözök a telefonomra, mint hogy fizessek. De nem akarok szemrehányni, de tényleg. Ha ez neked jó pénz költés volt, egészségedre.
-
ace05
senior tag
Bekövetkezett amit reméltem, valaki átportolta XDA-n a note 10 lite android 11-es portját a note 9-re. Mivel lényegében ugyan az mind a 2 teló. Valaki vállalkozó kedvű kipróbálta már?
-
ace05
senior tag
Hogy lehet behozni a Gpay beállításait? Fiókszolgáltatásokban nincs benne nekem.
-
ace05
senior tag
Jövő áprilisban lejár a gari. A kijelzőmnek nincs baja( attól eltekintve, hogy hülye voltam és ebaxtam a oleofobic bevonatot, meg egyszer lejtettem betonra, így apróbb karcok látszanak rajta.) Szóval, hogy tudnám elintézni biztonságosan, hogy gariban kicseréljék? If you know what i mean.
-
ace05
senior tag
válasz
Arageus #19368 üzenetére
Az én tesztelésem alapján, jó fényviszonyoknál nem lehet különbséget tenni. Max annyit, hogy a samu gyári apja szerintem néha túl éles. Viszont gyengébb fényviszonyoknál vagy este egyértelműen a gcam a nyerő. Meg a másik, hogy a beégést azt jobban kitudja szűrni a google algoritmusa.
Amúgy van a HDR-ben egy hiba amit tegnap javított a fejlesztő. Néha szivárványt rakott a képre. Na ez most eltűnt.
-
ace05
senior tag
Csak rootal és lib módosítással lehet az első kamerát használni. És a flash nem működik fényképezésnél. Ezek tipikus samsung hülyeségek ami miatt nem megy (korlátozott cam2api) . Azonkívül minden megy, úgy vettem észre.
Úgy látom ez úgy működik, hogy havi egyszer kell és akkor hozzáférsz. Nekem havi három dollárt megér. Már régóta használom a 6x -es gcamjeit, eddig nem tapasztaltam semmi betörési kísérletet, a pénzemet nem lopták még el (van bank alkalmazás a telefonomon.)
-
ace05
senior tag
válasz
lakotibi #18974 üzenetére
De azért az olyan, hogy az egyik kezével jót akar, de másik kezével meg szívat a google. Pl én rendszergazda vagyok. Így én használok network monitoring alkalmazást. Aki 10.-re váltott mint a telefonom, az jócskán megszívta, megnehezítették a hozzáférést az arp táblához. Így pl egy lan scan, kb semmit nem ért. Kb egy év kellet mire tudták kerülni ezt a fejlesztők. Így addig a Xiaomi Note 4t-s telefonomat használtam munkában.
-
ace05
senior tag
Azért bementem a szegedi médiába és kipróbáltam. A hangja az nekem tetszett. Nem tudom, hogy állítani kellet-e volna a zajszűrést, de simán kiszűrte a média hangját. Én azért is akarok egy ilyet, mert sokat utazom távolsági busszal munkába. És ugyan sokat javítottak a Szeged Majsa útvonalon, még mindig előfordul, hogy a busz vagy az út miatt, hangosra kell állítanom a fülesemet, mert semmit nem hallok.
-
ace05
senior tag
Egy sony wh 1000xm3 vezeték nélküli fülest szeretnék venni. Használ valaki ilyet? Rendesen tudja kezelni a teló?
-
ace05
senior tag
Telekomos vagyok. Ezt a Wifihívást nem lehetne beállítani, hogy csak azon legyen a telefon. A gondom, falun dolgozom. Így nálam is megvan az a probléma, hogy tétlen állapotban sokat merül a telefon a térerő miatt. Ezt wifi hívás megoldhatná nem ?
-
ace05
senior tag
Aki nemrég csöppent be a Samsung világába a Note 9-el az hogy érzi, a következő telefonja is Samsung lesz? Én egy éve használom az enyémet. Még mindig tetszik és amíg el nem csavarja egy másik teló a fejem, addig biztosan marad, de én nem hiszem, hogy Samsung lesz a következő. Az okok exynos, lyukas kijelző, jack és gcam hiánya és a túl árazottság.
-
ace05
senior tag
Lehet. hogy placebo, de mintha a kamerán változtattak volna. Nekem legalább is most nem ég be annyira az égbolt, mint szokott.
-
ace05
senior tag
Valaki ki tudná próbálni ezt a programot, hogy megy e rendesen a telefonján? LAN szkenneléskor nem látom a mac címeket.
-
ace05
senior tag
Jól látom, hogy 10-en nem írja ki a teljes akku idő fogyasztást? Ahogy nézem csak a diagramból lehet kiszámolni.
-
ace05
senior tag
Ha szeretnék egy full wipeot, akkor ugye erre a recoveryben nyomjak egy wipe data-t. Akkor ugye csak az adataimat törli, és újra indításkor meg az android telepítési beállítás folyamat fogad?
-
ace05
senior tag
Én az alis verziót használom. Volt vele két durva esésem, megvédte a telefont. A kijelző egy cseppet karcos lett persze, mert pont nem volt rajta akkor semmi. Nem nyomja fel a fóliát.
Ha már fóliánál tartunk én azt az alis hydrogen filmet ajánlom mindenkinek bátran. Igaz kb 1-2 hónaponta cserélni kell. mert könnyen karcolódik, de ami nagy előnye, hogyha atomzsíros a telefon az kevésbé látszódik meg, mint pl. egy üvegfólián és napfényben is sokkal jobban lehet a kijelzőt olvasni.
-
ace05
senior tag
Van, egy illető csinál fizetős embereknek működő gcamot exynos-ra. Egy ideje elkezdte közzétenni a többieknek. Frissíti is, de értelemszerűen a támogatói hamarabb megkapják azokat. Itt nem kell két gcam verzió (egy estére, egy nappalra). Működik az éjszakai mód, fényképezésnél vaku továbbra se működik. Az elülső kamera root után megy, Nem mondanám, hogy nagyon smooth az alkalmazás, de még mindig megéri, mert jobbat csinál véleményem szerint mint a gyári. Ebben a telegram csoportban minden benne van.
-
ace05
senior tag
Az, hogy lehetséges, hogy tudom vezényelni a samsung tv-met telefonon akkor is, ha nem otthon vagyok? Smart things alkalmazással.
-
ace05
senior tag
Valami újdonságot hozott az update? Mert a mérete alapján biztonságinak tűnik.
-
ace05
senior tag
válasz
juuzer #14142 üzenetére
Nagy ritkán van, hogy nincs különbség a kettő között, de az is csak ritkán fordul elő fényes nappal. Este jön ki legjobban a gcam ereje, szerintem.
https://photos.app.goo.gl/Dggototyq7RcjMqTA
https://photos.app.goo.gl/AZDGkxoEVueqao31A -
ace05
senior tag
Vettem usb-c-hdmi kábelt. A dex mód tökéletesen megy, de ha tükrözöm akkor a felbontás az problémás lesz, mert ugye nem 16:9-es a telefon. Ezt lehet valahol állítani ?
-
ace05
senior tag
A másik amit kérdeznék, ezzel a telefonnal lehet castolni ? A Redmi note 4x telómmal simán megtudtam csinálni, hogy átküldtem(castoltam) a képet a samsung tv-mre. Tudom van tükrözés, de azt nem szeretem.
-
ace05
senior tag
Megtapogattam a kisebbik note 10-et a magentánál. Csak egy dolog tetszett meg benne. A kamerának a 0,5x zoomja. Lőttem már úgy képet 9-el. hogy jó lett volna ez a funkció.
Gondolom, most ráugrott mindenki, hogy frissítsen, mert nekem nem tud kapcsolódni a samu szerverére.
-
ace05
senior tag
Szerintem a Samsung is pontosan tudja, hogy miért lett jó telefon a note 9, mert kompromisszum mentes olyan válogatós embereknek, mint pl én. De szerintem nem akartak a 3 évben is egy frissített note 8-at kiadni, ezért ilyen a note 10. Bár megjegyzem, szerintem senkinek nem lett volna ellenére. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mivel magyarázzák majd, hogy szembe mentek az elveikkel. Ugye büszkén hirdették reklámjaikban, hogy ők nem követik a hülye trendeket.
-
ace05
senior tag
Ez csak nekem esett le ilyen "Jé Tényleg" pillanatként, hogy a Smartthings a Samsung tvm képét, kikapcsolt állapotban is tudja közvetíteni ?
-
ace05
senior tag
Mivel nem hagyott nyugodni, ezért most ki kellet próbálnom az éjszakai kamera módot. Kudos a Samsung mérnökeinek. Értelem szerűen nulla fénnyel nem tud mit kezdeni. de ahol van valami fény forrás, ott már egész jó képeket csinál. Szerintem ki jelenthetjük, hogy ez már gcam szerű cucc, bár biztos vagyok benne ha lenne rendes port a telóra, akkor az jobban csinálná ezt.
-
ace05
senior tag
Valaki használta már ezt az üveget?
-
ace05
senior tag
Az mennyire gáz, hogyha már atom zsíros a kijelző akkor isopropyl alkohollal takarítom meg ?
-
ace05
senior tag
Aki Poweramp-et használ az frissítse. Jobb lett a hangzás, csak kapcsoljátok be a DVC-t.
-
ace05
senior tag
Az adaptív fényerő miért kapcsol ki állandóan ? Le lehet fixálni valahogy?
-
ace05
senior tag
WOW, Ledöbbentem ezen smart módon, hogy kikeresi interneten az ismeretlen szám nevét.
Másik, használ valaki xwidgetet? Ez rendesen működik samsungon ? Hiába állítottam be, egy idő után bezárja rendszer. Már kezd idegesítő lenni.
-
ace05
senior tag
Mi ez a wifi hívás amit a frissítés hozott?
-
ace05
senior tag
Létezik olyan kiegészítő aminek segítségével tabletet csinálhatok a telefonból? pl asus padfone
Másik
Samsung válaszolt kérdésemre, ha 3 gombos fülesed van, nem lehet átállítani rajta a gombokat.
-
ace05
senior tag
Véleményt kérnék, cikk végében lévő galériában a képeket én csináltam. Auto módban volt a kamera és tiszta volt a lencse- Ami nem tetszik az a beégés a háttérben. Ezt valahogy ki tudom küszöbölni?
-
ace05
senior tag
Lassan egy hete van nálam a telefon. Két dolog nem tetszett, az egyiket nagyjából megoldottam.
Xiaomi Mi Sound Enhancer után, nagyon nehezen lőttem be az eq + poweramp eq-t párost, hogy elfogadható legyen a hang a 1 more piston in ear fülesemen.A másik melegedés. Mint ahogy írtam korábban, ilyen alapszintű alkalmazások futtatásánál pl fb+ poweramp. picit melegszik néha langyosnak éreztem a telefont. Bár hiába olvastam mindenhol, hogy a többiek véleménye alapján maximum PUBG vagy iyen erő igényes játékok futtatása közben kezd langyosodni a telefon, ez nem is igazán zavart, már szinte észre se vettem. Azt már igen, hogy nap folyamán többször azon kapom magam, mivel melegszik a zsebemben, ezért izzad a combom azon a lábamon. Azt aláírom 30-40 fok környékén melegszik a telefon a zsebben, de nem hordom szoros zsebben és még nincs is nagy meleg, Szegeden legalább is. És nem is kint voltam a szabadban, hanem egy hűvös irodában.
Ez zavart nagyon, így ma be vittem a samsung experience szervizébe. Felküldik Pestre megnézni, remélem lesz valami értelme és nem csak egy hard resetre utaztattam fel.De most kérdeznem, az alapján amit leírtam lehet valami problémája? Vagy ez normális és túlságosan hozzávágyok szokva a belépőszintű telefonokhoz?
-
ace05
senior tag
Van működő gcam note 9-re? Én nem találtam.
-
ace05
senior tag
A fülesemen három gomb van. A középső hívás felvevés, vagy zene indítás, de ez alap mindenhol. A másik kettőt be tudtam állítani a redmi note 4x telefonomon, hogy következő/előző zeneszám legyen. . Ezt belehet samsungon állítani, vagy van valami jó app erre? Most a hangerőt lehet vele változtatni
-
ace05
senior tag
Helló, most lettem note 9 tulajdonos. Xiaomi Redmi Note 4x-ről jöttem. Vannak problémáim.
- Az akg agybadugós füles nekem nagyon nem bejövős, így a sajátomat használom ami egy 1more piston in ear. Azt úgy használtam a xiaomi telefonomon. hogy benyomom az MI soundenhancert alapra és utána nagyon jól szól nekem a füles. Itt meg pontosan úgy szól, mintha nem lenne bekapcsolva az Mi soundenhancer. Van valami jó app erre a célra?
- Mennyire melegszik a telefon? Mikor először bekapcsoltam és elkezdtem belakni és frissíteni, akkor nagyon melegedet amit meg is értek. De normál használat mellet mennyire normális, hogy picit elkezd langyosodni ? Normál használat mellet fb + zenehallgatás vagy videónézés.
- Itt hol lehet beállítani, hogy memóriában tartson programokat ?Köszönöm.
-
ace05
senior tag
Megkukkantottam a telót a Szegedi Samsung experience storeban. Leesett az állam, hogy szinte akkor mint a xiaomi note 4x-em és még vékonyabb is.
-
ace05
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ha részletfizetésre szeretném megvásárolni akkor hol lenne érdemes, leggazdaságosabb számomra ?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés