- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Maxximus #17713 üzenetére
Van a NiceLock keret rendszeren belül Routines, ez is gyári Samsung modul. Egyszerűbb dolgokat tud, pl.kapcsoljon be-ki wifi, mobilnet, AOD, hang, rezgés, szinkronizáció, stb-stb.
A Bixby rutin mit tud? Nem szipákolja az akkut?
Szerk: ja, látom fentebb.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
beneboy
tag
válasz Maxximus #17713 üzenetére
Note 9 Bixby routines leírás
Hogy mennyire stabil azt nemtudom
Új Válasz 2020-05-21 14:28:24 (#17716) LosBlancosrm Köszi telepítettem -
Saccco
nagyúr
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16980 üzenetére
hestegmaraggyotthondt
Más. Korábban voltak itt magasröptű beszélgetések az írisz szkenner megbízhatóságával, pontosságával, gyorsaságával kapcsolatban.
Nos azt írtam, hogy nekem nagyon gyorsan old. Közben rájöttem, hogy azért, mert az INTELLIGENS FELOLDÁS volt bekapcsolva. Ezt gyorsan kikapcsoltam, mert csukott szememnél is oldotta a kijelzőt...
Most csak az írisz van bekapcsolva. Ez picit lassabb, de ez is oldja 10/10. A trükk az, hogy nem a vörös ledbe kell nézni (ami balra van), hanem a kamerába (ami jobbra van)!Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16851 üzenetére
Ja, ez ilyen melós kőmíves tok. Aki kicsit ad magára, az nem mutatkozik ilyennel. A Tesla autók pedig rosszak, mert nekem nem futja rá.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16814 üzenetére
Nem röhögök, csak értetlenül állok.
Mert vagy rövid képernyő záridőt használnék intelligens ébrentartással (amíg nézed addig nem zár le), vagy használnám a fizikai gombot (rá nem jövök mi olyan nehéz benne megnyomni), vagy zárja a flip tok amikor becsukom. Szóval ezért nem érzem át a problémád.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
-
Somatom
veterán
válasz Maxximus #16813 üzenetére
Ez az alkalmazás 2017 -ben frissült utoljára. Az az OS lehetőség, amire hivatkoznia kéne az ujjlenyomatos feloldáshoz, a 9 -es Androidtól létezik. A Nova is felhasználói jogosultságú alkalmazás, mégis működik benne ez a funkció (nyilván csak 9 -es Androidtól). Azért, mert belefejlesztették.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16779 üzenetére
A továbbiakat erre inkább nem írom (csak külön kérésre), mert csak sértődés lenne belőle, azt meg nem szeretném.
[ Szerkesztve ]
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
félisten
válasz Maxximus #16133 üzenetére
Feltették a Smart Clinicben a folyadékos/UV-s üveget a kijelzőre.
Jelentősen csökkent a repedések láthatósága, már csak oldalról nézve látja őket az ember, használat közben keresve sem.
13e Ft volt a feltétel, és én gyakorlat nélkül, ismeretlen anyaggal nagyon nem kísérleteznék.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
fulton
addikt
válasz Maxximus #16057 üzenetére
Nem egészen értem. Vagyis h mire gondoltok pontosan. Nekem fent van a k&h applikáció és NFC porton keresztül érintéssel tudok fizetni de ugyanúgy fent van a PayPal is amin nincs egy fillér sem egyébként. Bankkártya adatokat csak az otthoni gépemről szoktam megadni ha vásárolok a neten valamit telefonról sose. Ez igy oké szerintetek? + nagyobb összeg esetében az sms ben megkapott kódot be kell írnom a vásárláskor hogy terhelhető legyen a bankszámlám. Az kétségtelen hogy a bankkártya adatokat ha jol emlekszem tarolja valahogy a kh app, de h most minden fontos adatot ...azt nem tudom.
Miért csak 5 perces videot tudok felvenni Egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16057 üzenetére
Bár le lehetne tiltani azt a digitális jólét funkciót. Állandóan fut a háttérben és eszi az energiát.
A hívás rögzítést meg talán hamarosan vissza teszik. Ezt olvastam valahol.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
fulton
addikt
válasz Maxximus #16053 üzenetére
Mivel tud többet adni a 10 ? Ha cserébe pl az acr meghó, kinek mi a fontos igen. Anno a regi a5 telomnal eleinte minden csucs volt üzemidő is, aztán jott az uj droid frissitesek es minden elcseszòdött..már a rendszer is akadozott. Nem tudom van e összefüggés de..erdekes. de lehet valaki dicsérni fogja neki jobb lett:)
-
fulton
addikt
válasz Maxximus #15977 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Fontos az ACR igen. Ahogy olvastam az pont jó már a 10-esen. Nem?
Ezek szerint akkor te sem álltál át. Fagyás bármi egyéb?
Bár nem tudom hogy fognak jönni a frissítések, gyanítom hogy kapásból a 10es nagy update fogja feldobni, és abban benne lesz minden, bizitonsági stb egyéb.
Magyarán valszeg nekem elég natur, még elején lévő droid 8 lehet majd rajta. És nem igen lehet válogatni hogy milyen frissítéseket tegyen fel.[ Szerkesztve ]
-
vmack
tag
válasz Maxximus #15732 üzenetére
A felvételek minősége kiváló, vagy a hívás alatt indítom vagy akár automatikusan felvesz minden beszélgetést.
s8+ on is és note9 is így csináltam:
letöltöttem a samfirm-el a DBT verziót.
a régi romban csináltam egy gyári visszaállítást és betettem az izraeli sim-et
odinban betallóztam mindent a helyére, majd feltettem
[link]
Elindult németül meg némi héber írással fogadott, de könnyen megtaláltam a nyelv választási lehetőséget és magyarra állítottam.
[link]
végigmentem a kezdeti beállításokon, felmentem a wifimre és hozzáadtam a fiókjaim.
leszinkronizált mindent, és csak a google fiókból tettem fel a mentést sem a samsung felhőből sem máshonnan nem tettem fel másik mentést.
amikor minden kész volt visszatettem a t-s kártyát. erre feldobta hogy újra kellene indulni.
újraindulás után az értesítési sávon megjelent hogy egy kártya reset kéne neki de ignoráltam, és ennyi.
A gyári tárcsázóban ott volt a hangrögzítés lehetősége (engem első pillanatban félrevezetett a google dialer)https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s8_es_s8_duplateszt/hsz_53990-53990.html
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Maxximus #15732 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
tylerddd
veterán
válasz Maxximus #14823 üzenetére
Alkoholos törlő, majd szárazra törlés, a kék fólia a szöszök eltávolítására van, végig kell tapicskolni vele mindenhol a kijelzőt. De ez nem kötelező! Aztán fólia le az üvegről és gyors rá. Tudom, min. lekapcsolt kijelzőt ajánlanak üvegezéshez, de én fehér hátteret lövök be ilyenkor, hogy a mikrobigyókat is észrevegyem, mert ha alatta marad, akkor az ott marad vagy feszegeted ezt, ha tudod. Tényleg nagyon tapad. Még régen i5s és i6s esetén olyan üvegeim voltak (sokkal könnyebb volt rájuk venni és az 1000 forintos ebay-es is jó volt), hogy akár napokkal később felemeltem a kijelzőről és ragasztócsíkkal kiszedtem a szöszt és tökéletesen visszatapadt. De hát ilyen ez a sz**os hajlított kijelző.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
válasz Maxximus #14820 üzenetére
S6 Edge volt a kezemben, valami dupla lezárt kijelzőt szedett össze az illető, ezt kellett volna kilőni. Egy i6s-t cserélt el a Samsungra, mert nem jött be neki az iOS néhány napos használat után. Meglepően nem volt sz**. Annyit érzékeltem, hogy lassabban csinált mindent, mint a Note 9.
Ugye erről az üvegről van szó. Amit én tapasztaltam: teljes felületen tapad és elég erős a ragasztó, ezért tűnhetett fel úgy, hogy rosszul tapadt fel, nagyon meg kellett küzdeni vele, hogy a levegős részeket ki tudjam "hajtani" alóla. Emellett én úgy tapasztaltam (2-t raktam fel, egy másik user is elégedetten használja), hogy hiába van a csomagban a felhelyezést segítő keret, nem precízen van megcsinálva, így felejtős, hogy egyszerűen rádobod és fa**án passzol mindenhol. A másodikat már keret nélkül, szabad kézzel tettem fel alapból (az elsőt is úgy kellett végül). Pazar látvány szempontjából, toll mint az eredetin, úgy megy és nem nyomta eddig fel egy tok sem.
Egy dolog van, ami zavarhat egy-két embert, de szerintem ez annak a következménye, hogy a Nillkinnél is rájöttek, hogy a tetves ívekre nagyon nem lehet üveget csinálni, ami huzamosabb ideig fent tud maradni. Magasságra értelem szerűen ugyanolyan, mint bármilyen más keretes üveg (a tesó CP+ Max is ekkora), de szélességében keskenyebb és nem hajlik úgy le a szélekre. Csináltam egy fotót világos háttérrel, amin látszik a "megoldás". A vicc az, hogy nagyon oldalról nézve látszik csak, szemből, ahogy használod a készüléket, nem takar ki semmit. Edge panel látszik, világító szélek látszanak és egy alkalmazásnál sem futottam bele ott olyan információba, ami nem látszódott volna, hiszen sehol nem visznek ki annyira a szélre semmit. Amikor a recovery menüt előhozom, ha kell (hangerő fel+Bixby+power), ott kitakar egy kis részt az opciók első betűjéből talán, de ott egyébként is extrémen "lelóg" a tartalom az edge szélre.
-
FőDudu
veterán
válasz Maxximus #14478 üzenetére
LDAC-ot bekapcsolva olyan, mintha atkuldened a zenet egy savszuron, eltunik a mely.
Barmi masra visszakapcsolva megjelenik a mely is.Probaltam a developer opions alatt is kapcsolgatni a bitratat es egyeb parametereket, nem segit.
Nekem a legujabb firmware van fent - par napja jott ki. De elotte is ilyen volt.
AAC vagy APTx sokkal jobban szol, mert ott van mely is (nem csak a magas tartomany).Le kell tesztelnem masik teloval a BTR3 erosito/dac-ot vagy a telefont masik LDAC-os fulessel.
Lehet beballagok egy uzletbe es kiprobalok egy WM-1000MX3 fuest.
Az ugyis kb mindenutt kaphato.FőDudu
-
tylerddd
veterán
válasz Maxximus #14432 üzenetére
Elvileg nem elég neki a telefon szuflája, viszont az USB-C + USB-C elvileg megy, mint ezen a videón, bár lehet, hogy a mini HDMI-be van bedugva a teló, ezt nem látom pontosan. Nem ugyanaz a monitor, de ugyanaz az elv és szerintem az érintő felület miatt még jobb is, mint az Asus és kb. ugyanúgy 70k körül van.
Olyan 1:50-től jön a mókolás az akkuval, én ezzel nem szórakoznék, de mindenkinek a maga döntése.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz Maxximus #11756 üzenetére
Igen, vissza lehet még térni 8.1 -re. Vagy marad a 9.0, és a Samsung áruházból használod valamelyik ACR -t amelyek működnek 9.0 alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest