Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:37:46

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1553) Tin


Tin
veterán

Talan tudtok segiteni, bar a problema nem hiszem, hogy csak Note 20-at erintene.

Az Android 11 update ota a Gmail ertesitesei nem igazan jonnek meg lekapcsolt kijelzonel (lockolva). Neha megjon szinte azonnal, neha percekkel, akar 10-15 perccel kesobb, neha orakig semmi. Van, amikor csak az egyik fiokra mennek az ertesitesek, a masikra nem (ket gmail accountot szinkronizal a telefon). Amikor feloldom a telefont, akkor erkeznek meg biztosan. Ja, es minden mas ertesites jo, tehat pl a Skype is azonnal jelez, es mas alkalmazasok is gond nelkul. Csak a Gmail nem megy.

Mivel ez a ket fiok egy masik mobilon is be van allitva, tudom, mikor erkeznek, mert az S7 mindig pontosan es azonnal jelez.

Volt mar minden, a Gmail ertesitesek biztosan jol be vannak allitva, a Gmail-nel ki van kapcsolva az optimalizalas, a telefon nincs energiatakarekos modban, es toroltem mar a Gmail app adatait is, illetve volt wipe cache is. Igazabol elolvastam mar vagy egy tucat cikket es mindent vegigcsinaltam, meg az Adaptive Notification-t is kikapcsoltam, de semmi sem segitett.

Ha valakinek lenne valami otlete, azt orommel vennem, mert ez igy egy kicsit vicc, hogy egy rohadt email alkalmazas a sajat oprendszeren a sajat kornyezetevel nem kepes mukodni. Kulon vicc, hogy megnyitva a Gmail Google Play oldalat, csupa 1*-os ertekesek es felhaborodott felhasznalok mindenhol.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.