- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
válasz
Capella #8658 üzenetére
Tanulságos! Tanulságos?
"...természetesen ingyen iPhone-os oldalakra és egyéb marhaságokra sem kattintgatok." Ááá, dehogy... miért pont ezt írta ide...?
"...Volt már, hogy valami gond volt vagy valamilyen egyéb, általam használt gmail címmel, vagy más kért segítséget, ilyenkor mindig volt olyan opció, hogy "igazoljam magam" például a csatolt telefonszámmal, a korábban eltárolt biztonsági kérdések válaszaival..." Akárhányszor igazolni kell magamat, a mobilon dob fel egy ablakot, "igen én vagyok" "nem én vagyok". Ennyi. Nem kell csatolt telefonszám, biztonsági kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest