- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Sziasztok, visszahúzott a szívem egy Aura Blue 10+ 256gb-al. Próbálok felzárkózni miről maradtam le.
-
HaliGab23
senior tag
LTE
-100dBm 40 asuGyakorlatilag itthon vagyok home office-ban, és így történt ez az éles változás, amit írtam.
De ma Bpen voltam egész nap, és 17h-kor értem haza, 11% töltöttség volt... 3ó50p kijelző.
Ilyen gyenge még sosem volt, hogy ne bírjon ki egy napot ennyire.
ONE Ui 2.0-nál is este 10kor még volt 15% átlagban és 5ó kijelző idők.Az első ONE Ui 2.1 verziókor direkt semmit nem állítottam vissza, totál FR volt, és mindent szépen kézzel állítgattam be.
Azután lett 6-7ó kijelző és még maradt 10-15% este 22kor.
Majd jött a 18Mb-os elcseszés.Lehet inkább visszateszem az első One Ui 2.1-et...
Komolyan azt gondolom már, hogy vannak userek, akiket direkt sz.pat a samsung, hogy vegyék az újat. Belépünk a sam. accountba, azonosít, és mikor új teló jön indul a sz.patás
-
Nekem ILO régiós a ROM-om és nem ajánlja fel a billentyűzeten , hogy magyarul lehessen diktálni (ami elég nagy, gond ,mert vezetés közben sokszor jó lenne ha így lehetne szöveget bevinni), van valakinek javaslata, hogy tudnám megoldani? vagy muszály feltennem 3RD (pl shiftkey,swype) szöveg bevivő progit?
-
Tibcsi68
tag
Sziasztok!
Két sim használata esetén hogyan lehet állandóra hozzárendelni simet névjegyhez? -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenűl valaki, hogy van valami gond a Sammobile-al? Probálok belépni úgy mint eddig, de nem tudok. -
válasz
Laookon_ #6475 üzenetére
Hát, ha nagy akkuidőt akarsz, szinte nulla IDLE fogyasztással, vegyél iPhone 11 pro maxot.
Esetleg valami Huawei-t, amelyik oprendszerének olyan agresszív a memóriakezelése, hogy azonnal mindent kib*szkod a memóriából.
Nem tudom, mit vársz egy telefontól, de a Note 10 is bőven, erős használattal is elmegy egy napot. Persze, ha valakinek van arra ideje, hogy cak a telefont nyomkodja napi 10 órán át egyfolytában, arra semmi sem elég.
-
bobace
addikt
válasz
Laookon_ #6475 üzenetére
Nekem pl most 4 óra a kijelzoidő, 2 nap és még 33% van benne. Telefonálás is kb 1 óra = 1 óra SoT. Sok mindentől függ. Samsung sosem volt dijnyertes akkuidőben, de azért 4,5-5 óra elvárható lenne. Persze ha valaki 3 órát telefonál minimum térerő mellett pl, akkor nem... Vagy ott a note 10 Lite, épp ma jött ki a teszt. Még jobb akkuidő olcsóbban..
-
Laookon_
tag
512 Gb- os.
-
Laookon_
tag
Sziasztok!Tanácsotokra lenne szükségem. Egy 8 hónapos Note 10 telót vennék 225 ezer ft-ért. SES- ben vásárolt, makulátlan. Reális az ár? Vissza olvasok 1-2 hónapnyi hozzászóálást. De...vannak a telónak olyan nyűgjei, ami visszatarthat a vásárlástól? Nagyon köszönöm a segítséget!
-
madkiller
őstag
Valaki ki tudna segíteni egy 10+ gyári fólia linkel? Sehol nem találok vmiért. Köszönöm.
-
Joachim21
őstag
Snapdragonra is megjött tegnap előtt az áprilisi frissítés, egész rendesen küldözgetik minden hónapban.
-
sasa134
addikt
válasz
francz'70 #6453 üzenetére
Köszi Neked és ollie-nak is.
Én is hasonlóan látom. Nem vagyok az aki sűrűn váltogatja a telóit( nem tartom szükségesnek), általában megveszem az aktuális felsőkategóriás Samsungot fél - 1 évvel a megjelenés után és azt szeretném minél tovább használni. Igazából a Note-ra nincs szükségem, egy S20 lehet jobban passzolna de a Note 10 olcsóbb és sztem szebb.Köszi Nektek
-
válasz
sanyi0627 #6458 üzenetére
Nekem, időről időre a google play services akad be, de azzal sokmindent nem tudok kezdeni, frissítések hol megoldják,hogy elrontják.
A gmail-el többször szívtam már, végül letöröltem, mást használok (aquamail).Nézd meg, mi használja a helyadatokat/gps-t, azt is mindenképp érdemes kikapcsolni, ahol lehet, és semmiképp se használja állandóan semmi, mert az merít rendesen.
-
sanyi0627
senior tag
Semmi extra, pokemon go, messenger, face, hirek.
A betanulás időszakban ezekkel sima 7óra kijelzőidő volt, meglepődtünk!(kis netezés is, meg a beálltások, tesztelgetés, letöltések stb... volt használva rendesen)
bobace: betanulásnál durván jól birta ,mára vége is lett! (mate20pro után nagyon meglepő volt, hogy ennyire jól birta)
-
bobace
addikt
válasz
sanyi0627 #6449 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, nálam hogyan alakul majd. Most sikerült két napra 6 óra kijelzőidőt elérni, AOD-ot is használva, de még nekem is azt írja, hogy betanulás. Note 8 sosem tudott 4,5-nél többet ugyanilyen szokásokkal, most meg 2,5 évesen inkább 3,5 a max, de már nem is bír ki két napot, csak másfelet.
-
francz'70
senior tag
válasz
sasa134 #6450 üzenetére
Szerintetek kb 3 évig ezzel is el lesz az ember?
Miért ne lennél? Ha az S8-al elvoltál, ezzel még jobban elleszel
S8+ ról váltottam (mondjuk még megvan, mivel nagyon jól teszi a dolgát) Note10+ ra, hát, hogy mondjam.....az S8+ ehhez képest egyhelyben áll ....na, jó, kicsit túloztam -
válasz
sanyi0627 #6449 üzenetére
20% 1 óra SoT? az kicsit kevésnek tűnik. De mi az az 1 óra? Mert pl ha hardver igényesebb játékkal játszol, akkor az rendben van. Vagy ha telefonálsz is egyéb használat mellett, 1 óra telefonálást számolhatsz 1 óra kijelzőidőnek (mert az is nagyon meríti a telefont).
-
sasa134
addikt
Sziasztok, ősszel lenne aktuális a telefonom cseréje (S8), amit nagyon kedvelek.
Maradnék Samunál, és az N10 (sima) tetszik a legjobban. Szerintetek kb 3 évig ezzel is el lesz az ember? Frissitesek terén kb mire lehet számítani? Most kezd olyan árba süllyedni amit telefonért még kifizetek. Köszönöm a véleményeket -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Az üzemidő sokkal jobb volt mig betanulta a használatot... (eddig kb 10% volt 1óra használat, jelenleg kb 20%) semmiben sem változott a készülék használata, ezért nem értem.
Milyen beállítás vagy ttippek trükkök segítenek , hogy a akksi úgy bírja, mint az elején?
-
madkiller
őstag
válasz
HaliGab23 #6437 üzenetére
Én is érzek visszaesést viszont stabilabbnak érzem a telót. Nekem néhány app kifagyott olyan szinten, hogy le kellett hoznom a redőnyt beállítások majd onnan suhintottam egyet be az appváltóba bezártam és újra megnyitottam az appot. Nekem ezek az anomáliák eltűntek ettől a 18megás frissítéstől. Ha jól emlékszek, a Samsung browser, galeria, messenger és Facebook rakoncátlankodott így.
-
sanyi0627
senior tag
Köszi, közben már megoldottam.
A számítógépen a chromba más a bejelentkezés és igy a mentett jelszavak stb nem volt meg neki a készülékben.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Vettünk egy note 10 készüléket, a probléma az lenne, hogy nem tudjuk szinkronizálni a böngészőt. Be van jelentkezve az asszony a sajátjával, de a gépbe másik van... Valamiért nem engedi átváltani. Hogy tudnám megoldani?
a kamera beállításaira mit ajánlotok? Mate 20 pro mellett/ után siralmas kicsit... Igazából ott semmi extra mellett is teljesen jó képeket csinált, pro es egyéb nélkül.
Köszi -
F_Gergely
őstag
sziasztok,
azt be lehet valahogy allitani, hogy csatlakoztatott bluetooth eszkoz eseten a telefon automatikusannfogadja a hivast?
Autos kihangositoval szeretnem hasznalni, de nincs fel es letevo gomb, igy jo lenne ha automatan fogadna a hivast a telefon.
Emlekeim szerint kene legyen ilyen beallitas valahol.Kisegitolehetosegek kozt megtalaltam
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Evil Snowman #6423 üzenetére
Vicc!!!
Szóval:
Azzal a firmware-rel, ami a ONE Ui 2.1-et hozta, a telóm napi 6óra 30perc - 7óra 30perc kijelző időket tudott, aztán kiadott a samsung egy 18Mbyteos frissítést, ami lerontotta vissza 4-5 órára a kijelző időt.
Nem hiszem el, hogy ez nem szándékos volt.. menjen a samsung a büdös p.cs.ba.
-
Tibcsi68
tag
Két kártya használatakor van arra lehetőség, hogy egy adott mentett számot mindig ugyanazzal a kártyával hívja a telefon, míg egyébként ajánlja fel a választás lehetőségét?
-
SemmerFH
tag
Üdvözlet!
Hátha valaki találkozott már az alábbi hibával (és tud rá megoldást):
Van egy 2014-es VW-em, RNS 315 fejegységgel. A Note10+ telefon csatlakozik hozzá automatikusan BT-n keresztül, de csak hívás opcióval. A telón hiába kapcsolom be a BT beállításoknál a médiát, azonnal ki is kapcsolja. Ha lekapcsolom a BT-t a telón, majd újra visszakapcsolom és kézzel rányomok az autó fejegység-re (telón), akkor hajlandó hang és médiával is kapcsolódni. Eléggé zavaró. Valakinek valami ötlete, hogy ezt hogy lehetne megoldani?
Köszi előre is a segítséget!
-
-
Luser2000
addikt
Köszi, itt be van kapcsolva mindkettő.
--
A többiek visszajelzése alapján egyértelműen nálam van a hiba.
(A Buds+ fülesen a legutolsó sw frissítés van, remélem nem az lehet a szar).
Este törlöm majd a párosítást, törtöl a Galaxy Wear alkalmazást, a Messengert, wipe cache és felteszem ezeket újra, hátha ....KÖSZI MINDENKINEK!
-
dkovizoli
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #6419 üzenetére
Szerintem a sim kezelőben igen.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Skacok!
Ha a 2. sim foglaltba egy netes kártyát teszek, akkor be lehet állítani, hogy az sms és hívás az első kártyáról menjen mindig és a net pedig fixen a második sim-ről? És soha ne kérdezze meg hogy melyikről szeretnék felhívni egy számot meg ilyesmi? -
MiklosSaS
nagyúr
Ejjj, kellene nekem valami normális üveg kijelzõvédõ de nem az UV hanem a sima. Van valakinek valami ötlete?
-
Akinek rosszabb lett az üzemidő, az próbáljon meg egy cache törlést a recoveryből, hátha segít.
-
Luser2000
addikt
Igen, erre gondolok.
Leírom újra, másképp:
- "bekapcsolom" a Galaxy buds+ BT (TWS) fülesest, létrejön a kapcsolat a telefonnal, megjelenik a BT kezelőben,
- elindítok a FB Messenger app-ban egy tetszőleges hívást, létrejön a hívott féllel a kapcsolat, de a telefon saját hangszóróján,
- a Messenger app-ban van lehetőség a "kimenetet" állítani: telefon / hangszóró / BT opciókkal,
- ha kiválasztom a BT opciót, egy pillanatra a felirat átvált rá, de hang nem jön, majd 1mp múlva vissza is áll telefonra / hangszóróra.Gyakorlatilag olyan, mint ha ignorálná a Messenger app a fülesemet.
WTF?
-
bobace
addikt
Bő fél éves késéssel a megjelenéshez képest, eljött a lehetőség, hogy a Note 8-ból Note 10+ legyen, úgyhogy csatlakoztam végre
-
viera
őstag
válasz
SeatZola #6404 üzenetére
Én S10+ -ról váltottam Note10-re.
Egyáltalán nem bántam meg,nekem a Note formája is jobban tetszik.Meg az S-Pen is jól tud jönni.A mérete teljesen jó,a Note10+ már kényelmetlenül nagy volt.Az akku kb. ugyanúgy bírja mint az S10+ -nál.Nem veszek észre különbséget.Kijelző időt nem tudok mert nem nézegetem,de nap végén mindegyiket kb. 20-25%-nál tettem töltőre. -
SeatZola
őstag
Srácok!
Akkuidővel hogy viszonyul egy sima Note (tehát nem +) egy Galaxy S10-hez vagy S10+ -hoz? Gondolkodom az S10+ lecserélésén egy sima Note10-re, mert a mérete nekem sokkal jobban tetszik. Érdemes lecserélni?
-
válasz
Sanyaboy2 #6402 üzenetére
Erre biztos mindenki mást mond, majd az akku-guruk nyilatkoznak. Saját esetemben biztos nem használnám úgy, hogy 100%-on tartom töltővel és közben nyomkodom órákat. Baromi gyorsan feltölt, inkább meríteném szépen, aztán mindig rátöltenék és addig közben nem használnám (pl. 30-80%-ig kevesebb, mint fél óra alatt felmegy, annyit azért ki lehet bírni nélküle, ha nem a "telefonod a munkád").
-
Sanyaboy2
csendes tag
hello. 1 kérdés: 15% nál jelez a note 10+om. felteszem töltöre. nem használom mig 100% ra fel nem tölt. Ekkor nem veszem le a töltőröl hanem órákon át használom igy-akár pld déltöl estig . aztán leveszem és használom mig tölteni nem kell. aztán megint a leirt módon csinálom.
ez árt az akksinak ? vagy a telónak ?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- TCL LCD és LED TV-k
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest