- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
Yager01 #6596 üzenetére
Ha nem telepítesz rendszeresen külső forrásból APK állományokat, akkor semmi értelme.
Megkockáztatom, akkor sincs semmi értelme, ha csak pléjből telepítesz.
Az összes ilyen típusú alkalmazást én vergődésnek gondolom a fejlesztők oldaláról (illetve arra gondolom, hogy az üzleti modell alapja, a rossz felhasználói szokásokon / megszokásokon alapul). -
Yager01
senior tag
Használja közületek valaki az Eset mobil Security programot? Van értelme telepíteni a készülékre esetleg évi 1500 Ft-ért előfizetni a szolgáltatásra?
-
Sanyaboy2
csendes tag
Sziasztok eredeti note 10+ clear wiev toknál a whats app bejövö üzenetnél nem villan fel oldalt a tokon a csikban a kijelzö;csak hanggal jelzi az üzenetet. viber felvillantja. értesitések beállitva. Másnál is ilyen vagy az okozza hogy a whats appban a beállitásokban az értesitéseknél azt irja hogy felugró ablakban funkció nem érhetö el (android 10 töl )?
viszont tok nélkül a körbefutó értesitési fény jelez és elöugró ablakot is betesz a whats app . Mi lehet a megoldása hogy tokban felvillanjon ? -
Csak iPhone 11-ről tudok nyilatkozni (ott volt azért egy jelentős előrelépés kamerában az XS-ekhez képest).
Note 10+ csodálatos képeket lő, ha van elég fény, simán egy szinten van a i11-es szériával. Ahogy fogy a fény (és nem az éjszakai módról beszélek, az szuper), pl. beltéren, máris kijön az új iPhone-ok előnye. Első ránézésre rendben vannak, de jobban megnézve az éleket, stb-t, erősen zajos a kép. Nem vészes, és ugye ha családban, bárhol mutogatod, kb. annak tűnik fel, aki csinálta, mert tudja, mit kell nézni. Így hát nekem, mivel van összehasonlítási alapom, azt mondom, ilyen körülmények között jobb képet lőtt az iPhone, de ezt ugye rajtam kívül senki sem tudja.
-
válasz
Locuste #6587 üzenetére
Olyan adapter kell a Note-hoz, amiben van beépített DAC, a gyári Samsung adapter ilyen, a Huawei-é nem. Lehet sokféle gyártmányút kapni, de olcsót nem érdemes, mert azokban általában rosszabb a DAC. A Samsung gyári egész jó áron van, és jó a minősége, én azt javaslom. Biztos van, akinek másfajtával is van itt a topikban tapasztalata.
-
Locuste
tag
Szia Mindenki,
Tegnap csatlakoztam egy sima 10-zel.
Köszi, pacsi!
Kicsit elszomorodtam, mert van egy komoly analóg fejhallgatóm, és a Huawei USB C to 3,5 adapterrel nem megy. Mintha láttam volna itt a topikban valakinél ezt a problémát. Kérdés, hogy sikerült-e megoldani vele, vagy csak a SAMU USB 3,5 adapterrel fog menni.Előre is Köszi!
-
485
aktív tag
Sziasztok, bő fél éve nehéz döntés volt, hogy xs max, vagy n10+, a kameraproblémák miatt xs maxot vettem. De mint ahogy lenni szokott, az iphone-ban minden szar a kamerán kívül. Kérdés, hogy n10+-nak sikerült már rendbe tenni a kamerát?
Illetve váltott valaki egyikről másikra? Csak a kamera érdekel. köszi -
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6580 üzenetére
Na, akkor jól sejtettük, hogy hibás termék volt.
Amúgy nagyon szuper hátlaptok, szerintem marha jól mutat vele a teló, igényes, masszív és nagyon jó ficsöröket tud.
Egy kicsit csúszik, de csak száraz kéznél, ennyi belefér,(....mivel van rajta biztosítás, így pláne
-
válasz
kovimester #6580 üzenetére
Akkor ez egy gyári hibás eset volt.
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6578 üzenetére
Akkor ezzel valami gond van, vidd vissza, csere.
Nálam teljesen más, egyedül a kézikönyv volt hasonló, de nálad led view cover-t ír és a flippes változat ábrái vannak, nálam led cover-t és a sima ledes hátlap van.
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6575 üzenetére
Lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Hát ez led view cover, nem led cover!
Mégis csak flippes a tok, nemcsak egy sima hátlap?Nálam LED Cover Black a neve!....és sima hátlap.
Még a kézikönyved is Led View Cover-t ír!
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6574 üzenetére
Ha a regisztrált tartozékoknál sem jelzi, akkor ott valami gubanc van.
Ha a telót is most vetted, akkor végképp passz.
(gondolom újraindítás stb. megvolt) -
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6572 üzenetére
Szerkesztettem az előbbit az megvan?
Hol vetted?
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6569 üzenetére
Próbáltad leszedni és újra feltenni?
Mikor felteszed érzekeli a telefon?
Mert felrakáskor a led tok saját kék színű ikonokkal teli háttérképe lesz a telódonInteligens tartozékok- regisztrált tartozékoknál jelzi?
-
Teal'C
veterán
válasz
kovimester #6566 üzenetére
Úgy tudom de nem biztos hogy nfc vel ismeri fel, nincs kikapcsolva?
-
-
francz'70
senior tag
válasz
kovimester #6566 üzenetére
Én ilyet használok, de ez hátlap nem fliptok!
Nekem tökéletesen működik, mi probléma? -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Ma beújítottam egy Note10+. Vettem hozzá egy LED cover tokot ( [link] ) ez a fajta. Az lenne a kérdésem használ e valaki ilyet és ha igen akkor neki rendesen működik e? Nálam olyan probléma lépet fel hogy nem flip toknak ismeri fel és nem annak ami és emiatt nem működik. Esetleg ha tudtok rá megoldást azt megköszönöm.
-
kicsi007
tag
XEH-re kint a májusi frissítés!
-
jose999
senior tag
Kis kitérő után üdv újra itt mindenkinek!
-
Még jó múltkorában vettem egy Motorola Moto G Power telót,backupnak ha bármi gond lenne. SIM kártya is van benne (2 is), bírja rendesen. 5000-es akksi, 95%-ban megegyező stock android (némi Motorolas belepiszkálás, de nem sok). Gyári android nem hozott lázba (itt már el is dőlt, hogy Pixel telóm nem lesz soha). Samsungnál rájöttem mennyi sok olyan extra van ami a mindennapokban maximális kényelmet és konfortot nyújt. Páratlan rendszere van, én úgy gondolom
-
Teal'C
veterán
Hát közel éreztem magam hozzá mikor először kézben fogtam egy s20u-t
Mondom mi a szar ez, hát ez meg hogy jött össze
És ahogy olvastam több frissítés után sem változott a helyzet. Így maradt ez, ez a kék szín nagyon baba. Az első aura glow az ezüst kerettel olyan bazárinak tűnt hát ment is.
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Csak hogy a koronavírusos világban valami jó hír is legyen:
Feleségem szerdán lepottyantotta a telefonját (HuaweiP30), szerencsétlenül landolt, megrepedt a kijelző. Csütörtökön elvittem a márkaszervizbe, ahol azonnal (4 óra alatt) javították. Este eszembe jutott, hogy a Generali lakásbiztosításomhoz van Smart kiegészítő szolgáltatás is. Még eset elértem az ügyfélszolgálatot, megbeszéltük mit kell küldjek (számla+munkalap a javításról, fénykép a készülékről) e-mail útján. Ma pedig az önrész (10eFt) levonásával át is jött a pénz.
A Generáli ügyintézés (kárbejelentés-elbírálás-kifizetés) 1 MUNKANAP alatt lefutott.
Csillagos ötös!!! -
Samsung dual vezeték nélküli töltő tapasztalat.
Vigyázat! Ha tok nélkül csupasz hátlappal ráteszi az ember a telefont és a szekrény széléln van a töltő,úgy, hogy a telefon rezdülésénél le is tud csúszni, majd onnan rá a padlóra,akkor ez lesz az eredmény, mint az XS-em hátlapjával.
Soha nem volt gondom, mert mindig tokban töltöm a telefonokat,de most tok nélkül lecsúszott és össze tört... -
válasz
icecave #6522 üzenetére
Így, hogy egyre többször használom DEX módba (Bt egér és BT bill-el), nálam is értelmét nyerte a stereo hangszórónak. eddig pont nem érdekelt,enm használtam, de így hogy csak rádugom a kábelre a telefont és BT eszközök rápattannak, még hangszórót sem kell csatlakoztatni,marha kényelmes és vállalhatóan szól...nem is gondoltam volna.
-
válasz
Hikvision #6528 üzenetére
Bal: note 8, jobb: note 10 plus
Amikor én tavaly augusztusban ilyen képet raktam fel a gyerekről, majdnem még lettem kövezve, hogy mit várok el egy telefontól. A note 8 messze jobb képeket csinál. Szarul méri fel a váltakozó apertura a fényviszonyokat, és ilyen lesz a kép. Botrány..én elengedtem. Nem csinálok bent fotót, vagy ha igen, rengeteget törlök. -
Teal'C
veterán
válasz
Laookon_ #6524 üzenetére
Ha Eu-s be tudod vinni a samuhoz 1 évig. Az enyém holland így nem aggódom. Amúgy meg van ismerős is így meg pláne.
Partnérót is felhívtam még Szerdán azt mondták nincs készleten csak rendelést lehet leadni de nem tudják mikorra lesz. Szoktam ott vásárolni de ritkán mert sosincs az a szín ami nekem kell csak a weboldalon van kinn. -
VivienR
tag
-
válasz
Laookon_ #6521 üzenetére
Gondolom, ez igényektől függ. Nekem ez egy szükséges dolog. Note 8-at is két dolog miatt nem szerettem, az akku és a mono hangszóró (főleg,hogy előtte iPhone 7 volt, az is stereo volt már, így onnan visszemenni egy hangszóróra nagyon nem volt kellemes. Filléres tétel, mégis sokat dob sok esetben (de gondoljunk egy kihangosított skype beszélgetésre, akármire, ne csak yt videóra). Én úgy vagyok vele, inkább hagynának ki egy vezetéknélküli gyorstöltést, vagy jack csatlakozót, mint ezt.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
HaliGab23 #6471 üzenetére
Közben szépen helyre is jött az akksi. Semmire sem volt szükség, csak egy újraindításra!
(Azóta is 6-7óra kijelzőidő van benne, teljesen jó)Bár majd 4g-n kíváncsi leszek rá, hogy mennyire fogja -bírni, ez hihetetlen, hogy ennyire jól bírja!
(Mate 20pro után nagyon meglepő!)A kamera még annyira nem jött át, remélem az is változni fog, sajnos a mate azért jobb volt, De ezt természetben pl még nem sikerült igazán tesztelni.
-
Tibcsi68
tag
válasz
Maxximus #6492 üzenetére
De ki lehet, csak én azt a beállítást hiányolom, hogy pl rábökök a kezdőképre kitett gyorshívás ikonra, és egyből hívja a névjegyet, anélkül, hogy ki kellene választanom, hogy melyik kártyával akarom hívni. Azért lovagolok ezen a témán, mert amikor autóban ülök, telefon rá van csatlakozva a fejegységre, akkor onnan nem tudok hívást kezdeményezni, mert oda nem jön át a simkártyaválasztó üzenet, tehát a telót mindig kéznél kell tartani, ha hívni akarok.
-
kovacs65
őstag
válasz
Parallaxis #6506 üzenetére
Annak idején nagyon vágytam az MDA2-re.
És legjobban a symbianos SE P9-eseket szerettem. -
válasz
Laookon_ #6499 üzenetére
Igazából A71, S10 lite-ot már csak kíváncsiságból megnéztem én is, és egészen jók, főleg, mennyivel kevesebbe kerülnek, mint egy csúcsmodell. Nálam ott kapálták el magukat,hogy cak mono speaker van, és elég sok "macksás videót" nézünk asszonnyal az ágyban fekve pihenés közben, nagoyn nem mindegy, hogy egy telefon mono vagy stereo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest