- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HaliGab23 #6798 üzenetére
Próbáltad, hogy 3G-n menjenek csk a SIM-ek? Mint azt itt sokszor említettem, a 4G/LTE térerő elég necces a melóhelyen, így merült a telefon, mint állat. Átraktam 3G-re, mobilnet bőven elég azon is. Sokkal jobb lett. Egy próbát megér szerintem, ha még nem próbáltad. VoLTE és 4G kikapcs.
-
HaliGab23
senior tag
Erre a szánalmas két simkártyás üzemmódra továbbra sincs megoldás?
Gondolok arra, hogy 1.simet hívásra használnám, a 2.sim meg egy korlátlan mobilnet kártya.De így nem működik, vászorog csak a net..
Ha kikapcsolom az 1.simet akkor megy jól a 2.simben a korlátlan net.Hiába cserélem meg a kártyákat, a helyzet ugyanaz..
Cserébe merül mint a tengeralattjáró.Van olyan teló ami valóban jól tudja ezt kezelni??
-
-
t72killer
titán
Csatlakoznék a kérdéshez, az "olcsó" boltok közül (ujgsm, eumobil, gsmnagyker, ishop, planetgsm, telefoncenter, stb) melyikben érdemes venni
? Mi a helyzet ezeknél a garival?
Én a németeknél vagyok otthon, ezek még a legolcsóbb német zug-gsm áraknál is olcsóbbak, pedig a magyar áfa 8%-al magasabb. Anno az s7e-met egy helyi nagy elektronikai boltban vettem ahol épp akcióztak - lehet inkább egy ilyet kéne kivárnom és akkor ugye tuti a gari...
-
Gyula84
veterán
válasz
Parallaxis #6780 üzenetére
nem sok csökkenést vettem észre az S6 edge S7 edge meg a note10+ között, vagyis egyáltalán semmit, de lehet a szemem rossz
-
MLA
aktív tag
Ha valakit érint a kijelzővédő fólia csere...kénytelen voltam az órámra fóliát rakatni, ezért bementem a Media Markt okos pulthoz, és ha már ott voltam tetettem a Note 10-re is. Ajánlom, olyan mint a gyári, alig észre vehető, mind esztétikailag, mind használat közben.
-
Parallaxis
addikt
válasz
silvergod #6775 üzenetére
Már a Samsung is belátta, hogy nem jó megoldás, mert ahogy telnek az évek úgy csökken a hajlítás a kijelző szélén. Ma már csak jelképes dologgá vált. A Note Edge-nél még volt értelmes elképzelés mögötte, de a későbbi készülékeknél már csak öncélú dizájnelemmé korcsosult, aminek több a hátránya, mint az előnye. Ezt a gyártó is belátta és szép lassan vezetik is ki a piacról.
-
t72killer
titán
válasz
silvergod #6775 üzenetére
Van más??
Nyilván nem ez a legfontosabb tétel a preferenciáim között:
- Vízálló (nem fröccs, belenyomva)
- Hosszú supportos, stabil szoftver
- Minimum középkat vas: SoC (snapi 735+), 6+GB RAM, 256GB tárhely+lehetőleg microSD (nem hüvej kamumemory, amikor TB-nyi gyors microSD karin ülök...)
- 4++Ah akksi, amit nem coppant le űrsikló sebességgel vmi ultrabéna SoC...Sorold kérlek a lehetséges modelleket...
Mondanám húzom még 1évig a szintén görbe s7e-mmel, de a törött kijelző mellé úgy tűnik 4év után beköszönt lassan az akksi öregedése is, tetszik vagy sem, muszáj lesz váltanom
.
-
francz'70
senior tag
válasz
madkiller #6773 üzenetére
Mikor elöször megláttam a Note Edge-t csak ámultam, hogy milyen vagány, hi-tech cucc. S6 Edge+ volt az első hajlított telóm (mai napig üzemel az asszonynál, patika állapotú)
még mindig sokszor rácsodálkozok milyen jól néz ki
Le kellett volna védetni ezt a "hajlított" dizájnt, és most nem lenne ennyi samu copy, egyenteló -
-
madkiller
őstag
-
válasz
bandi0000 #6770 üzenetére
Mikor vettem én is sokat gondolkodtam, de végül a 12 GB RAM (későbbiekben, ha hosszabb távon megtartom), toll meggyőzött. Arról nem is beszélve, hogy a "sarkosabb" kijelző szerintem sokkal szebb és elegánsabb. Valahogy komolyabb készüléknek tűnik miatta, mint egy s10+ (és most nem akarom lebecsülni az érdemeit).
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Lassan én is jövök, hál istennek elkapott a gépszíj megint, hogy le kellene cserélni az s10+-t note 10+-ra, 50k-ból ki is jön, nem feltétlen éri meg, de szerintem a note 20 széria nem az én szériám lesz, ameddig ilyen otrombán kilóg a kamera sziget
-
t72killer
titán
válasz
Capella #6768 üzenetére
+1, mivel szeretném védőüveggel, strapatokban használni a következő telómat, én is nagyon örülnék egy sík kijelzőnek. Nem divatcikkről, munkaeszközről beszélünk könyörgöm...
Sajnos sok esély nincs rá, rákattant az ipar, hogy a tulajok x(>20)%-a az első évben sikeresen töri a hiperszenzitív kijelzőt, és jelentős részük vesz új telót.
-
Capella
senior tag
Ez még azért csak egy előzetes találgatás a kinézetről, bármilyen CAD anyaghoz is jutott az illető.
Annak én örülnék, ha kevésbé lenne lekerektett a kijelző, netán tök sík lehetne.
No meg nem mindegy, hogy lesz-e jobb hardver, mint az S20-akban.
Proci nem ártana, és főképp a kamera. Az a 108 megapixeles cucc valahogy nem vált annyira be a gyakorlatban, mint elvileg kellett volna. Kérdés ebből mennyi a hardver, mennyi a szoftver.
Az új 50 megás érzékelő a Dual Pixellel talán jobbnak tűnik. A 12,5 megapixeles kép meg pont elég szerintem.
Volt egy hír, hogy nemsoká kijön egy kínai teló ezzel az új érzékelővel. Ha már azt is pedzegették, hogy a Note20-ban nem 108 Mpx-es lesz, akkor remélhetőleg a Samsung is bele tudja rakni ezt az új érzékelőt. -
M_AND_Ms
veterán
Arról nem beszélve, hogy szinte képtelenség (tok nélkül, meg teljesen az) megfogni úgy a telefont, hogy ne érj a hajlított kijelző széléhez. Továbbá a nem ívelt szélű képernyőre tervezett appok egészen a kijelző széléig dolgoznak és ott a hajlaton bármit és tudatosan használni, kijelölni, stb szintén a lehetetlen kategóriába tartozik. Ja.... és a hajlított kijelzőn mindig van egy csillanás, akárhogy forgatod a készüléket.
Hála ének a homorú tévé kijelzők hamar eltűntek, ezek a domború telefonkijelzők is elmehetnének a múltba -
Semmi meglepetés a Note20 első renderein
Nem néz ki rosszul, és úgy tűnik, hogy nem lesz ívelve oldalt a kijelző. Jó hír? Rossz hír?
-
Divinity
őstag
Valamilyen app csinálja.
Az os dobja a hibát mert egy adott alkalmazás olyan objektumra hivatkozik ami már nem létezikHogy melyik app azt tudja, max logcat-et lehet kérni úgy debugolni
Ha 3rd party app akkor lehet reportolni a fejlesztő felé ha first party akkor a Samsung felé de mint user nincs mit vele tenni -
bigsee
addikt
Nektek volt már ilyen?
Feloldás után jelent meg alul.
-
Sanyaboy2
csendes tag
Hello! eredeti note 10+ clear wiev toknál a whats app bejövö üzenetnél nem villan fel oldalt a tokon a csikban a kijelzö;csak hanggal jelzi az üzenetet. viber felvillantja. értesitések beállitva. Másnál is ilyen vagy az okozza hogy a whats appban a beállitásokban az értesitéseknél azt irja hogy felugró ablakban funkció nem érhetö el (android 10 töl )?
viszont tok nélkül a körbefutó értesitési fény jelez és elöugró ablakot is betesz a whats app . Mi lehet a megoldása hogy tokban felvillanjon ? -
TpS
őstag
Olyanba belefutottam párszor, hogy emlékeztetőt nem bírtam elfogadni, vagy szundira tenni, mert lefagyott maga az alkalmazás. De erről nem a tok tehet.
Azt is szeretem, hogy ébresztőnél elég egy kicsit megemelni a tok nyitható részét, és újabb 5 percet kapok érte(ébresztőnél még sose fagyott le érdekes módon).
-
Sziasztok,
Vettem egy fekete Clear View Cover tokot a telefonhoz. Mennyire tartós a samu gyári tokja?
Bírni fogja rendesen a gyűrődést? -
Teal'C
veterán
-
F_Gergely
őstag
A kezdő hangerőket tudom állítani, hogy bekapcsoláskor mekkora legyen rádió, aux, stb. de azt átnéztem az rendben.
Ötletem sincs mi baja lehet, oké utólagos mert a gyárival nem lehet zenét streamelni csak pont ez a fura hogy a zene hibátlan, gyönyörűen szól a hívás meg totál tré nagyon fel kell hangosítani.
De nem tudom mi a különbség hívás vagy zene esetén. -
t72killer
titán
válasz
MiklosSaS #6727 üzenetére
Szűk 5 óra SOT? Sztem sovány
Facebook appot kinyírtad pl adb-vel?
-
Gutenberger
tag
Sziasztok! Tudom, alaposan kitárgyalt kérdés a kijelzővédő fólia, de tudnátok javasolni és egy olyan helyet is Pesten, ahol szépen (tökéletesen) felrakják. Köszönettel!
-
t72killer
titán
válasz
nikilauda #6721 üzenetére
, annyi, hogy a hüvejről olyanokat olvasok, hogy nagyon agresszíven kilövi a háttérben futó appokat, illetve sutyiban csökkenti a kijelzőfényességet - ez azért így nem egyenlő pálya. Nálam az akksiidő egy kritikus tétel, és amiatt igencsak húzok a p30p felé, de lehet hogy kiegyenlítve a pályát nyoma se lenne a különbségnek
A nagyobb tárhely nem túl fontos, de a fair árösszehasonlításhoz az igencsak ritka (alighasználtban kb elérhetetlen) 256GB-os p30p-t kéne a kosárba tenni a nagyjából ugyanannyiért kapható 2-3hónapos note10+-ok mellé.
-
t72killer
titán
válasz
silvergod #6716 üzenetére
+snapdragont kérünk az EU verzióba is... Ja, mótvá gondolom...
#6712: a hangszóró nálam nem fő prioritás - jó, persze örülök, ha szépen szól
- az akksi sokkal fontosabb. Gyakorlatilag a note10+ vs p30pro-ra korlátozódott a választás, uis olyan telót szeretnék, ami vízálló, kb 6.5" vagy nagyobb, teljesítményben is érdemi előrelépés lenne az s7e-hez képest és normális akksiidővel bír. Utóbbi tétel kivégzi az s20-akat, a topikjában uis folyamatos a sírás az akksi miatt
.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Hatha valakinek vannotlete mi lehet a gond.
Auto bluetooth adapter.
Ha zenet streamelek tok jo, szol rendesen, viszont ha hivnak nagyon halk a beszed hangero, alig hallom mit mondd a masik, ha megfeltekerem a hangerot es hallom mit mond, utana a hivast befejezve elindul ujra a zene az meg uvolt mert ugye felhangositottam.
Van valakinek otlete ezt mi okozhatja? -
silvergod
őstag
ha ez így marad ,nem lesz egy szép hátlap... [note 20]
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy Samsung S8+-nál volt olyan funkció, hogy miután lefényképeztem egy képet meglehetett nézni a készítés előtti pár pillanatot, mozgó kép funkcióként. Ilyent lehet Note10+-al is, vagy esetleg kell hozzá valami alkalmazás?
Másik kérdésem volna, hogy fénykép készítésnél vagy esetleg videóban, hogy lehet beállítani, hogy valami színes legyen valami pedig fekete-fehér?Köszönöm előre is.
-
t72killer
titán
válasz
nikilauda #6710 üzenetére
Egy Yt vidiben láttam, hogy a fészbúk app kinyírja az akksit, vajon tényleg csak ennyi lenne
?
A nagy abszolút teljesítmény nem kell, viszont az akksi igen, emiatt a p30 pro irányba is kacsingatok.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest