- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Ez része az Android Safety programnak. Két részbõl áll:
- Meg tudod osztani valakivel a helyzeted manuálisan és az okát is meg tudod adni
vagy (Europában nem érhetõ még el és a Pixeleken tesztelik) autobaleseted van vagy elestél.- Safety Check - Be tudod állítani, hogy elmentél kocogni, stoppolsz vagy "Uberezel", Turázni vagy a hegyekben, elindultál egyedül haza az éjszaka közepén. Ezekhez tudsz idō adni. Pl Uber, 15 perc. Túra - 3 óra, Kocogok -1 óra.
Ha nem használod a telefont vagy nem állítod le a programot akkor megosztja a helyzeted azzal akit megadtál.A különbség, hogy az elsõ esetben próbál jelezni a másodig esetben csendben teszi a dolgát nehogy valaki leállítsa ha bajban vagy.
Pixeleken már elérhetõ. Én már elfelejtettem, pedig jó ötlet.
A fall és a car crash detection sajnos nálunk nem elérhetõ.Most próbáltam ki Android11en is a lezárt telefont simán ki lehet kapcsolni akkor ha mindent beállítottál. Szóval ne bízd rá az életed
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest