- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem mie gondolsz. Ne bonyolítsuk. Neked a legújabb (11 PRO) iphone kell, S.zöld színben. Ahogy írták tok nélkül. A N10 ilyen emberek között csak szánalmas csicska android, nem is ismerik,felejtős. (Tapasztalat)
Na azért is direkt N10+ a cégesem.(meg persze sok ész érv is társúl mellé, mert céges környezetben sztm jobb a N10 , a jegyzet funkcióról és a DEX-ről nem is beszélve)
Az XS max privát telefonomat meg a kutya nem látja (mindig a táskámban van) csak hétvégén a családtagok max,akiket nem érdekel. ezt is legfőképpen az apple watch miatt használom, mert órában viszont ez jött be nagyon, sajnos a galaxy watch a poros nyomába nem ér).
Az jópofa szokott lenn amikor hencegnek, hogy mennyivel és mivel tud többet az iphone és mivel ezek olyan buták, hogy nem is merik az ios-t sorra cáfoflom meg őket, mert én viszont ismerem és tudom az előnyét/hátrányát az androiddal szemben, égnek, mint a rongy.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest